Ezt a hirdetést archiválták.

Futballkapu 100x100x40 trizand 23610

Jánkmajtis
1 hete, 3 napja

Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    Pótfólia a keretek nélküli szondához 4,5 x 3 x 2 m / 13.5 m2 ALkalmazás - a kertészeti fóliát a kertészetben a növények védelmére és a termesztési feltételek javítására használják. Védi a növényeket az alacsony hőmérséklettől, a széltől és a fagytól,...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    24 600 Ft
  • Jánkmajtis
    NAGY VÍZCSÚSZÓ, TRIPLE SLIDE + 3 SLIDING BOADS TRIPLE WATER SLIDE - felfújható deszkákkal kombinálva, ez a szabadtéri nyári játékok egyértelmű kedvence. A csúszda hármas pályával rendelkezik, melynek hossza akár 4 méter is lehet VÍZÖNTŐ+csúszda öntöz...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    12 200 Ft
  • Jánkmajtis
    ATYA - MALATEC ÁLLATKETTYŰ KETTŐS BIZTONSÁG - a járóka kapuja duplán biztosított - nyitható, emelje fel a felső és az alsó fogantyút, és mozgassa őket jobbra. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy véletlenül kinyílik , pl. egy háziállat nyomása miatt. ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    47 500 Ft
  • Jánkmajtis
    Félkör alakú üveg dohányzóasztal erkélyre teraszra teraszra fekete | SC-090...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    10 700 Ft
  • Jánkmajtis
    Egyszerű és kompakt szájharmonika, amely tökéletes kezdő hangszer. Kiválóan alkalmas a szájharmonikázás megtanulására. Elég hangos és kellemes, meleg tónusú hangokat produkál. Robusztus műanyagból és fémből készült. Egy kiegészítő védőtokkal szállítj...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    1 800 Ft


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12353985
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
TRAINER / FOOTBALL GOAL 100 x 100 cm + SIGHT

IMITÁLJA A LABDA VALÓDI PATTANÁSÁT - ezt az edzőtípust úgy tervezték, hogy a labda különböző irányokban és sebességgel pattogjon, így imitálva a különböző meccsszituációkat. A futballista a kapu segítségével fejlesztheti elkapási, ütési és rúgási képességeit, valamint dolgozhat a reakciósebességen és a pontosságon . A kapu szögének további beállítása lehetővé teszi, hogy az edzést a játékosok különböző képességeihez és fejlettségi szintjeihez igazítsa.



UNIVERSÁLIS 2in1 - a kapu használatával végzett rendszeres edzésnek köszönhetően a kapus javíthatja reflexeit, technikáját és önbizalmát a pályán, ami jobb teljesítményt eredményez a mérkőzéseken . Ez egy népszerű eszköz a különböző szintű labdarúgó edzéseken. A tréner nem csak a labdák kapus általi elkapására lesz hasznos, a látványelem felcsatolása után a játékos a pontosság gyakorlására fogja használni.




SZEMÉLYEK BEFEJEZÉSE - a kapuhoz egy speciális látványelem van csatolva a pontos lövések gyakorlásához. Amikor felhelyezi a kapura, csak annyit kell tennie, hogy "gólt lőjön". A céltávcsövet a lyukakon keresztül fonva rögzíti a hálóhoz, így méretét és alakját az igényeihez igazíthatja.




STABIL VASKERET - ez a kiváló minőségű focikapu rendkívül erős vasvázzal rendelkezik, vastag 25mm . Ezeknek köszönhetően a kapukeret stabil, így biztonságos a használók számára. A még nagyobb stabilitás érdekében a készlet tartalmaz egy készlet cövekeket a talajhoz való rögzítéshez.




MŰSZAKI ADATOK - szín: fekete/piros; kapu anyaga: vas; háló anyaga: poliészter; egyéb elemek: ABS; oszlopok átmérője: 25 mm; méretek: 100 x 100 x 72 cm, súly: 3,3 kg; súly csomagban: 3,7 kg.


KAPUKÉPÜGYI MŰSZAKI ADATOK:


szín: fekete/piros

kapu anyaga: vas

háló anyaga: poliészter

egyéb elemek: 100 x 100 x 72 cm

súly: 3,3 kg

súly csomagban: 3.7 kg


MAGÁBESZÁLLÍTETT: A csomagban található:


kapu (önszereléshez)

háló

célszalag

20 gumiszalag a háló rögzítéséhez

4 cövek a kapu rögzítéséhez

szerelőkészlet


A kapura lepattanó, más néven "kapura lepattanó" vagy "edzőpattanó" egy speciális eszköz, amelyet a labdarúgásban a kapus és a futballista készségek edzésére használnak. A kapuraugrók nagyon népszerűek a labdarúgók körében minden szinten. Lehetővé teszik a lövések és a pontosság hatékony gyakorlását, mivel a játékosnak a labda eltalálására, majd elkapására vagy visszaadására kell összpontosítania.

Elhelyezkedés
Jánkmajtis

 
Elhelyezkedés
Jánkmajtis