Herzog HR-3621: 6 darabos szószos edény levehető fogantyúval

21 700 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 5 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12317135
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Dobja fel konyháját a Herzog HR-3621: 6 darabos szószfőző edény levehető fogantyúval, amely sokoldalú és stílusos kiegészítője konyhai arzenáljának. Ez a három darab, 16 cm-től 20 cm-ig terjedő méretű szószfazékból álló készlet páratlan rugalmasságot kínál a különféle ételek elkészítéséhez, a sós mártásoktól a krémes levesekig. Fekete tapadásmentes bevonatukkal és levehető fogantyúikkal ezek a serpenyők biztosítják a könnyed főzést és a kényelmes tárolást, míg a mellékelt üvegfedelek lehetővé teszik a kulináris alkotások könnyű ellenőrzését.

Tapasztalja meg a főzés kényelmét a Herzog HR-3621: 6 darabos mártásos edénykészlettel, amelyet aprólékosan kidolgoztak, hogy megfeleljen az Ön kulináris igényeinek. A tartós konstrukció és a kompatibilitás minden típusú főzőlappal, beleértve az indukciósat is, alkalmassá teszi ezeket a szószfazekakat bármilyen konyhai környezetbe. Akár tapasztalt szakács, akár kezdő szakács, ez a készlet a teljesítmény és a sokoldalúság tökéletes kombinációját nyújtja, így könnyedén készíthet ízletes ételeket.

Engedje szabadjára kulináris kreativitását a Herzog HR-3621: 6 darabos mártogatós edény levehető fogantyúval, amely a modern főzés szerelmeseinek tökéletes megoldása. Elegáns kialakításával, praktikus funkcióival és kiváló főzési teljesítményével ez a szószkészlet mindent kínál, amire szüksége van a főzés élményének emeléséhez. A mindennapi főzéstől a különleges alkalmakig, ezek a szószfazekak biztosan nélkülözhetetlen eszközökké válnak konyhájában, segítve Önt olyan ínycsiklandó ételek elkészítésében, amelyek lenyűgözik családját és barátait egyaránt.

Tulajdonságok:

Prémium minőség: Ez a tulajdonság azt jelenti, hogy a főzőedénykészlet kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így biztosítva a tartósságot, a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt a konyhában. Ez azt jelenti, hogy a termék úgy készült, hogy ellenálljon a rendszeres használatnak, anélkül, hogy a funkcionalitás vagy a megjelenés terén kompromisszumot kötne.
Sokoldalú főzés: Ez a tulajdonság azt jelzi, hogy a főzőedénykészlet a főzési feladatok széles skálájára alkalmas, például mártások párolására, zöldségek főzésére és gabonafélék főzésére. Arra utal, hogy a készletet úgy tervezték, hogy megfeleljen a különböző kulináris igényeknek, rugalmasságot és kényelmet biztosítva az ételkészítés során.
Tapadásmentes bevonat: Ez a funkció kiemeli a tapadásmentes bevonat jelenlétét a főzőedény felületén, amely megakadályozza, hogy az ételek a főzés során odaragadjanak, és megkönnyíti a könnyű tisztítást utána. Ez azt jelenti, hogy a főzőedény elősegíti a problémamentes főzést és karbantartást, csökkentve a túlzott olaj vagy vaj szükségességét.
Kompatibilitás: Ez a tulajdonság azt jelzi, hogy a főzőedénykészlet minden típusú tűzhelytípussal kompatibilis, beleértve a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós tűzhelyeket is. Ez arra utal, hogy a készlet különböző főzőfelületeken használható, sokoldalúságot és kényelmet kínálva a különböző konyhai beállítások számára.
Egyenletes hőeloszlás: Ez a tulajdonság azt jelenti, hogy a főzőedénykészlet egyenletesen osztja el a hőt a felületén, így egyenletes főzési eredményeket biztosít forró pontok nélkül. Ez azt jelenti, hogy az ételek egyenletesen főnek meg, megakadályozva a túl- vagy alulfőtt adagokat, és javítva az ételek általános minőségét.
Levehető fogantyú: Ez a funkció azt jelzi, hogy a főzőedénykészlet olyan fogantyúkat tartalmaz, amelyek könnyen eltávolíthatók a kényelmes tárolás és a konyhaszekrényben vagy fiókokban való helytakarékosság érdekében. Ez arra utal, hogy a készlet praktikusságot és sokoldalúságot kínál a főzőedénydarabok kezelésében és tárolásában.
Üvegfedelek: Ez a funkció kiemeli, hogy a főzőedénykészlethez üvegfedelet is mellékeltek, amely lehetővé teszi, hogy főzés közben lefedje az edényeket és serpenyőket. Ez azt jelenti, hogy a fedelek segítenek a nedvesség és az ízek megkötésében, miközben láthatóságot is biztosítanak a főzési folyamat nyomon követéséhez a fedél felemelése nélkül.
Karcálló felület: Ez a tulajdonság azt jelzi, hogy a főzőedénykészlet felülete ellenáll a karcolásoknak, így rendszeres használat mellett is megőrzi elegáns megjelenését. Ez arra utal, hogy a készlet esztétikus marad, és a gyakori főzési tevékenységek ellenére is megőrzi tartósságát az idő múlásával.
Biztonságos és környezetbarát: Ez a tulajdonság azt hangsúlyozza, hogy a főzőedénykészlet mentes az olyan káros vegyi anyagoktól, mint a PFOA, az ólom és a kadmium, így biztosítva a biztonságos és egészséges főzést. Ez azt jelenti, hogy a készlet megfelel a biztonsági előírásoknak, és elősegíti a környezetbarát gyakorlatokat a konyhában.
Többcélú felhasználás: Ez a tulajdonság arra utal, hogy a főzőedénykészlet sokoldalú és alkalmas különböző főzési technikákhoz, többek között sütéshez, pároláshoz, forraláshoz. Ez azt jelenti, hogy a készlet különböző kulináris preferenciáknak és igényeknek tud megfelelni, így bármely konyha sokoldalú kiegészítője lehet.

Specifikációk:

Márkanév: Herzog
Átmérő: 28 cm
Szín: Fekete
Levehető fogantyú: A fogantyúval ellátott edényt nem lehet eltávolítani: Igen
Test anyaga: Alumínium
Fedél anyaga: Üveg: Edzett üveg
Méretek: méret: 16 cm, 18 cm és 20 cm
Térfogat: 1,3 liter (16 cm), 1,8 liter (18 cm), 2,2 liter (20 cm)
Gomb anyaga: Kormánygomb: Rozsdamentes acél
Bevonat: Prémium tapadásmentes márvány bevonat
Fogantyú anyaga: Bakelit
Fogantyú típusa: Bakelit: Könnyű fogás: Easy Grip
Főzőlap kompatibilitás: Főzőlap-kompatibilitás: indukciós, gáz, elektromos, kerámia, halogén, indukciós

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    VEZETÉK NÉLKÜLI MINI METSZŐLÁNCFŰRÉSZ A vezeték nélküli kézi fűrész egy kényelmes és sokoldalú eszköz, amely mobilitást és függetlenséget biztosít a külső áramforrásoktól. Lehetővé teszi, hogy kényelmetlen kábelek vagy hosszabbítók nélkül dolgozzon, ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    17 700 Ft
  • Jánkmajtis
    Malatec hinta/függőágy felszerelő készlet 250kg UNIVERZÁLIS – A hinta vagy függőágy felszereléséhez szükséges készlet elengedhetetlen tartozék, amely biztosítja ezeknek a népszerű kerti, terasz vagy otthoni berendezési elemeknek a biztonságos és stab...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    3 300 Ft
  • Jánkmajtis
    Super Frosted PRO hátlap a Nillkintől. - A klasszikus Super Frostedhez képest két anyagból készült, tökéletesen megmunkált és jól elnyeli az ütéseket. - A hátoldalon kemény és tartós műanyagból, az oldalakon pedig TPU puha műanyagból áll. - A kettős ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    4 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Egy polikarbonát hátlap egyenesen az Apple-től, amely tökéletesen védi a kis jövevényt. Ezt igazolja az a több ezer órányi tesztelés, amelyen ez a borítás a gyártás során átesett. Az ütések, - karcolások és a por elleni védelem mellett a polikarbonát...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    10 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Mágneses számoló- és írótábla abakusszal, kétoldalas 90cm Nagyméretű, forgatható tábla, amely tökéletes lesz gyermeke szobájába. Dupla tábla kereten - a készlet egy fekete krétatáblából áll, amely megfordítva fehér táblává válik, és alkalmas a filcto...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    11 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis