Gyermek úszókarikák zsiráf 22x20 cm - biztonságos és vidám vízijáték

900 Ft
Jánkmajtis
2 hete, 2 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12456937
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Mi okozza a legnagyobb örömet gyermekének a meleg, nyári napokon? Természetesen – fürdés a medencében, a tengerben vagy a tóban! A nyári pancsoláshoz és vízi játékokhoz ideálisak a GYERMEK ÚSZÓKARIKÁK ZSIRÁF 22x20 cm32205!



felfújható úszókarikák megvédik a gyermeket a fulladástól


jó minőségű anyagból készültek, így nagyon tartósak


egyszerűen felfújhatók az egyirányú szelepeknek köszönhetően


ideálisak a házi medencéhez, a tengerben vagy a tóban való fürdéshez


vidám minta, amely szívesen viseli a gyermek




Gyermeke imádja a nyári vízi játékokat, a GYERMEK ÚSZÓKARIKÁK ZSIRÁF 22x20 cm32205 tökéletes megoldás, amely biztonságot nyújt a medencében, a tengerben vagy a tóban való játék során.


FEJLŐDÉS JÁTÉK KÖZBEN


Gyermeke imádja a nyári vízi játékokat, a GYERMEK ÚSZÓKARIKÁK ZSIRÁF 22x20 cm32205 tökéletes megoldás, amely biztonságot és nagyszerű szórakozást nyújt a medencében, a tengerben vagy a tóban. A vízi játékok fejlesztik a gyermek érzékeit, javítják a mozgáskoordinációt, és mindenekelőtt megszokják a vizet, ami kiváló előkészítés az úszás tanulásához.


UV- ÉS VEGYSZERÁLLÓ


Jó minőségű anyagból készült, amely nem fakul ki sem a napsugárzás, sem a medence vegyszerei hatására.


3-6 ÉVES GYERMEKEKNEK


Mérete megfelelő a 3-6 éves gyermekek számára, és lehetővé teszi, hogy gyermeke egész nap biztonságosan pancsoljon a frissítő vízben.


BIZTONSÁGOS


A karika biztonságos a gyermekek számára, CE tanúsítvánnyal rendelkezik, de a megfelelő felfújás és a szülői felügyelet elengedhetetlen a teljes biztonság érdekében.


Ne késlekedjen a vásárlással! Szerezzen örömet gyermekének, semmi sem hoz nagyobb megkönnyebbülést nyáron, mint a fürdés a hűs vízben!


Sun Club egy neves márka a Jilong cégtől, amely műanyag termékeket tervez gyermekek vízi szórakozásához. Termékeik számos tanúsítvánnyal rendelkeznek, mint például ITS, TUV, SGS, és megfelelnek az EN71 szabványoknak (CE tanúsítványok).


Paraméterek:




Felfújt karika mérete kb.: 22 x 20 cm


Szelepek száma: 2 db egy karikában


Nettó súly kb.: 0,068 kg


Bruttó súly kb.: 0,089 kg


Anyag: PVC


Szín: Sárga, narancssárga


Minta: Zsiráf


Javítókészlet: Nem


Ajánlott korosztály: 3-6 éves gyermekek


Ajánlott súly: 18-30 kg


Márka: Sun Club




Figyelem: a bemutatott színeket tájékoztató jellegűnek kell tekinteni, eltérhetnek a valóságtól a monitorok különböző beállításai és a képfeldolgozási folyamat miatt.


Figyelem: a Játékirányelv 2009/48/EK és az érvényben lévő szabványok, valamint a legújabb követelmények miatt tájékoztatjuk, hogy minden figyelmeztetés közvetlenül a terméken van feltüntetve, és jelentős mértékben eltakarhatja azt.


Figyelem: a megadott méretek eltérhetnek a megadottaktól a felfújás mértékétől függően.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    ???? "Kettő az Egyben" Macskaágy Kaparófával: Az Abszolút Kényelem és Szórakozás Egyben ????️+???? ???? Tökéletes Választás Minden Macskának Az ágy nemcsak kényelmes pihenőhelyet kínál, hanem lehetőséget is teremt a macskádnak, hogy megélezze a karmait. B
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    5 300 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? Stílusos és Kényelmes Hordozó Táska Kedvenceid Számára, Méret: 40.5cm x 23.5cm x 22.5cm ???? Az utazás sosem volt még ilyen egyszerű és divatos a kedvenced számára! Ez a hordozó táska ideális megoldás kisállatok kényelmes szállítására buszon, vonaton
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    6 600 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? Luxus Hordozható Torba Kisállatoknak - Elegáns, Kényelmes és Funkcionális ???? ???? Tökéletes választás a kis kedvencek szállításához! ???? Elegáns, funkcionális és kényelmes - ezek a szavak tökéletesen leírják ezt a prémium kategóriás hordozható tás
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    6 500 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? Magas minőségű Hordozótáska Kutyák, Macskák, Nyulak és Kisállatok számára ???? ???? Kifinomult stílus és praktikum egy elegáns hordozótáskában ???? Ez a hordozótáska minden háziállat-szerető számára ideális választás. Minőségi anyagból készült, könny
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    6 500 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? XL méretű Kennel Ház Kutya és Macska számára, Kerék színű, Fekete középponttal ???? Ez a kennel típusú ház ideális fekhely a nyugalmat és a privát szférát kedvelő háziállatok számára. Gondoskodik kedvencünk kényelmes pihenéséről, így ő is élvezheti a
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    7 200 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis