Hordozható, beépíthető, egyzónás indukciós főzőlap, 2000W, 30x30x7 cm - Cheffinger

13 300 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 5 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11832505
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Cheffinger CF-IND200: Egyzónás Indukciós Főzőlap - 2000W


Ismerje meg a Cheffinger CF-IND200 egyzónás indukciós főzőlapot, amely 2000 wattos teljesítménnyel, korszerű technológiával, energiatakarékos és környezetbarát megoldást kínál a konyhában. A masszív és tartós anyagokból készült főzőlap új szintre emeli a főzési élményt. A 1-től 6-ig terjedő teljesítményválasztási szintekkel pontosan szabályozhatja a főzési hőmérsékletet. Az IPX3 vízállósági besorolás biztonságot és megbízhatóságot garantál, még a váratlan kiömlések esetén is.


A sokoldalú időzítő 1-től 99 percig állítható, így könnyedén figyelemmel kísérheti és tökéletesítheti a főzési időt. Az előre beállított funkciók, mint a Melegen Tartás, Pörkölt, Leves, Forró Bögre és Keverés, gondtalan főzési élményt nyújtanak a különféle ételek elkészítéséhez. Az ultra-alacsony, 88 voltes feszültség energiatakarékosságot biztosít, teljesítménybeli kompromisszumok nélkül.


A beépíthető modellként tervezett Cheffinger CF-IND200 tökéletesen illeszkedik a konyhájába, 30cm x 30cm-es méretben. A kompakt, mégis erőteljes beépített indukciós főzőlap távirányítóval is rendelkezik a még nagyobb kényelem érdekében. Méretei (SzéxMéxMa) 30cm x 30cm x 7cm, így a főzőlap kompakt és helytakarékos, anélkül, hogy funkcionalitásban kompromisszumot kellene kötnie.


A Cheffinger CF-IND200 220V / 50Hz / 2kW teljesítménnyel működik, megbízható és következetes teljesítményt nyújtva főzési igényeihez. CE minősítéssel rendelkezik, így biztos lehet a minőségében és biztonsági előírásokban. Frissítse főzési készletét ezzel a csúcstechnológiás egyzónás indukciós főzőlappal, amely kényelmet, hatékonyságot és pontosságot hoz a kulináris törekvéseibe. Élvezze a főzés örömét a legmodernebb technológiával az ujjai hegyén a Cheffinger CF-IND200-zal.


Jellemzők:




Korszerű Technológia: A Cheffinger CF-IND200 egyzónás indukciós főzőlap 2000W-os teljesítménnyel rendelkezik, amely pontos hőmérséklet-szabályozást és hatékony főzési teljesítményt biztosít.


Energiatakarékos: Az ultra-alacsony, 88 voltes feszültségével ez a főzőlap energiatakarékos főzést garantál, anélkül, hogy a főzési teljesítményt feláldozná.


Környezetbarát: A CF-IND200 elősegíti a környezettudatos főzést, így fenntartható választás a környezettudatos fogyasztók számára.


Masszív és Tartós: Magas minőségű anyagokból készült, ez a főzőlap hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot biztosít.


Teljesítményválasztási Szint: A 1-től 6-ig terjedő teljesítményválasztási szintekkel könnyedén szabályozhatja a főzési hőmérsékletet, így irányítást nyer kulináris alkotásai felett.


Vízállósági Besorolás: Az IPX3 vízállósági besorolással a főzőlap ellenáll a kiömléseknek és fröccsenéseknek, biztonságos főzési környezetet biztosítva.


Időzítő Funkció: A sokoldalú időzítő 1-től 99 percig állítható, lehetővé téve a különféle ételek pontos főzési idejének beállítását.


Előre Beállított Funkciók: Élvezze a kényelmes főzést az előre beállított funkciókkal, mint a Melegen Tartás, Pörkölt, Leves, Forró Bögre és Keverés, amelyek megkönnyítik az ételkészítést.


Kompakt Beépíthető Kialakítás: A 30cm x 30cm-es beépíthető modell zökkenőmentesen integrálódik a konyhai berendezésbe, értékes helyet takarítva meg.


Távirányító: A mellékelt távirányító javítja a felhasználói élményt, további kényelmet és könnyű kezelhetőséget biztosítva.


CE Minősítés: A Cheffinger CF-IND200 CE minősítéssel rendelkezik, így biztos lehet a biztonsági és minőségi előírásoknak való megfelelésben.


Sokoldalú Főzés: Ez a főzőlap többféle célra használható, a forralástól és sütéstől a pároláson és lángoláson át, sokoldalúságot kínálva kulináris alkotásaihoz.




Műszaki adatok:




Modell: Cheffinger CF-IND200


Teljesítmény: 220V / 50Hz / 2kW


Teljesítményválasztási Szint: 1~6


Ultra-Alacsony Feszültség: 88 Volt


Vízállósági Besorolás: IPX3


Időzítő Tartomány: 1-99 perc


Előre Beállított Funkciók: Melegen Tartás, Pörkölt, Leves, Forró Bögre, Keverés


Beépíthető Modell


Beépítési Méret: 30cm x 30cm


Méretek (SzéxMéxMa): 30cm x 30cm x 7cm


Minősítés: CE

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    VEZETÉK NÉLKÜLI MINI METSZŐLÁNCFŰRÉSZ A vezeték nélküli kézi fűrész egy kényelmes és sokoldalú eszköz, amely mobilitást és függetlenséget biztosít a külső áramforrásoktól. Lehetővé teszi, hogy kényelmetlen kábelek vagy hosszabbítók nélkül dolgozzon, ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    17 700 Ft
  • Jánkmajtis
    Malatec hinta/függőágy felszerelő készlet 250kg UNIVERZÁLIS – A hinta vagy függőágy felszereléséhez szükséges készlet elengedhetetlen tartozék, amely biztosítja ezeknek a népszerű kerti, terasz vagy otthoni berendezési elemeknek a biztonságos és stab...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    3 300 Ft
  • Jánkmajtis
    Super Frosted PRO hátlap a Nillkintől. - A klasszikus Super Frostedhez képest két anyagból készült, tökéletesen megmunkált és jól elnyeli az ütéseket. - A hátoldalon kemény és tartós műanyagból, az oldalakon pedig TPU puha műanyagból áll. - A kettős ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    4 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Egy polikarbonát hátlap egyenesen az Apple-től, amely tökéletesen védi a kis jövevényt. Ezt igazolja az a több ezer órányi tesztelés, amelyen ez a borítás a gyártás során átesett. Az ütések, - karcolások és a por elleni védelem mellett a polikarbonát...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    10 100 Ft
  • Jánkmajtis
    Mágneses számoló- és írótábla abakusszal, kétoldalas 90cm Nagyméretű, forgatható tábla, amely tökéletes lesz gyermeke szobájába. Dupla tábla kereten - a készlet egy fekete krétatáblából áll, amely megfordítva fehér táblává válik, és alkalmas a filcto...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    11 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis