Herzog hr-5225: 28cmmárvány bevonatú sekély lábas aromakapcsolóval - 3.7l

13 200 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 5 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12322804
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatjuk a Herzog HR-5225-öt, egy 28 cm-es márvány bevonatú, sekély lábast, amelyet úgy terveztek, hogy innovatív funkcióival és elegáns kialakításával emelje a kulináris élményt. A praktikus 3,7 literes kapacitással ez a sekély lábas elegendő helyet biztosít a különböző ételek elkészítéséhez, a párolt zöldségektől a párolt húsokig, így minden konyha nélkülözhetetlen eszköze. A be/ki márvány bevonat egyenletes hőeloszlást biztosít az egyenletesen finom eredmények érdekében, míg a levehető szilikon fogantyú további kényelmet és könnyű használatot biztosít a főzés során.

A Herzog HR-5225 tartós öntött alumíniumból készült, és úgy készült, hogy ellenálljon a mindennapi főzés nehézségeinek, miközben kivételes teljesítményt nyújt gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokon. Az Aroma gomb segítségével pontosan szabályozhatja az ízek kioldódását, így aromás ízektől bővelkedő ételeket készíthet. Emelje a főzési élményét a Herzog HR-5225 lábasával, és tapasztalja meg a stílus, a funkcionalitás és a sokoldalúság tökéletes kombinációját konyhájában.

Felemelje a főzési élményét a Herzog HR-5225 lábasával, amely egyszerre tesz tanúbizonyságot a stílusról és a funkcionalitásról. Elegáns kialakítása és innovatív funkciói minden konyha stílusos kiegészítőjévé teszik, míg praktikussága és teljesítménye minden használat során kivételes főzési eredményt biztosít. Fektessen be a Herzog HR-5225-be, és induljon el egy ízekkel, aromákkal és kulináris elégedettséggel teli kulináris utazásra.

Tulajdonságok:


Premium márvány bevonat: Ez azt jelzi, hogy a lábas kívül és belül egyaránt kiváló minőségű márványszerű anyaggal van bevonva. A márvány bevonat kiváló tapadásgátló tulajdonságairól, tartósságáról és karcállóságáról ismert. Biztosítja, hogy az ételek nem tapadnak a felülethez, így a főzés és a tisztítás könnyedén elvégezhető.

Levehető szilikon fogantyú: A levehető szilikon fogantyúk beépítése lehetővé teszi a lábas egyszerű kezelését és tárolását. Ezek a fogantyúk kényelmes és biztonságos fogást biztosítanak a főzés során, miközben levehetőek a kényelmes tárolás érdekében, így helyet takarítanak meg a konyhában.


Változatos főzőlap-kompatibilitás: Ez a funkció kiemeli, hogy a lábas kompatibilis a különböző típusú főzőlapokkal, beleértve a gáz, elektromos, kerámia, halogén és indukciós főzőlapokat. Rugalmasságot és kényelmet biztosít, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a lábast korlátozások nélkül használhassák a különböző típusú főzőlapokon.


Aroma gombos fedél: Minden lábashoz aroma gombos üvegfedél tartozik. Ez az aromagomb egy egyedülálló funkció, amely lehetővé teszi a pontos szabályozást folyadékok, például bor, folyékony fűszerek vagy más eszenciák hozzáadásakor közvetlenül a fedelgombon keresztül. Egy kis lyukkal, amelyet úgy terveztek, hogy a fűszer lassan csöpögjön a főzőedénybe, egyenletesen bevonja az ételt, fokozva az ízeket és jellegzetes ízt kölcsönözve a kifinomult ételeknek.

Tartós, öntött alumínium: A lábas öntött alumíniumból készült, amely tartósságáról és kiváló hőelosztási tulajdonságairól ismert. Ez biztosítja, hogy a lábas ellenálljon a gyakori használatnak, és egyenletes főzési eredményeket biztosít, így megbízható kiegészítője lehet bármelyik konyhának.


Tágas kapacitás: A tágas, 28 cm átmérőjű és 3,7 literes űrtartalommal rendelkező lábas bőséges helyet kínál nagy mennyiségű étel elkészítéséhez. Ezáltal ideális ételek elkészítéséhez családi összejövetelekre, vacsorapartikra vagy más olyan alkalmakra, ahol jelentős mennyiségű ételre van szükség.


In/Out márvány bevonat: A márvány bevonat be/ki márvány bevonat hatékony hőeloszlást biztosít az egyenletesen elkészített ételekhez, miközben tartós és karcálló felületet biztosít a hosszú távú használathoz. Ez a bevonat fokozza a főzés élményét és meghosszabbítja a lábas élettartamát.


Egyszerűen tisztítható felület:A tapadásmentes márvány bevonatnak köszönhetően a lábas tisztítása könnyedén elvégezhető. Egy egyszerű nedves ruhával vagy szivaccsal történő egyszerű áttörlés elegendő az ételmaradékok eltávolításához, így időt és energiát takaríthat meg a karbantartás során.


Kényes kialakítás: A lábas elegáns és elegáns kialakítással rendelkezik, amely bármelyik konyhát kifinomultan kiegészíti. Ez az esztétikai vonzerő stílusos kiegészítője a főzőedénygyűjteményének, miközben kiegészíti a konyhai dekorációt is.


Multifunkcionális használat: A lábas számos főzési technikához alkalmas, beleértve a sautéing, a párolást, a párolást és a párolást. Ez a sokoldalúság minden konyha sokoldalú kiegészítőjévé teszi, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a kulináris preferenciáiknak és igényeiknek megfelelő ételek széles skáláját készítsék el.


Specifikációk:


Márkanév: Herzog

átmérő: 28 cm

Kapacitás: 3.7L

Szín: Fekete

Test kialakítása: Kőszerű

Test anyaga: Alumínium

Tető anyaga: Edzett üveg

Aroma gomb anyaga: Rozsdamentes acél

Tető típusa: Aroma gombos üvegfedél

Bevonat: Prémium tapadásmentes márvány bevonat

Fogantyú típusa: Integrált kétoldali

Konyhai kompatibilitás: Gáz, elektromos, kerámia, halogén, indukciós

.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    VEZETÉK NÉLKÜLI MINI METSZŐLÁNCFŰRÉSZ A vezeték nélküli kézi fűrész egy kényelmes és sokoldalú eszköz, amely mobilitást és függetlenséget biztosít a külső áramforrásoktól. Lehetővé teszi, hogy kényelmetlen kábelek vagy hosszabbítók nélkül dolgozzon, ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    17 700 Ft
  • Jánkmajtis
    Malatec hinta/függőágy felszerelő készlet 250kg UNIVERZÁLIS – A hinta vagy függőágy felszereléséhez szükséges készlet elengedhetetlen tartozék, amely biztosítja ezeknek a népszerű kerti, terasz vagy otthoni berendezési elemeknek a biztonságos és stab...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    3 300 Ft
  • Jánkmajtis
    Super Frosted PRO hátlap a Nillkintől. - A klasszikus Super Frostedhez képest két anyagból készült, tökéletesen megmunkált és jól elnyeli az ütéseket. - A hátoldalon kemény és tartós műanyagból, az oldalakon pedig TPU puha műanyagból áll. - A kettős ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    4 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Egy polikarbonát hátlap egyenesen az Apple-től, amely tökéletesen védi a kis jövevényt. Ezt igazolja az a több ezer órányi tesztelés, amelyen ez a borítás a gyártás során átesett. Az ütések, - karcolások és a por elleni védelem mellett a polikarbonát...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    10 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Mágneses számoló- és írótábla abakusszal, kétoldalas 90cm Nagyméretű, forgatható tábla, amely tökéletes lesz gyermeke szobájába. Dupla tábla kereten - a készlet egy fekete krétatáblából áll, amely megfordítva fehér táblává válik, és alkalmas a filcto...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    11 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis