Herzog HR-5212: 44cm-es márvány bevonatú lábas aromakapcsolóval - 25L

25 600 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 5 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12317139
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Tapasztalja meg a végső főzési kényelmet a Herzog HR-5212-vel: egy figyelemre méltó 44 cm-es márvány bevonatú lábas, amely innovatív aromagombbal és nagyvonalú 25 literes kapacitással rendelkezik. Ez a lábas egy tágas, 44 cm-es lábast tartalmaz üvegfedéllel, amely be- és kivezető márvány bevonattal büszkélkedhet, amely biztosítja az ételek könnyed kioldódását és a gyors tisztítást. A levehető szilikon fogantyúk további rugalmasságot és könnyű használatot biztosítanak, míg az Aroma Knob segítségével pontosan szabályozható az ízek infúziója, így minden kulináris alkotás mesterművé válik.

A tartós, öntött alumíniumból készült Herzog HR-5212 lábast úgy tervezték, hogy kivételes teljesítményt nyújtson minden típusú főzőlapon, beleértve a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokat is. Robusztus felépítése és kiváló hőelosztási tulajdonságai egyenletes főzési eredményt garantálnak, így az ételek minden alkalommal tökéletesen átsülnek. Akár pikáns pörkölteket párol, zamatos húsokat párol, vagy kiadós ragukat készít, ez a sokoldalú lábas lehetővé teszi, hogy magabiztosan és kifinomultan fedezze fel a kulináris lehetőségek világát.

Fogadja el a főzés művészetét a Herzog HR-5212 lábassal, és emelje új magasságokba konyhai élményeit. Tágas befogadóképességével, innovatív funkcióival és tartós felépítésével ez az edény tökéletes családi vacsorákhoz, ünnepi összejövetelekhez és mindennapi főzési feladatokhoz. Alakítsa át kulináris alkotásait kulináris remekművekké, és nyűgözze le vendégeit íztől és aromától duzzadó, finom ételekkel. Fektessen be a Herzog HR-5212 lábasba

Tulajdonságok:

Prémium márvány bevonat: Ez azt jelzi, hogy a lábas kívül és belül is kiváló minőségű márványszerű anyaggal van bevonva. A márvány bevonat kiváló tapadásgátló tulajdonságairól, tartósságáról és karcállóságáról ismert. Biztosítja, hogy az ételek nem tapadnak a felülethez, így a főzés és a tisztítás könnyedén elvégezhető.
Sokoldalú kompatibilitás: Ez a tulajdonság kiemeli, hogy a lábas kompatibilis a különböző típusú főzőlapokkal, beleértve a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokat. Rugalmasságot és kényelmet kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a lábast korlátozások nélkül használhassák a különböző típusú tűzhelyeken.
Levehető szilikon fogantyúk: A levehető szilikon fogantyúk beépítése lehetővé teszi a lábas egyszerű kezelését és tárolását Ezek a fogantyúk kényelmes és biztonságos fogást biztosítanak főzés közben, miközben levehetők a kényelmes tárolás érdekében, így helyet takarítanak meg a konyhában.
Aroma gombos üvegfedők: Minden lábashoz egy aromagombbal ellátott üvegfedél tartozik. Ez az aromagomb egy egyedülálló funkció, amely lehetővé teszi a pontos szabályozást, amikor folyadékokat, például bort, folyékony fűszereket vagy más esszenciákat adunk hozzá közvetlenül a fedőgombon keresztül. Egy kis lyukkal, amelyet úgy terveztek, hogy az ízesítők lassan csöpögjenek a főzőedénybe, egyenletesen bevonja az ételt, fokozva az ízeket és jellegzetes ízt kölcsönözve a kifinomult ételeknek.
Nagyvonalú kapacitás: A tágas, 44 cm átmérőjű és 25 literes kapacitású lábasban bőséges hely áll rendelkezésre nagy mennyiségű étel elkészítéséhez. Ezáltal ideális a családi összejövetelek, vacsorapartik vagy más olyan alkalmak ételkészítéséhez, ahol jelentős mennyiségű ételre van szükség.
Tartós konstrukció: A kiváló minőségű, öntött alumíniumból készült lábas biztosítja a tartósságot és a kiváló hőeloszlást. Ez biztosítja, hogy a lábas ellenálljon a gyakori használatnak és egyenletes főzési eredményt biztosítson, így megbízható kiegészítője lehet bármelyik konyhának.
Könnyen tisztítható felület: A lábas felületén található karcálló márványbevonatnak köszönhetően a tisztítás könnyedén elvégezhető. Egy egyszerű nedves ruhával vagy szivaccsal történő egyszerű áttörlés elegendő az ételmaradékok eltávolításához, így időt és energiát takaríthat meg a karbantartás során.
Átlátszó üvegfedél: Minden lábashoz egy átlátszó üvegfedél tartozik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fedő felemelése nélkül is nyomon követhessék a főzés folyamatát. Ez segít megőrizni a hőt és a nedvességet a lábasban, így biztosítva az ízletes és tökéletesen átsült ételeket.
Biztonságos és nem mérgező: A lábas nem mérgező anyagokból készült, és mentes az olyan káros vegyi anyagoktól, mint a PFOA. Ez biztosítja, hogy a főzőedény biztonságos a főzéshez és az ételkészítéshez, nyugalmat biztosítva a felhasználók számára.
Többcélú felhasználás: A lábas számos főzési technikához alkalmas, beleértve a párolást, párolást, sütést és sütést. Ez a sokoldalúság minden konyha sokoldalú kiegészítőjévé teszi, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a kulináris preferenciáiknak és igényeiknek megfelelő ételek széles skáláját készítsék el.

Specifikációk:

Márkanév: Herzog
Átmérő: 44 cm
Kapacitás: 25L
Szín: Fekete
Levehető szilikon fogantyú: Igen
Test anyaga: Alumínium
Fedél anyaga: Üveg: Edzett üveg
Aromagomb anyaga: Aroma gomb: Rozsdamentes acél
Fedél típusa: Füstölő: Üveg fedél: Aroma Knob
Bevonat: Márvány bevonat: Prémium tapadásmentes bevonat
Fogantyú anyaga: Bakelit
Fogantyú típusa: Bakelit: Kétoldalas integrált markolat: Integrált kétoldalas
Főzőlap-kompatibilitás: indukciós, gáz, elektromos, kerámia, halogén, indukciós

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    VEZETÉK NÉLKÜLI MINI METSZŐLÁNCFŰRÉSZ A vezeték nélküli kézi fűrész egy kényelmes és sokoldalú eszköz, amely mobilitást és függetlenséget biztosít a külső áramforrásoktól. Lehetővé teszi, hogy kényelmetlen kábelek vagy hosszabbítók nélkül dolgozzon, ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    17 700 Ft
  • Jánkmajtis
    Malatec hinta/függőágy felszerelő készlet 250kg UNIVERZÁLIS – A hinta vagy függőágy felszereléséhez szükséges készlet elengedhetetlen tartozék, amely biztosítja ezeknek a népszerű kerti, terasz vagy otthoni berendezési elemeknek a biztonságos és stab...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    3 300 Ft
  • Jánkmajtis
    Super Frosted PRO hátlap a Nillkintől. - A klasszikus Super Frostedhez képest két anyagból készült, tökéletesen megmunkált és jól elnyeli az ütéseket. - A hátoldalon kemény és tartós műanyagból, az oldalakon pedig TPU puha műanyagból áll. - A kettős ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    4 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Egy polikarbonát hátlap egyenesen az Apple-től, amely tökéletesen védi a kis jövevényt. Ezt igazolja az a több ezer órányi tesztelés, amelyen ez a borítás a gyártás során átesett. Az ütések, - karcolások és a por elleni védelem mellett a polikarbonát...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    10 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Mágneses számoló- és írótábla abakusszal, kétoldalas 90cm Nagyméretű, forgatható tábla, amely tökéletes lesz gyermeke szobájába. Dupla tábla kereten - a készlet egy fekete krétatáblából áll, amely megfordítva fehér táblává válik, és alkalmas a filcto...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    11 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis