Herzog HR-2610: 24cm mélysütő serpenyő Aroma gombos fedéllel

9 600 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 5 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12317133
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatjuk a Herzog HR-2610 24 cm-es mélysütő serpenyőt Aroma gombos fedéllel, amely a konyhai arzenál elengedhetetlen kiegészítője a jobb főzési élmények érdekében. Mondjon búcsút az ízetlen és ötlettelen ételeknek, mivel ez az innovatív serpenyő forradalmasítja a főzési játékát.

A Herzog HR-2610 teljes testű márvány bevonattal készült, így kiváló tartósságot és hőeloszlást biztosít, garantálva az egyenletesen finom eredményeket minden elkészített ételnél.

Ami ezt a serpenyőt kiemeli a többi közül, az az ötletes Aroma Knob fedél, amelyet úgy terveztek, hogy lezárja a gazdag ízeket és a kulináris alkotások csábító aromáit. A pikáns kevert sültektől a zamatos párolt ételekig, az Aroma Knob Lid biztosítja, hogy minden egyes falat egy kirobbanó, szájbarágós élvezet legyen.

Ez a serpenyő számos főzőlappal kompatibilis, beleértve a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokat, így sokoldalúságot kínál, hogy megfeleljen az Ön főzési preferenciáinak és konyhai beállításainak.

Emelje a főzés élményét a Herzog HR-2610 24 cm-es mélysütő serpenyővel, és fedezze fel az éttermi minőségű ételek készítésének örömét otthonának kényelmében. Köszöntse a kulináris tökéletességet a Herzoggal.

Tulajdonságok:

Teljes testű márvány bevonat: Ez azt jelenti, hogy a serpenyő teljes felületét, mind a belső, mind a külső oldalát márvány bevonat borítja. Ez a bevonat kiváló tapadásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, így megakadályozza, hogy az ételek a főzés során a serpenyő felületéhez tapadjanak. Ezenkívül a márványbevonat biztosítja, hogy a hő egyenletesen oszlik el a serpenyőben, segítve az ételek alapos és egyenletes megsütését.
Aroma gombos fedél: Az Aroma Knob Lid egy különleges funkció, amelyet úgy terveztek, hogy az ételek ízletes ízét és aromáját a főzés során csapdába ejtse és megőrizze. Azáltal, hogy a fedelet a főzés során nyitva tartja, az aromák a serpenyő belsejében záródnak le, fokozva az ételek általános ízét és aromáját. Ez a funkció különösen előnyös a lassú főzést vagy párolást igénylő ételek esetében, mivel segít az ízek intenzívebbé tételében.
Sokoldalú főzőlap-kompatibilitás: Ez a funkció jelzi, hogy a serpenyő számos különböző főzőlapon használható, beleértve a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokat is. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy a serpenyőt bármilyen típusú tűzhelyen használhassa, amely a konyhájában található, így kényelmes és alkalmazkodik a különböző főzési környezetekhez.
Ergonomikus fogantyú kialakítása: Az ergonomikus fogantyú kialakítása a fogantyú formájára és kialakítására utal, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmes és biztonságos fogást biztosítson főzés közben. Ez segít csökkenteni a kezek megterhelését és fáradtságát, így könnyebbé és biztonságosabbá válik a serpenyő manőverezése, még akkor is, ha tele van étellel.
Hőálló konstrukció: Ez a tulajdonság azt jelenti, hogy a serpenyő olyan anyagokból készült, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek anélkül, hogy megsérülnének vagy deformálódnának. Ez biztosítja, hogy a serpenyő szerkezetileg szilárd marad és megtartja alakját, még akkor is, ha a főzés során intenzív hőhatásnak van kitéve. Azt is jelzi, hogy a serpenyő biztonságosan használható a sütőben magas hőmérsékleten.
Könnyen tisztítható felület: A tapadásmentes márvány bevonattal a serpenyő felülete könnyen tisztítható. Az ételmaradékok és foltok könnyen letörölhetők egy nedves ruhával vagy szivaccsal, így minimális erőfeszítést igényel a serpenyő tisztaságának és megjelenésének fenntartása.
Karcálló kivitel: A karcálló felület biztosítja, hogy a serpenyő felülete sima és ép maradjon, még rendszeres használat és tisztítás mellett is. Ez segít megelőzni, hogy a serpenyő felületén karcolások és karcolások keletkezzenek, így az újszerű megjelenésű marad, és megőrzi tapadásmentes tulajdonságait.
Mosogatógép-barát kialakítás: Ez a tulajdonság azt jelenti, hogy a serpenyő biztonságosan tisztítható a mosogatógépben, így a tisztítás gyors és kényelmes. Egyszerűen tegye a serpenyőt a mosogatógépbe a többi edényével együtt, és az tisztán és újra használatra készen fog kijönni.
Prémium minőségű anyagok: A serpenyő kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva, hogy tartós, megbízható és tartósan megépített legyen. Ezeket az anyagokat úgy választottuk ki, hogy ellenálljanak a mindennapi főzés igényeinek, így olyan serpenyőt kap, amely egyenletes teljesítményt és kiváló főzési eredményeket biztosít.
Méret és kapacitás: A serpenyő átmérője 24 cm, és bőséges kapacitást kínál különböző ételek főzéséhez. Ez a méret alkalmas sütéshez, szaftoláshoz és egyéb főzési feladatokhoz, így könnyedén készíthet ételeket magának vagy családjának.

Specifikációk:

Márkanév: Herzog
Szín: Fekete
Anyag: Kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült szerkezet
Bevonat: tapadásgátló bevonat: Teljes testű márvány bevonat a tapadásgátló tulajdonságokért.
Fedél: Aroma Knob fedél az íz- és aromamegőrzésért
Átmérő: 24 cm (kb. 9,45 hüvelyk)
Kompatibilitás: Alkalmas gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokon való használatra.
Fogantyú: Ergonomikus kialakítás a kényelmes fogás és a biztonságos kezelés érdekében
Hőállóság: Hőállóság: Képes ellenállni a magas hőmérsékletnek
Sütőálló: Nem sütőálló
Tisztítás: Nem sütőálló: Mosogatógépben mosható a könnyű tisztítás érdekében
Karcállóság: Karcálló felület a tartósság érdekében
Súly: A súlya nem haladja meg az 1,5 mm-t: Könnyű súly a könnyű manőverezhetőség érdekében

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    VEZETÉK NÉLKÜLI MINI METSZŐLÁNCFŰRÉSZ A vezeték nélküli kézi fűrész egy kényelmes és sokoldalú eszköz, amely mobilitást és függetlenséget biztosít a külső áramforrásoktól. Lehetővé teszi, hogy kényelmetlen kábelek vagy hosszabbítók nélkül dolgozzon, ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    17 700 Ft
  • Jánkmajtis
    Malatec hinta/függőágy felszerelő készlet 250kg UNIVERZÁLIS – A hinta vagy függőágy felszereléséhez szükséges készlet elengedhetetlen tartozék, amely biztosítja ezeknek a népszerű kerti, terasz vagy otthoni berendezési elemeknek a biztonságos és stab...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    3 300 Ft
  • Jánkmajtis
    Super Frosted PRO hátlap a Nillkintől. - A klasszikus Super Frostedhez képest két anyagból készült, tökéletesen megmunkált és jól elnyeli az ütéseket. - A hátoldalon kemény és tartós műanyagból, az oldalakon pedig TPU puha műanyagból áll. - A kettős ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    4 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Egy polikarbonát hátlap egyenesen az Apple-től, amely tökéletesen védi a kis jövevényt. Ezt igazolja az a több ezer órányi tesztelés, amelyen ez a borítás a gyártás során átesett. Az ütések, - karcolások és a por elleni védelem mellett a polikarbonát...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    10 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Mágneses számoló- és írótábla abakusszal, kétoldalas 90cm Nagyméretű, forgatható tábla, amely tökéletes lesz gyermeke szobájába. Dupla tábla kereten - a készlet egy fekete krétatáblából áll, amely megfordítva fehér táblává válik, és alkalmas a filcto...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    11 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis