Fólia üvegházi alagutakhoz zöld szúnyoghálós ablakokkal, 2x3x2m | COVER 2X3M

21 200 Ft
Jánkmajtis
3 hete, 5 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12317078
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
FÓLIA AZ ÜVEGHÁZI ALAGÚTHOZ
2x3x2 m-es alagutakhoz és kerti üvegházakhoz használható
Fólia kerti alagúthoz, acélszerkezet nélkül
Tökéletes zöldség-, gyümölcs- vagy virágtermesztéshez
Átlátszó, rétegelt PE fólia 140g/m2 UV6 szűrővel
Fólia méretei: 300 x 200 x 200 cm
Hat tépőzárral zárható ablak szúnyoghálóval
Széles, felgöngyölíthető bejárat cipzárral
Védi a növényeket a szél és más külső tényezők ellen
Márkatermék: A márka terméke: ModernHome
TÖKÉLETES A KERTJÉBE

Az üvegház ideális megoldás kertje vagy telke számára, tökéletes a különböző növények, köztük zöldségek, gyümölcsök és virágok termesztéséhez. Optimális körülményeket biztosít növényei növekedéséhez és fejlődéséhez, megvédi őket a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól és a kártevőktől.

Ügyeljen üvegháza burkolatára, ha ebben a szezonban új üvegházat keres, akkor egy rendkívül tartós, megerősített fóliát ajánlunk Önnek, ablakokkal és felhúzható bejárattal. Átgondolt kialakításának és a kiváló minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően üvegházfóliánk hosszú távú használatot garantál.

TARTÓS ABLAKOKKAL

A 140g/m² súlyú, UV6 szűrővel megerősített PE rétegű fólia kiváló védelmet nyújt a napsugárzás ellen és hőszigetelést, ami elősegíti növényei jobb növekedését. Ezenkívül hat zárt, szúnyoghálóval ellátott ablakkal van ellátva, amelyek kiváló szellőzést biztosítanak, és lehetővé teszik a belső hőmérséklet és páratartalom szabályozását, miközben védik a növényeket a rovaroktól.

JÓL MEGTERVEZETT
A fólia hat zárható ablakkal van felszerelve, az oldalfalakon szúnyoghálóval (állandóan rögzített). Az ablakok biztosítják a levegő áramlását és a megfelelő páratartalmat az alagút belsejében.
Ezenkívül széles, felgöngyölíthető bejárattal is rendelkezik, dupla megerősített cipzárral. Ezek segítségével könnyen be- és kiviheti a szerszámokat, kerti felszereléseket és akár nagyobb tárgyakat, például növényeket tartalmazó cserepeket vagy földzsákokat.
Az ajtó gördülő rendszere lehetővé teszi a sima nyitást és zárást, ami még egyszerűbbé teszi az alagút használatát. Ennek köszönhetően nem kell hagyományos módon kinyitni, ami a nagy és nehéz ajtók esetében zavaró lehet.
Speciális tépőzár rögzíti a fóliát az alagút aljához, és garantálja annak tökéletes feszességét, ami erős szél és intenzív esőzés esetén elengedhetetlen.
MŰSZAKI ADATOK:
Szélesség: 200 cm
Hossz: 300 cm
Magasság: 200 cm
Terület: 6m2
Anyag: réteges PE fólia 140g/m2 UV6 szűrővel.
Az ajtó cipzárral záródik
Hat zárható ablak szúnyoghálóval
Márkás termék: ModernHome

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    Vízálló, többször használható esőköpeny. Kiváló kerékpározáshoz, sétához vagy hegyi túrához. Elengedhetetlen esős időben. Hatékonyan védi a felsőruházatot az átázástól. Gyors és kényelmes patentos záródás. Kapucnival, amely összehúzható. Összehajtva ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    2 300 Ft
  • Jánkmajtis
    Kompakt hajszalon permetező 250 ml-es kapacitással. Nagy fúvóka kényelmes fogantyúval biztosítja a haj kényelmes permetezését vágás közben. Átlátszó tartály és további mérce lehetővé teszi a fennmaradó vízmennyiség folyamatos ellenőrzését. Termék jel...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    600 Ft
  • Jánkmajtis
    Kétrészes üzemanyag/olaj tölcsér szűrővel ellátva. Széles átmérőjű nyílás és levehető, hajlékony cső a folyadékok tartályba öntésének megkönnyítésére. Az átszűrt anyagok hatásának ellenálló műanyagból készült. Jellemzők és specifikációk: Kétrészes üz...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    800 Ft
  • Jánkmajtis
    Tágas viasz- és paraffin olvasztó. Tartós rozsdamentes acélból készült. A mély tál két oldalsó perforációval rendelkezik, ami megkönnyíti az olvadt anyag kiöntését. A hosszú fogantyú és a tál előtti profilozott horog lehetővé teszi az olvasztó edényr...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    3 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Termosz bögre Termosz bögre rozsdamentes acélból és erős műanyagból készült. LCD kijelzővel van felszerelve, amely mutatja az ital aktuális hőmérsékletét, valamint egy gombbal aktiválható LED-del, amely jelzi a folyadék hőmérsékletét (hideg / forró)....
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    4 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis