Felfedezői Játékpanell - Multifunkciós, Érzékszervi Deszka, 50x37,5 cm

18 400 Ft
Jánkmajtis
1 napja, 20 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11802346
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
???? Felfedezői Játékpanell - Multifunkciós, Érzékszervi Deszka, 50x37,5 cm ????

Egy játék, amely elősegíti a megfelelő fejlődést és garantálja a szuper szórakozást? Lehetséges? Mindenképp! A Felfedezői Játékpanell ennek a bizonyítéka!

???? Mi az a játékpanell? ????

A játékpanell olyan termék, amely számos különböző elemet tartalmaz, általában mindennapi használati tárgyakat - többek között: villásdugó, villanykapcsoló, bicikli csengő és sok más!

Gyermeked a Felfedezői Játékpanell segítségével biztonságosan ismerkedhet meg a mindennapi tárgyakkal. Valódi környezetben gyermeked biztosan nem játszhatna elektromos aljzattal, de a játékpanell biztonságos és szórakoztató tanulási lehetőséget biztosít.

???? Fejleszti a kézügyességet és a gondolkodást ????

A játékpanell segítségével gyermeked képes lesz mozogni, eltolni, fűzni, bekapcsolni, elfordítani stb. Ezek a tevékenységek nagyszerű módot biztosítanak a kézügyesség fejlesztésére, ami nagyon hasznos lesz a jövőben, például írástanulás során.

???? A tanulás és a szórakozás kombinációja ????

De ez nem minden! A Felfedezői Játékpanell segítségével gyermeked képes lesz fejleszteni a koncentrációját, szem- és kézkoordinációját, serkenti a képzeletét, és megtanulja a cause-effect gondolkodást. Következtetésünk egyszerű - ez a játék csak előnyöket kínál!

???? Helyezd bárhová ????

A játékpanellt bárhová elhelyezheted: asztalra, padlóra, vagy akár falra is felakaszthatod a beépített felfüggesztők segítségével.

???? Méretek ????




Játékpanell: 50 cm x 37,5 cm




???? A csomag tartalma ????




Felfedezői Játékpanell


Öntapadó filc a padló karcolásának megelőzése érdekében


Felfüggesztő elemek a falra való felfüggesztéshez




???? Minőség ????

A termék simára csiszolt fából készül, így biztonságot nyújt a gyermekednek, és garantálja, hogy a játék hosszú ideig tartó használatot tesz lehetővé.

Rendeld meg még ma a Felfedezői Játékpanellt, és biztosítsd gyermekednek a kreatív és fejlesztő játékot, amire szüksége van! ????️????

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    RUHABOROTVA PULÓVEREKHEZ, SZÖVETEKHEZ, KÁRPITHOZ, ERŐS USB, NAGY ÁLLVÁNY, ÚJRATÖLTHETŐ AKKUMULÁTOR Biztosítsa a bosszantó szöszök és haj könnyű és hatékony eltávolítását ruháiról a legmodernebb akkumulátoros ruhaborotvánkkal! A levehető kefe tartozék...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 20 órája
    4 800 Ft
  • Jánkmajtis
    BEACH / GARDEN CHAIR FOLDING 3 POSITION RED COLOUR Two deckchair settings: seated reclining lying Technical Specifications: Made of high quality materials Very comfortable - it will ensure a perfect rest Solidly made It has a metal frame and durable ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 20 órája
    14 700 Ft
  • Jánkmajtis
    FITNESS SÚLYZÓK ÁLLÍTHATÓ 2 X 2 KG KÉSZLET 2 DARAB ÁLLÍTHATÓ SÚLY A súlyzókészlet egyszerű készlet otthoni edzéshez. Segítségükkel megerősíthetjük karjaink, fenekünk, vállaink és más izmainkat. Tökéletesek erőnléti edzéshez, fitneszhez vagy rehabilit...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 20 órája
    9 500 Ft
  • Jánkmajtis
    Hordozható varrógép otthoni kiegészítők, hordozható 12 öltéssel és pedállal Bemutatjuk az elektromos varrógépet, amely tökéletes kezdőknek és haladó varrórajongóknak egyaránt. A gép nem csupán egy eszköz - ez az új eszközöd a szenvedélyed követéséhez...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 20 órája
    26 400 Ft
  • Jánkmajtis
    ELEKTRONIKUS KERÉKPÁRCSENGŐ HANGOS 130 DB SZIRÉNA KERÉKPÁR RIASZTÓHOZ Az elektronikus csengő egy modern eszköz, amely helyettesíti a hagyományos mechanikus csengőket. Kicsi és hordozható, jelzőhangot generál, amely egy autódudára emlékeztet. Könnyen ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 20 órája
    1 700 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis