Krémszínű Forgószék Kihúzható Lábtartóval és Fekvőfunkcióval

40 000 Ft
Jánkmajtis
1 napja, 22 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12062252
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
???? Krémszínű Forgószék Kihúzható Lábtartóval és Fekvőfunkcióval ????

Ismerje meg a piac egyik leginnovatívabb irodai székét, amely nemcsak stílusával, hanem kivételes kényelmével és funkcionalitásával is kitűnik. Ez a krémszínű forgószék, amely kihúzható lábtartóval és fekvőfunkcióval van ellátva, az Ön munkahelyi vagy otthoni környezetének tökéletes kiegészítője lesz.

???? Specifikációk és Jellemzők ????




Anyag színe: Krém


Anyag: Öko-bőr


Alap: Krómozott acél


Kerekek: Gumi, ami óvja a padlót a karcolásoktól és megvédi a szőnyeget


Mechanizmus: Kar (pillangó)


Maximális teherbírás: 130 kg-ig


Lábtartó: 38 x 22 cm


Ülés: 51 x 46 cm


Háttámla: 66 x 50 cm


Magasság: 102-110 cm


Szék súlya: 17.3 kg


Csomagolt súly: 18 kg




???? Előnyök és Különlegességek ????

A krémszínű forgószék nemcsak eleganciát kölcsönöz az Ön terének, hanem a legmagasabb szintű kényelmet is biztosítja. A kihúzható lábtartó és a fekvőfunkció lehetővé teszi, hogy testreszabja a szék pozícióját, így maximalizálva a pihenést és a kényelmet munka közben.

???? Kényelem és Funkcionalitás ????

A gumi kerekeknek köszönhetően a szék könnyedén mozgatható, miközben védi a padlót és a szőnyeget. A krómozott acélból készült ötágú alap stabil mozgást és eleganciát biztosít. Az öko-bőr anyaga könnyen tisztítható, csak egy nedves ruhára van szükség.

???? Testre Szabhatóság és Állíthatóság ????

A szék magassága és a lábtartó kihúzhatósága állítható, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes beállítást. A fekvőfunkcióval rendelkező szék lehetővé teszi, hogy kényelmesen pihenjen vagy dolgozzon anélkül, hogy felállna.

???? Gyors és Egyszerű Összeszerelés ????

Az összeszerelés egyszerű és gyors, nem vesz igénybe több mint 10 percet. Az egyszerű tisztítás és a kényelmes használat mellett a szék minden igényt kielégít.

???? Miért Válassza ezt a Széket? ????

Ez a krémszínű forgószék ideális választás azok számára, akik hosszú órákat töltenek ülve, legyen szó munkáról vagy tanulásról. A dupla rétegű szivacs, a magas, beépített fejtámla és az ergonomikus profilálás biztosítja, hogy Ön mindig a lehető legnagyobb kényelemben ülhessen. A puha karfák csökkentik a könyök fájdalmát és a gerincre nehezedő terhelést, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen dolgozhat.

???? Záró Gondolatok ????

Válassza ezt a krémszínű forgószéket, amely nemcsak kényelmet és stílust nyújt, hanem az egészségére is gondol. Fedezze fel a munkahelyi vagy otthoni környezetében rejlő lehetőségeket ezzel a multifunkcionális és elegáns székkel.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    ALKOHOL ROULETTE + ÜVEGSZETT ? INDÍTANÁK MINDEN PARTYÁT - merev hangulat? Srácok, akik a telefonjukba dugják az orrukat? Vedd elő az alkoholos rulettet és néhány kör után mindenki jól fog szórakozni! Ez a kütyü minden alkalommal és bármilyen felnőtt ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 1 órája
    5 500 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? Herzberg HG-8027BLK: Fekete Bevonatú Tárolópolc A Herzberg HG-8027BLK egy elegáns és ergonómikusan tervezett 5 szintes, csavarmentes tároló állvány, amelyet nehéz teherbírású prémium acélkeretből és MDF lapból készült. Robusztus és tartós anyagokbó..
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 1 órája
    16 900 Ft
  • Jánkmajtis
    2 az 1-ben kerti széklet 2 az 1-ben multifunkcionális ülés és térdeplő Kényelmes és puha felület ülésre és térdelésre Összecsukható kialakítás, amely lehetővé teszi a gyors és biztonságos szállítást Puha habszivacs párnázással ellátott Tökéletes a ke...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 1 órája
    11 300 Ft
  • Jánkmajtis
    Kerti asztal az új MODERNHOME kollekcióból Az asztal tökéletes a teraszra, kertbe vagy erkélyre. Esztétikus kivitelezés, modern design - a MODERNHOME márka által megerősített magas minőség. Masszív, porszórt acélszerkezetű, 4 lábon alapuló szerkezet ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 1 órája
    16 600 Ft
  • Jánkmajtis
    Kötőgép és kötőkészlet Fonalak + kiegészítők A horgolással vagy kötéssel készült ruhák már régóta divatosak. És nincs ebben semmi különös; a saját ruháid elkészítése tökéletes lehetőség arra, hogy kifejezd magad a ruháidon keresztül. Ráadásul a saját...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 1 órája
    8 200 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis