Inovatív Építőjáték 100 darabos készlettel, inspirációkönyvvel és matricákkal

4 600 Ft
Jánkmajtis
4 hete


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11802533
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
<h2>???? Inovatív Építőjáték 100 darabos készlettel, inspirációkönyvvel és matricákkal ????</h2>

Örömmel mutatjuk be ezt a páratlan <strong>építőjáték készletet</strong>, melyet úgy terveztek, hogy fejlessze gyermeke kézügyességét, és végtelen szórakozást nyújtson neki. Az egyedülállóan formatervezett, kiváló minőségű műanyagból készült építőelemek egyszerűen és könnyedén illeszkednek egymáshoz, így kis kezeknek is könnyű használni.

<h3>???? A csomag tartalma ????</h3>

A csomagban található <strong>100 darab építőelem</strong> lehetőséget ad a különböző építmények készítésére, formák és színek felismerésére, valamint a kreativitás fejlesztésére. <strong>Inspirációs könyv</strong> segít gyermeke fantáziájának szárnyra kapni, miközben szórakoztató matricákkal is díszítheti alkotásait.

<h3>???? Kényelmes hordozható doboz ????</h3>

A termék egy praktikus <strong>hordozható műanyag dobozban</strong> érkezik, így az építőelemeket könnyen szállíthatja és tárolhatja. A doboz megfelelő méretű, hogy elférjen benne az összes blokk, de mégis kompakt, hogy könnyen beférjen a polcra vagy az utazótáskába.

<h2>???? Miért válassza ezt az építőjátékot? ????</h2> <h3>1️⃣ Innovatív dizájn </h3>

Ez a játék több mint egy egyszerű építőjáték. Az egyedülállóan formatervezett elemekkel, inspirációs könyvvel és matricákkal a lehetőségek száma végtelen. Ez nemcsak szórakoztató, hanem izgalmas és oktató is.

<h3>2️⃣ Kiváló minőség</h3>

Műanyagból készült, amely tartós és biztonságos a gyerekek számára. A blokkok ellenállnak az intenzív játéknak és hosszú távú használatnak.

<h3>3️⃣ Fejlesztő hatás</h3>

Ez a játék fejleszti a finommotorikát, a kézügyességet, a szem- és kéz koordinációt. Segíti a kreatív gondolkodást és az önálló játékot.

<h2>???? Tökéletes ajándék minden alkalomra ????</h2>

Ez a készlet a tökéletes ajándék minden olyan gyermek számára, aki szeret építkezni és új dolgokat kipróbálni. Születésnapokra, Karácsonyra vagy egyszerűen csak egy meglepetés ajándékként - ez a játék garantáltan mosolyt csal minden kis építész arcára.

<h3>???? Csomagolás ????</h3>

Az építőjáték egy látványos kartondobozban érkezik, amely ablakot nyújt a belső tartalomra, így már a csomagolás is izgalmat és várakozást kelt.

Hozza el a kreatív játékot otthonába ezzel az innovatív építőjáték készlettel! ⭐️????

Vegye meg most, és lépjen be a kreativitás és a szórakozás világába!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis