Herzberg ems elektromos lábmasszírozó szőnyeg led kijelzővel, 8 mód, 19 szint

6 400 Ft
Jánkmajtis
2 hete, 2 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12436526
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Tapasztalja meg az EMS technológia fiatalító előnyeit a Herzberg EMS Elektromos Automatikus Lábmasszírozó Szőnyeggel, amelyet úgy terveztek, hogy stimulálja a lábakat, bokákat, Achilles-ínakat és a vádli izmait a jobb vérkeringés és izomlazítás érdekében. Puha jóga szőnyeg anyagból készült felülete könnyen tisztítható és karbantartható, biztosítva a higiénikus és problémamentes használatot minden alkalommal.


LED kijelzővel felszerelve, ez a lábmasszírozó 8 masszázs módot és 19 intenzitási szintet kínál, lehetővé téve, hogy a masszázsélményt az Ön preferenciái és igényei szerint testre szabja. A szőnyeg kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva a tartósságot, kényelmet és kopásállóságot, míg összecsukható és hordozható kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor használhassa.


USB töltési lehetőséggel kényelmesen töltheti a lábmasszírozót különböző forrásokból, például számítógépről, power bankról, konnektorról vagy autós töltőről. Ráadásul a lítium-polimer akkumulátor akár 160 percnyi működést biztosít teljes töltéssel, és gyors töltést kínál mikro USB kábelen keresztül körülbelül egy óra alatt, így zavartalan pihenést élvezhet, amikor csak szüksége van rá. Akár a vérkeringés javítására, izomfeszültség enyhítésére, vagy egyszerűen egy hosszú nap utáni kikapcsolódásra vágyik, a Herzberg EMS Elektromos Automatikus Lábmasszírozó Szőnyeg kényelmes és hatékony megoldást kínál a láb- és vádlimasszázs igényeire.


Jellemzők:




Fejlett EMS Technológia: Ez a funkció kiemeli az Elektromos Izomstimuláció (EMS) technológia használatát, amely célzottan stimulálja a lábak, bokák, Achilles-ínak és vádlik izmait a jobb vérkeringés és izomlazítás érdekében. Az EMS technológia ismert hatékonyságáról, hogy fizikai erőfeszítés nélkül stimulálja az izmokat, terápiás előnyöket kínálva.


LED Kijelző: A lábmasszírozó szőnyeg intuitív LED kijelzővel rendelkezik, amely könnyű hozzáférést biztosít a 8 masszázs módhoz és 19 intenzitási szinthez. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a masszázsélményt az egyéni preferenciáik szerint testre szabják, biztosítva az optimális kényelmet és pihenést.


Kiváló Minőségű Anyagok: Prémium minőségű anyagokból, köztük puha jóga szőnyeg anyagból készült felülettel, ez a lábmasszírozó szőnyeg tartósságot, kényelmet és kopásállóságot kínál. A kiváló minőségű anyagok használata kényelmes és hosszú élettartamú masszázsélményt biztosít.


Könnyen Tisztítható: A lábmasszírozó szőnyeg puha jóga szőnyeg anyagból készült felülete könnyen tisztítható nedves ruhával vagy törlőkendővel. Ez a funkció biztosítja a higiéniát és a problémamentes karbantartást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy tisztán és higiénikusan tartsák masszírozójukat.


Összecsukható és Hordozható Kialakítás: Összecsukható és hordozható kialakításának köszönhetően a lábmasszírozó szőnyeg könnyen szállítható és bárhol, bármikor használható. Ez a funkció növeli a kényelmet és a rugalmasságot, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy útközben is élvezhessék a pihenést és a fiatalodást.


USB Töltés: Lítium-polimer akkumulátorral működik, a lábmasszírozó szőnyeg akár 160 percnyi működést biztosít teljes töltéssel. Ez a funkció, valamint a mikro USB kábelen keresztüli töltési lehetőség biztosítja a kényelmet és a zavartalan használatot.


Személyre Szabott Masszázsélmény: 8 masszázs móddal és 19 intenzitási szinttel a felhasználók testre szabhatják masszázsukat az egyéni preferenciáik és igényeik szerint. Az LED kijelző és a távirányító megkönnyíti a beállítások módosítását a személyre szabott pihenés érdekében.


Automatikus Kikapcsolás: A szőnyeg automatikus kikapcsolási funkcióval van ellátva, amely aktiválódik, amikor a szőnyeg nincs használatban. Ez segít az energia megtakarításában és a biztonság biztosításában, így hatékony és felhasználóbarát eszköz.


Kompakt Méretek: 28x31 cm méretű és mindössze 0,85 kg súlyú lábmasszírozó szőnyeg kompakt és könnyű. Ez megkönnyíti a tárolást és a szállítást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy bárhol élvezhessék a pihenést.


Sokoldalú Alkalmazás: Különböző környezetekben, például otthon, irodában, utazás közben és más helyeken is használható, a lábmasszírozó szőnyeg pihenést és fiatalodást kínál, amikor és ahol szükség van rá. Ez a sokoldalú alkalmazás ideális társává teszi a lábfáradtság és feszültség enyhítésére vágyó elfoglalt egyének számára.




Specifikációk:




Márkanév: Herzberg


Szín: Fekete


Anyagok: ABS, Szilikon


Méretek: 27,6 cm x 31,5 cm


Masszázs Mód: 8 Mód


Intenzitási Szint: 19 Szint


Súly: 0,85 kg


Áramellátás: lítium-polimer akkumulátor akár 160 percig teljes töltéssel


Akkumulátor töltése: 5V mikro USB kábel ~1 óra


Automatikus kikapcsolás, amikor leveszi a lábát a szőnyegről


Tölthető: Számítógép, Power Bank, Konnektor, Autó


Tanúsítvány: CE ROHS


Vezérlő modul LED kijelzővel: Igen


Kopásálló: Igen


Karcolásálló: Igen

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    Összecsukható turistaágy üzleti célokra, 193 cm, fekete Összecsukható turistaágy: Az ágy összecsukása és kinyitása csak egy pillanatot vesz igénybe, így gyorsan élvezheti a kényelmes alvóhelyet. Tökéletesen alkalmas szabadtéri éjszakákra, de vészhely...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    34 600 Ft
  • Jánkmajtis
    BP26 FOOTBALL 3 kamrás hátizsák Funkcionalitás: 3 rekesz 2 oldalsó, rugalmas külső zseb akasztó a hátizsák felakasztásához 1 belső cipzáras zseb szervező kulcstartóval Kényelem és biztonság: formázott, ergonomikus és lélegző hát, extra merevítéssel p...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    16 900 Ft
  • Jánkmajtis
    VÍZÁLLÓ FELFÚJHATÓ TÁSKA SUP DESZKÁHOZ 30L Vízálló 30 literes táska: védelem a víz ellen - A dolgaid szárazak és tiszták maradnak minden körülmények között kapacitás és könnyedség - A táska mindent elfér, amire szükséged van, anélkül, hogy plusz súly...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    4 500 Ft
  • Jánkmajtis
    BESTWAY 5618Y KERTI MEDENCE 549CM 23062L Bestway 5618Y kerti medence: kompromisszumok nélküli pihenés - a medence nagy átmérője elegendő helyet biztosít a pihenéshez és a vízi szórakozáshoz a forró nyári napokon tartós szerkezet - a fém keret és a me...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    260 300 Ft
  • Jánkmajtis
    Párna XXL gólyafészek hintához - Fekete Nagy párna gólyafészek hintához: A hat részből álló szerkezet tökéletesen illeszkedik a hintához, Puha töltet maximális kényelmet biztosít, Pamut huzat kellemes tapintású és könnyen tisztítható, Illeszkedik a l...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    9 400 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis