Multifunkcionális Tündérmese Kék Kézzel Hordozható 35l-es Játéktároló Kosár: A tökéletes választás m

2 500 Ft
Jánkmajtis
1 napja, 20 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11832553
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
???? Multifunkcionális Tündérmese Kék Kézzel Hordozható 35l-es Játéktároló Kosár: A tökéletes választás minden gyermek számára ????

Ön is ismeri azt az érzést, mikor a gyerekszoba egy kaotikus zónává válik a sok játék és könyv miatt? A multifunkcionális 35l-es játéktároló kosár a megoldás, amit keres!

✨ Egy mesebeli tároló, amely passzol minden gyermek szobába ✨

Képzeljen el egy tárolót, amely kielégíti minden gyermek álmait! A pasztell színvilág és a mesebeli dizájn lehetővé teszi, hogy harmonikusan illeszkedjen minden gyermekszoba enteriőrbe. A semleges szürke színű, mintás kosár lányoknak és fiúknak egyaránt tökéletes választás lehet. Az ilyen átgondolt és egyedi megoldásokkal a rend fenntartása sokkal könnyebb és élvezetesebb lesz mind a gyerekek, mind a szülők számára.

???? 100% vízálló kialakítás a gondtalan használathoz ????

Nincs több aggódás a vizes ruhák vagy homokos játékok miatt! A kosár belseje vízálló anyaggal van bevonva, így garantálva, hogy az anyag külső része soha nem fog szennyeződni. Tökéletes választás a fürdőszobába vagy a homokozóba szánt játékok tárolására is.

???? Könnyedén összehajtható és mobil ????

Ha nincs használatban, egyszerűen összehajthatja, és így helyet takaríthat meg. A könnyű, mindössze 0.231 kg-os súlyának köszönhetően könnyen mozgatható és tárolható. A kényelmes fogantyúknak köszönhetően könnyen szállítható egyik helyről a másikra.

???? Biztonságosan zárható, hogy semmi se essen ki ????

A beépített zsinór és megállító rendszernek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a kosárban tárolt tárgyak biztonságban vannak és nem fognak kiesni. Ezzel a funkcióval a gyerekek kedvenc játékait könnyedén magukkal vihetik bárhova, anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy elveszítenek belőle valamit.

???? Műszaki jellemzők, amelyek minden igényt kielégítenek ????




Szín: szürke, mintás


Kapacitás: 35l


Fogantyúk: igen


Zárható: igen


Anyag: szövet


Vízálló: igen


Méret: 35 x 45 cm


Súly: 0.231 kg


Súly a csomagolásban: 0.234 kg



Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egy olyan terméket szerezzen be, amely nem csak rendet teremt, de egyúttal a gyermekszoba díszévé is válik! Adja meg gyermekének az örömöt egy olyan tároló kosár formájában, amely minden elvárásnak megfelel!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    BESTWAY 34091 CSECSEMŐ ÚSZÓGYŰRŰ FELFÚJHATÓ DINGI KERÉK ÜLÉSSEL, BALDACHINNAL ZÖLD 1-2 ÉVES KORIG 18KG Úszógyűrű baldachinnal: védelem a naptól - a felfújható baldachin védelmet nyújt a napsugarak ellen. kényelmes ülés - a gyermek lábának kivágott ré...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 20 órája
    4 700 Ft
  • Jánkmajtis
    BESTWAY 58094 MEDENCESZIVATTYÚ PATRONOS SZŰRŐ II 530/800GAL 2DB Medenceszivattyú szűrő: Megkönnyíti a medencevíz tisztán tartását, 2 006/3 028 liter/óra kapacitású szivattyúhoz, Könnyen tisztítható - egyszerűen öblítse le víz alatt. Műszaki specifiká...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 20 órája
    2 800 Ft
  • Jánkmajtis
    RUGÓFEDÉL TRAMBULIN VÉDŐ BIZTONSÁGI SZŐNYEG HABSZIVACS GALLÉR TRAMBULINHOZ 183CM 6FT Rugóvédő: 183 centiméter átmérőjű trambulinokhoz tervezték, 1,5 centiméter vastag habszivacs töltettel rendelkezik, Tartós PVC anyagból készült, Könnyű összeszerelés...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 20 órája
    8 800 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - alkalmas a paddleboardozással most kezdők és a tapasztalt vízi sportok szerelmesei számára egyaránt. A deszka minden szükséges tartozékkal fel van szerelve: egy állítható hosszúságú evezővel, egy kézi pumpával, egy biztonsá...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 20 órája
    84 400 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - az utóbbi évek slágere a vízi sportok szerelmesei körében. A deszka minden szükséges tartozékkal fel van szerelve, így nem csak kényelmet, hanem biztonságot és praktikumot is nyújt minden kaland során. Tartalmazza: állíthat...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 20 órája
    96 700 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis