Nagyméretű Babaház - Felszerelt Villa + Baba

7 600 Ft
Jánkmajtis
4 napja, 18 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11832886
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
???? Nagyméretű Babaház - Felszerelt Villa + Baba ????


Specifikációk: Szín: többszínű; Összeszerelés: DIY; Anyag: műanyag + karton; Elemek száma a készletben: 22 + baba + ház; Szintek száma: 3; Szobák száma: 8 + terasz; Emeletek közötti magasság: 17 cm; Méretek (hosszúság/szélesség/magasság): 17/60/65 cm; Súly: 1.15 kg; Csomagolt súly: 1.5 kg


???? Nyolc Szoba + Terasz: Tágas Játékteret Biztosít ????

Ez a babaház nem kevesebb, mint 8 szobával és egy terasszal rendelkezik, köztük konyha, fürdőszoba, nappali, hálószoba, zenészoba és még sok más. A ház magassága akár 65 cm is lehet, így még a nagyobb gyerekek is kényelmesen játszhatnak vele.

???? Gazdag Felszerelés: 22 Darab Bútor + Baba ????

A készletben 22 darab bútor található, plusz egy baba és a ház, amelyeket a gyermeked szabadon rendezhet el a villában. A bútorokat az egész házban, a legfelsőtől az alsó szintig elhelyezheted. Az emeletek közötti távolság 17 cm, így legfeljebb 17 cm magas babákat helyezhetsz el benne.

???? Tágas és Sokoldalú ????

A babaházunk egy nagy babacsalád számára lett tervezve. Három szinten, 8 szobában és egy erkélyen keresztül terjed el. Minden baba álmodik egy ilyen nagy, szép és színes házról!

????‍♀️ Játssz és Tanulj ????‍♀️

A ház lehetőséget biztosít érdekes és kreatív játékra, különböző szerepek felvételével. Fejleszti a képzeletet és pozitív hatással van a társas viselkedés fejlődésére. Ezenkívül elősegíti az integrációs folyamatokat, mivel a gyerekek együtt játszhatnak társaikkal.

???? Tökéletes Ajándék ????

Ez a babaház minden kislány álomjátéka. Nagyszerű, kreatív és lebilincselő szórakozást nyújt egyedül vagy nagyobb csoportban is. A modellünkben sok dekoratív elem található, és funkcionális megoldásokkal, valamint a játékhoz szükséges kiegészítőkkel van felszerelve. Biztosan elnyeri az új tulajdonosának tetszését!

???? A Csomag Tartalma ????




22 darab bútor


1 baba


A ház




???? Lepd meg gyermekedet ezzel a csodálatos babaházzal, ami nem csak szórakoztat, de tanít is! ????

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    Fából készült 3 szintes babaház bútorokkal, kiegészítőkkel, 70cm Gyönyörű fából készült babaház modern stílusban - minden gyermek álma lesz! Egy modern, mesebeli rezidencia, amely minden baba, kabala és figura kiváló lakhelyéül szolgálhat. A tágas sz...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    3 napja, 15 órája
    21 800 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis