Herzog HR-5229: 32cmMárvány bevonatú wok üvegfedéllel, aromás gomb - 4.3L

15 400 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 5 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12317140
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatjuk a Herzog HR-5229 32 cm-es márvány bevonatú wokot, amelyet úgy terveztek, hogy sokoldalúságával és praktikus funkcióival forradalmasítsa a főzés élményét. A nagyvonalú 4,3 literes kapacitással ez a wok bőséges helyet biztosít kedvenc ételeinek tökéletesre kavarásához, párolásához és szaftolásához. A márvány bevonatú be- és kismárvány bevonat egyenletes hőeloszlást biztosít, így minden alkalommal egyenletes főzési eredményt érhet el.

A tartós, öntött alumíniumból készült Herzog HR-5229 Wok úgy készült, hogy ellenálljon a mindennapi főzés követelményeinek, miközben kiváló teljesítményt nyújt. A gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokkal való kompatibilitása sokoldalúságot kínál, hogy bármilyen konyhai környezetbe illeszkedjen. A levehető szilikon fogantyúk beépítése további kényelmet biztosít, lehetővé téve a könnyű kezelhetőséget és tárolást. Ezenkívül az innovatív Aroma gomb lehetővé teszi az ízek pontos szabályozását, így biztosítva, hogy minden egyes ételt elragadó aromák és ízek járjanak át.

Emelje fel kulináris alkotásait a Herzog HR-5229 márvány bevonatú wok segítségével, amely a stílus és a funkcionalitás tökéletes keveréke, amely egyaránt megfelel az amatőr szakácsoknak és a tapasztalt szakácsoknak. Akár egy gyors kevert sültet készít vacsorára, akár egy különleges ételt készít a vendégeknek, ez a sokoldalú wok azt ígéri, hogy fokozza a főzés élményét és inspirálja a kulináris kreativitást. Élvezze a főzés örömét magabiztosan, miközben felfedezi az ízek és aromák világát a Herzog HR-5229 Wok-kal, mint megbízható társával a konyhában.

Tulajdonságok:

Sokoldalú főzés: A 32 cm-es Wok számos főzési módhoz használható, például kevergetve sütéshez, szaftoláshoz, mélysütéshez és pároláshoz. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy az ételek széles skáláját könnyedén elkészíthesse.
Tartós konstrukció: A kiváló minőségű, öntött alumíniumból készült wok tartósan készült, és a rendszeres használatot is kibírja anélkül, hogy veszítene a minőségéből. Ez biztosítja, hogy hosszú időn keresztül egyenletes főzési eredményeket érhet el vele.
Egyenletes hőeloszlás: A be- és kismárvány bevonat biztosítja, hogy a hő egyenletesen oszlik el a wok felületén, megakadályozva a forró pontok kialakulását és biztosítva, hogy az étel egyenletesen süljön meg.
Levehető szilikon fogantyúk: A wok szilikonból készült fogantyúkkal rendelkezik, amelyek könnyen leválaszthatók. Ez kényelmessé teszi a wok kezelését és a konyhaszekrényben való tárolását anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.
Kompatibilis több főzőlappal: A wokot úgy tervezték, hogy különböző típusú főzőlapokkal működjön, beleértve a gáz, elektromos, kerámia, halogén és indukciós főzőlapokat. Ez azt jelenti, hogy kompatibilitási problémák nélkül használhatja különböző tűzhelyeken.
Aromagomb: Az aromagomb egy egyedülálló funkció, amely lehetővé teszi, hogy szabályozza az ízek átjárását az ételekbe. Segítségével beállíthatja az aroma intenzitását, így fokozva az ételek ízét és téve azokat ízletesebbé.
Nagyvonalú kapacitás: A 4,3 literes kapacitással a wok bőséges helyet biztosít nagy adag ételek főzéséhez. Ez alkalmassá teszi családi összejövetelek vagy vacsorapartik ételeinek elkészítésére.
Könnyen tisztítható: A márvány bevonatnak köszönhetően a wok könnyen tisztítható. Egyszerűen törölje le egy nedves ruhával vagy szivaccsal, hogy eltávolítsa az ételmaradékokat, így időt és fáradságot takaríthat meg a takarítással.
Üvegfedél mellékelve: A wok egy üvegfedéllel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa a főzést, miközben a hőt és a nedvességet bent tartja. Ez segít abban, hogy az étel egyenletesen süljön meg, és megőrizze az ízét és a tápanyagokat.
Többcélú felhasználás: Akár ázsiai ihletésű ételeket, egyfazékos ételeket vagy zöldségpárolást készít, ez a wok sokoldalúságot kínál, hogy a főzési stílusok és preferenciák széles skálájának megfeleljen.

Specifikációk:

Márkanév: Herzog
Átmérő: 32 cm
Kapacitás: 4.3L
Szín: Fekete
Body Design: A test kialakítása: Kőszerű
Test anyaga: Köves anyag: Alumínium
Fedél anyaga: Üveg: edzett üveg
Aromagomb anyaga: Aroma gomb: Rozsdamentes acél
Fedél típusa: Füstölő: Üveg fedél: Aroma Knob
Bevonat: Márvány bevonat: Prémium tapadásmentes bevonat
Fogantyú típusa: Fogantyú típusa: Beépített kétoldali fogantyú: Integrált kétoldali
Főzőlap-kompatibilitás: Indukciós, gáz, elektromos, kerámia, halogén, indukció

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    VEZETÉK NÉLKÜLI MINI METSZŐLÁNCFŰRÉSZ A vezeték nélküli kézi fűrész egy kényelmes és sokoldalú eszköz, amely mobilitást és függetlenséget biztosít a külső áramforrásoktól. Lehetővé teszi, hogy kényelmetlen kábelek vagy hosszabbítók nélkül dolgozzon, ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    17 700 Ft
  • Jánkmajtis
    Malatec hinta/függőágy felszerelő készlet 250kg UNIVERZÁLIS – A hinta vagy függőágy felszereléséhez szükséges készlet elengedhetetlen tartozék, amely biztosítja ezeknek a népszerű kerti, terasz vagy otthoni berendezési elemeknek a biztonságos és stab...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    3 300 Ft
  • Jánkmajtis
    Super Frosted PRO hátlap a Nillkintől. - A klasszikus Super Frostedhez képest két anyagból készült, tökéletesen megmunkált és jól elnyeli az ütéseket. - A hátoldalon kemény és tartós műanyagból, az oldalakon pedig TPU puha műanyagból áll. - A kettős ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    4 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Egy polikarbonát hátlap egyenesen az Apple-től, amely tökéletesen védi a kis jövevényt. Ezt igazolja az a több ezer órányi tesztelés, amelyen ez a borítás a gyártás során átesett. Az ütések, - karcolások és a por elleni védelem mellett a polikarbonát...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    10 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Mágneses számoló- és írótábla abakusszal, kétoldalas 90cm Nagyméretű, forgatható tábla, amely tökéletes lesz gyermeke szobájába. Dupla tábla kereten - a készlet egy fekete krétatáblából áll, amely megfordítva fehér táblává válik, és alkalmas a filcto...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    11 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis