Herzog HR-3611: 28 cm-es márvány bevonatú mély serpenyő aromagombbal és levehető fogantyúval

12 700 Ft
Jánkmajtis
3 hete, 5 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12317145
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatjuk a Herzog HR-3611-et: egy 28 cm-es márvány bevonatú mélysütő serpenyőt, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza a főzés élményét. A kívül-belül prémium márvány bevonattal ellátott serpenyő tartósságot és könnyű tisztíthatóságot biztosít, és idővel megőrzi makulátlan megjelenését. Kompatibilis a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokkal, így sokoldalúan használható bármilyen konyhai beállításhoz.

Emelje fel kulináris alkotásait a mellékelt Aroma Knob üvegfedéllel, amely a hő és a nedvesség lezárásával ízletes eredményeket biztosít. A 28 cm-es átmérő bőséges főzési helyet biztosít, ideális családi összejövetelekhez vagy vacsorapartikhoz. Tapasztalja meg az egyenletes főzést egyenletes hőeloszlással, a kétoldalas márvány bevonatnak köszönhetően, amely minden alkalommal tökéletesen átsült ételeket biztosít.

A felhasználó kényelmét szolgálva a serpenyő ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely biztos fogást és stabilitást biztosít a főzés során. A levehető fogantyú lehetővé teszi a kényelmes tárolást, optimalizálva a konyhai helyet. A fémeszközök karcolásaival szemben ellenálló és nem mérgező anyagokból készült, biztonságos és egészséges főzést biztosít. A könnyen tisztítható márvány bevonattal ez a sokoldalú serpenyő különböző főzési technikákhoz alkalmazkodik, így minden konyhában kötelező darab.

Tulajdonságok:



Prémium márvány bevonat: A wok belső és külső felülete kiváló minőségű márvány anyaggal van bevonva, amely tartósságot és karcállóságot biztosít. Ez biztosítja, hogy a wok gyakori használat mellett is jó állapotban maradjon, és a főzés utáni takarítás gondtalan feladat.


Sokoldalú kompatibilitás: A wokot úgy tervezték, hogy hatékonyan működjön különböző típusú tűzhelyeken, többek között gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós tűzhelyeken. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a wokot a konyhájukban található főzőlap típusától függetlenül használhassák, így biztosítva a főzés kényelmét és rugalmasságát.


Aroma gombos üvegfedél: A wok egy egyedülálló, aromagombbal ellátott üvegfedéllel rendelkezik. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy főzés közben a wok belsejében tartsák a hőt és a nedvességet, így fokozva az elkészített ételek ízét és aromáját. Emellett segít melegen tartani az ételt, amíg az tálalásra készen nem áll.
28 cm átmérőjű: A wok átmérője 28 cm, ami elegendő helyet biztosít a különböző ételek főzéséhez. Ez a nagyvonalú méret lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre nagy mennyiségű ételt főzzenek, így ideális a családok vagy összejövetelek ételeinek elkészítéséhez.


Egyenletes hőeloszlás: A wok kétoldalas márvány bevonata biztosítja, hogy a hő egyenletesen oszlik el a főzőfelületen. Ez segít megelőzni a forró pontok kialakulását, és biztosítja, hogy az ételek egyenletesen süljenek, így minden alkalommal tökéletesen átsült ételeket kapunk.


Levehető fogantyú: A wok könnyen eltávolítható fogantyúval van ellátva, ami rugalmasságot biztosít a tárolás és a kezelés terén. Ez a funkció lehetővé teszi a kényelmes tárolást, így a wok könnyebben elfér a konyhaszekrényekben vagy a polcokon anélkül, hogy túlzott helyet foglalna. Ezenkívül a levehető fogantyú növeli a sokoldalúságot, mivel lehetővé teszi, hogy a wokot felváltva használhassa a sütőben vagy a tűzhelyen, így kényelmesen alkalmazhatja a különböző főzési módszereket és preferenciákat....


Karcálló felület: A wok felületének márvány bevonata karcálló, ami azt jelenti, hogy a wok a fémeszközök használatát is kibírja anélkül, hogy sérülést szenvedne. Ez biztosítja, hogy a wok rendszeres használat mellett is érintetlen állapotban marad, meghosszabbítva ezzel az élettartamát.


Biztonságos és méreganyag-mentes: A wok nem mérgező anyagokból készült, így biztosítva, hogy a főzési folyamat során ne kerüljenek káros vegyi anyagok az ételbe. Ez nyugalmat biztosít a felhasználók számára, hiszen tudják, hogy az általuk elkészített ételek biztonságosan és egészségesen fogyaszthatók.


Könnyen tisztítható: A wok felületén lévő márvány bevonatnak köszönhetően könnyen tisztítható, csak egy egyszerű nedves ruhával vagy szivaccsal történő áttörlést igényel. Ez időt és energiát takarít meg a wok karbantartásával, így a felhasználók több időt tölthetnek az ételek élvezetével.
Többcélú felhasználás: A wok különböző főzési technikákhoz alkalmas, beleértve a kevergetve sütést, a párolást, a párolást és még sok minden mást. Ez a sokoldalúság teszi sokoldalú konyhai eszközzé, amely ételek széles skálájának elkészítéséhez használható, a különböző kulináris preferenciáknak és igényeknek megfelelően.



Specifikációk:

Márkanév: Herzog
Átmérő: 28cm
Szín: Fekete
Test anyaga: Alumínium
Fedél anyaga: Alumínium, alumínium, alumínium, alumínium, alumínium, alumínium, alumínium: Üveg: Edzett üveg
Levehető fogantyú: Igen
Aromagomb anyaga: Aroma gomb: Rozsdamentes acél
Fedél típusa: Füstölő: Aroma gombos üvegfedél: Aroma gombos üvegfedél
Bevonat: Márvány bevonat: Prémium tapadásmentes bevonat
Fogantyú anyaga: Bakelit
Fogantyú típusa: Bakelit: Könnyű fogás: Easy Grip
Főzőlap kompatibilitás: Főzőlap-kompatibilitás: indukciós, gáz, elektromos, kerámia, halogén, indukciós

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    OKTATÁSI FA SZORZÓTÁBLA JÁTÉK SZÍNES KÖRÖKKEL Oktató játék a szorzótábla tanulására: A gyermek kellemes módon tanulja meg a szorzótáblát. különböző játéklehetőségek - az elemek nagy száma lehetővé teszi a játék és a tanulás különböző lehetőségeit tar...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    4 600 Ft
  • Jánkmajtis
    FÜRDŐSZOBA SAROKPOLC ZUHANYZÓHOZ TELESZKÓPOS ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ 260CM Fürdőszobai sarokpolc: Teljes magassága 260 centiméter, Négy polc a kedvenc piperecikkeinek, Lyukak a polcokon a víz összegyűlésének megakadályozására, Szerszámmentes összeszerelé...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    4 400 Ft
  • Jánkmajtis
    JÁTÉKKOSÁR RUHÁSKOSÁR DUPLA KEREKES SZERVEZŐ Dupla szervező kerekeken: tágas - a két kosár rengeteg helyet kínál a holmiknak, így könnyebben tarthat rendet. mobil - kerekekkel felszerelve könnyen áthelyezhető egy másik helyre. praktikus - a kosarak k...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    12 200 Ft
  • Jánkmajtis
    TRICIKLI TRIKE FIX V4 SÁRGA-SZÜRKE, MOTORHÁZTETŐVEL TRIKE FIX V4 tricikli: funkcionális - a kerékpár a gyermekkel együtt változik, alkalmazkodik a gyermek új igényeihez strapabíró - tartós anyagokból készült, garantálja a megbízhatóságot sok kalandho...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    25 900 Ft
  • Jánkmajtis
    TRICIKLI TRIKE FIX V4 KÉK-SZÜRKE, MOTORHÁZTETŐVEL TRIKE FIX V4 tricikli: funkcionális - a kerékpár a gyermekkel együtt változik, alkalmazkodva a kisgyermek új igényeihez. robusztus - tartós anyagokból készült, garantálja a megbízhatóságot a sok kalan...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    25 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis