Ezt a hirdetést archiválták.

Kerékpár/robogó védőhuzat, 103/105 / 62cm, fekete - Malatec

Jánkmajtis
1 hete, 1 napja

Hasonló hirdetések



Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11695974
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KERÉKPÁRHATÓ TOKVAL
TÖKÉLETES BIZTONSÁG – a burkolat tökéletesen véd a különféle időjárási viszonyoktól, megakadályozva például a rozsda kialakulását. Nemcsak a korrózió, hanem a por ellen is kiváló védelmet nyújt – garázsban, pincében és kívül is: utcán, erkélyen vagy teraszon.
CASE - a huzat egy hasznos tasakba van csomagolva, könnyen elhelyezheti kosárba, hátizsákba vagy csomagtartóra. A tok színe a borítóhoz igazodik. Van egy további húzózsinór dugóval. Ilyen esetet mindig magaddal vihetsz. Méretei (magasság/szélesség): 36/34 cm.
UNIVERZÁLIS - különböző méretű, 26-28 hüvelykes kerékpárokhoz (csomagtartóval vagy anélkül) és más kétkerekűekhez, például robogókhoz tervezve.
MINDEN GUMI – az alsó részen lévő burkolat gumival van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a burkolatot rányomja a kerékpárra, és rögzítse a kerékpár alsó részét.
MŰSZAKI ADATOK - anyag: 100% polipropilén; tömeg: 120 g / m2; tanúsítvány: FIRE és ATEST PZH; Univerzális méret; újrafelhasználható: igen; gyártó ország: Lengyelország; tok méretei: 36/34 cm; méretek: [------]cm; súlya: 0,501 kg.

LEÍRÁS:

anyaga: 100% polipropilén
tömeg: 120 g / m2
tanúsítvány: FIRE és ATEST PZH
Univerzális méret
újrafelhasználható: igen
gyártó ország: Lengyelország
tok méretei: 36/34 cm
méretek: [------]cm
súlya: 0,501 kg

Elhelyezkedés
Jánkmajtis

 
Elhelyezkedés
Jánkmajtis