Ezt a hirdetést archiválták.

Nagy méretű fém kerékpárkosár 23557

Jánkmajtis
1 hete, 1 napja

Hasonló hirdetések



Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12261832
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
✅ Könnyű felszerelés: A kosár a kormányra egy CLICK rendszerű rögzítővel szerelhető. Ez a rögzítési mód lehetővé teszi a kosár rendkívül gyors fel- és leszerelését - mindenféle extra szerszám használata nélkül. Ráadásul a készlethez gumi védőbetétek is tartoznak a kormány védelmére, így nem kell karcolódástól tartania.


✅ Tágas: Könnyedén elfér benne minden szükséges eszköz, háló és akár egy táska is. Tökéletes választás lehet a bevásárláshoz is. Egyszerűen csak le kell csatlakoztatni a kosarat a kerékpárról, belepakolni a bevásárlást, majd visszarögzíteni.


✅ Kényelmes fogantyú: A kerékpárról történő leszerelés után kényelmesen hordozhatja a kosarat séta közben a piacon, kiránduláson vagy pikniken. A kosarat magával viheti és a kerékpárt leparkolhatja egy kijelölt helyen.


✅ Nagy terhelhetőség és kapacitás: A kerékpárkosár akár 6 kg súly és 15 literes térfogat elvisel. Ez lehetővé teszi a több tárgy szállítását vagy mozgatását.


Tulajdonságok:





Anyaga: fém


Kompatibilis kerékpár méretek: 20", 24", 26", 27" és 28"


Maximális terhelhetőség: 6 kg


Kapacitás: 15 l


Rögzítőelem távolsága: 5,5 cm


Maximális kormány átmérő: 2,2 cm


Felső méretek: 25 x 33 cm


Alsó méretek: 18 x 26 cm


Kosár magassága: 25 cm


Kosár súlya: 900 g


Súly csomagolásban: 910 g




A csomag tartalma:





Kerékpárkosár


Fogantyú


Gyorscsatlakozó a CLICK rendszerben


Szerelési elemek




A fém kerékpárkosár minden olyan kerékpármodellre rögzíthető, amelynek kerékmérete 20", 24", 26", 27" és 28", valamint a kormánya 22 mm átmérőjű. Ennek köszönhetően városi, túra- és MTB kerékpárokkal is tökéletesen használható, lengéscsillapítóval vagy anélkül.


A fém kerékpárkosár kényelmes CLICK rendszerű rögzítővel szerelhető fel. Ez a szerelési mód lehetővé teszi a kosár szerszám nélküli gyors fel- és leszerelését. A szett magában foglalja a fém kerékpárkosarat és az összes szükséges rögzítőelemet.

Elhelyezkedés
Jánkmajtis

 
Elhelyezkedés
Jánkmajtis