L-BRNO Sport kerékpár nyereg kényelmes elasztikus hab

3 000 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 1 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11712357
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
L-BRNO SPORT KERÉKPÁR NYEREG KÉNYELMES ELASZTIKUS HABSZIVACS KESKENY

A kényelem kerékpározás közben nagyon fontos, különösen, ha sokat és gyakran kerékpározik. A kényelmetlen nyereg pedig hatékonyan elriaszthatja Önt a rendszeres kerékpározástól. Ezért érdemes beruházni egy tisztességes nyeregbe, hogy még több kilométert tekerhess, és elfelejthesd a fájdalmat!

A kerékpározásnak, különösen a hosszú távú kerékpározásnak nem kell, hogy dörzsölődéssel és fájdalommal végződjön - a testalkatához jól illeszkedő nyereg biztosan kiküszöböli ezeket a kellemetlenségeket.

Az L-BRNO kerékpár nyereg a kényelem és a funkcionalitás kiváló kombinációja. A habtöltet tökéletes kompromisszumot jelent az Ön testének. A töltelék nem túl puha és nem is túl kemény - pont megfelelő!

A nyereg keskeny és hosszúkás kialakítása tökéletes a sportos kerékpáros kirándulásokhoz. Megkönnyíti a pozícióváltást, és hozzájárul a könnyű kezelhetőséghez extrém motorozás közben.

A középső rész anatómiai kivágása minimalizálja a nyomást a hosszú utazások során. A habszivacs párnázottság pedig még a leghosszabb utakon is kiváló menetkomfortot biztosít.

Elfelejtheti a speciális, töltelékkel ellátott kerékpáros nadrágok vásárlását - a nyereg elegendő kényelmet biztosít majd Önnek!

A nyereg könnyű, így nem nehezedik plusz súly a kerékpárra. És a felső anyaga könnyen tisztítható bármilyen extrém túra után.

A termék főbb jellemzői:

Habtöltet

Lyuk a középen

Stabil rögzítés

Férfiak és nők számára

Minden alkatrész átgondoltan lett megtervezve, hogy minden kerékpártúra tiszta élvezet legyen! És minden felhasznált anyag kiváló minőségű, hogy a felszerelés minél több kilométert bírjon!

Szín: fekete

Méretek:

Nyereg: 30 cm x 17,5 cm x 10 cm

Csomagolás: 35 cm x 30 cm x 10 cm

A termék fóliába csomagolva.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    L-BRNO SPORT KERÉKPÁR NYEREG KÉNYELMES HAB ELASZTIKUS ELASZTIKUS LED VILÁGÍTÁS A kényelem kerékpározás közben nagyon fontos, különösen, ha sokat és gyakran kerékpározik. A kényelmetlen nyereg pedig hatékonyan elriaszthatja Önt a rendszeres kerékpároz...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 18 órája
    4 100 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis