GARDLOV Kerítésrögzítő klipszek - fekete (20 db)

1 200 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 6 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12316936
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
✅ Tartós és időjárásálló: A GARDLOV kerítésrögzítő klipszek strapabíró műanyagból készülnek, így ellenállnak a napsugárzásnak és a zord időjárási viszonyoknak is. Univerzális színekben kaphatók.


✅ Könnyű telepítés: A klipszek használata egyszerű, nem igényel speciális szerszámokat a telepítéshez. Gyorsan és könnyen rögzítheti őket a szalaghoz. Egyszerűen csak csúsztassa rá a kerítés elem oszlopra. A klipszek szilárd kapcsolatot biztosítanak a szalag és a oszlopok között, ami a kerítés stabilitását és tartósságát garantálja. Az egyik végük levágásával további rögzítési lehetőséget biztosít.


✅ Esztétikus megjelenés: A klipszek diszkrét kialakításúak, melyek nem hivalkodóak, tökéletesen beleolvadnak a környezetbe, esztétikusabbá varázsolva kertjét. A klipszek különféle kerítés típusú szalagokhoz, hálókhoz vagy egyéb anyagokhoz is használhatók, így sokoldalú eszközzé válnak kertjében.


✅ 20 db egy csomagban: A készlet 20 db klipszet tartalmaz. Ez a készlet tökéletes minden olyan kertész számára, aki gyorsan és egyszerűen szeretne kerítésszalagot vagy más szalagot felszerelni kertjében. A klipszeknek köszönhetően stabil és tartós kerítésben részesülhet, amely hosszú évekig tökéletesen ellátja feladatát!


Műszaki adatok:





Szín: fekete


Anyaga: PVC


Méret: 19 x 1,25 cm


Súly: 141 g


Súly csomagolásban: 160 g




A csomag tartalmaz:





20 db kerítésrögzítő klipsz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    ✅ Prémium minőségű rögzítő klipszek: A GARDLOV kerítésrögzítő klipszek univerzális méretűek és tulajdonságúak, így ideálisak a kerítésfólia rögzítéséhez. A horgok tartós műanyagból készülnek, ami erőssé és ellenállóvá teszi őket a napsugárzásnak és a...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 hete, 6 napja
    1 200 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis