Gyermekágy, csecsemőágy fa bölcső kerekeken járó játszóház barna

30 500 Ft
Jánkmajtis
1 napja, 19 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11800169
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
GYERMEKBÉRLET Csecsemőágy - TREE Bölcső kerekeken - BRONZ A megfelelő alvás nagyon fontos, és egy kényelmes ágy minden bizonnyal hozzájárul ennek minőségéhez.
Ezért elengedhetetlen, hogy a baba számára megfelelő kiságyat biztosítson.
Okos kialakításának köszönhetően azonban ez a kiságy az Ön alvásának is jót tesz? Hogyan? A pótágy funkció lehetővé teszi, hogy a kiságyat az Ön ágya mellé helyezze, ami azt jelenti, hogy nem kell többé az éjszaka közepén felkelni és a szomszéd szobába menni, hogy megnézze, hogy van-e a kicsikéje.
A mellékelt matrac 35 centiméter vastag, így nagyon kényelmes.
Ráadásul a bölcső elején található hálós ablak lehetővé teszi, hogy minél több friss levegő jusson a fekvő kisgyermekhez, és könnyebbé teszi az alvó baba szemmel tartását.
Funkcionális előnyei mellett az egész ágy esztétikailag is nagyon tetszetős - a fa váz és a barna huzat bármilyen otthoni enteriőrbe illik, legyen szó akár a gyerekszobáról, akár az Ön szobájáról.
A pótágy funkció használatához a kiságy egyik hosszabbik oldalának egy részét cipzárral kell lecsatolni, ami a legjobb megoldás, mivel a le- és felcsatolás egy pillanatig tart, és nem kopik el olyan gyorsan, mint a tépőzár.
A termék főbb jellemzői: 2 az 1-ben - szabadon álló kiságy és kiságybővítő, a kiságy kellemes esztétikája semleges színekben, fa szerkezet a termék minőségének biztosítása érdekében, hálós fal a légáramlás javítása és a baba szemmel tartása érdekében, állítható magasságú bölcső, görgők a lábakon a kiságy könnyű mozgatása érdekében (a négy görgőből kettő zárható), a baba bőrét kímélő kiságyhuzat.
A kiságy minden eleme kiváló minőségű anyagokból készült, hogy a benne alvó kisgyermeke ne csak nyugodtan aludjon, hanem teljes biztonságban is legyen.
 A készlet tartalma:Matrac Ágykeret Rögzítő elemekAnyag: poliészter + falábakMax. gyermek súlya: 18 kgMéretek:Kiságy: 96 cm x 57 cm x 89 cmMatrac: 96 cm x 57 cm x 89 cmMatrac: 18 kg: A matrac vastagsága: 35 cmA matrac maximális magassága a talajtól: 56 cm Teljes magasság: 89 cm A kiságy mélysége: 32 cm Lyuk (meghosszabbítás): Kartondobozban csomagolva: 97 cm x 60 cm x 15 cm.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    ISKOLAI HÁTIZSÁK FIATALOKNAK 4 REKESZES PUSHEEN PASZTELL 16 INCH 4 rekeszes iskolai hátizsák: Pusheen cica - licencelt minta cicával, amely nemcsak funkcionális kiegészítővé, hanem stílusos tartozékká is teszi a hátizsákot nagy kapacitás - számos rek...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 19 órája
    19 800 Ft
  • Jánkmajtis
    VASALÓTARTÓ, MAGAS HŐMÉRSÉKLETNEK ELLENÁLLÓ, FEKETE Vasalótartó és vasalódeszka tartó: magas hőmérsékletnek ellenálló - nem kell várnod, amíg a vasaló kihűl, a tartó magas hőmérsékletnek ellenálló anyagból készült, és gond nélkül megtartja a forró va...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 19 órája
    5 800 Ft
  • Jánkmajtis
    LED világítással és Barbie sablonokkal ellátott rajztábla A tábla rajzasztal mintájára készült - enyhén döntött, így a vele való munka kényelmesebb. A megvilágított mintákat (sablonokat) bárki könnyedén átrajzolhatja és kiszínezheti. 5 nehézségi foko...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 19 órája
    29 000 Ft
  • Jánkmajtis
    Kreatív mozaik építőkocka készlet bőröndben + csavarhúzó egyszarvú Építőkockák: végtelen lehetőségek - színes kockák lehetővé teszik különböző konstrukciók építését - az egyszerű mintáktól a 3D szerkezetekig kézügyesség fejlesztése - a csavarok csava...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 19 órája
    4 400 Ft
  • Jánkmajtis
    ÖSSZECSUKHATÓ TURISTAÁGY ÜZLETI 193 CM SÖTÉTSZÜRKE Összecsukható turistaágy: Az ágy összecsukása és kinyitása csak egy pillanatot vesz igénybe, így gyorsan élvezheti a kényelmes alvóhelyet. Tökéletesen alkalmas a szabad ég alatt töltött éjszakákra, d...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 19 órája
    40 500 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis