Napelemes turista zuhany 20l hőmérővel

4 800 Ft
Jánkmajtis
1 napja, 2 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12463978
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
SOLID TURISTA ZUHANY 20 Liter




NAPELEMES ZUHANY HŐMÉRŐVEL – A napelemes zuhany egy ökológiai és gazdaságos megoldás, amely lehetővé teszi a meleg víz használatát a szabadban energiafelhasználás nélkül. A napenergia felhasználásával a víz melegítésére a napelemes zuhany költségmentes, környezetbarát és ideális kertekbe, üdülőhelyekre, medencékhez vagy kempingezéshez. A zuhany Celsius és Fahrenheit skálán vízhőmérséklet-jelzővel rendelkezik. Folyamatosan ellenőrizheti, hogy a hőmérséklet emelkedik-e és megfelelő-e a használathoz.






20 L VÍZTARTÁLY – A tartály kapacitása 20 liter, amely lehetővé teszi néhány perc kényelmes zuhanyzást. A tartály integrálva van a csővel és a zuhanyfejjel, így egységes és esztétikus egészet alkot. A hátsó, átlátszó fal lehetővé teszi a víz állapotának és tisztaságának ellenőrzését. Csak 1 óra elteltével a víz hőmérséklete körülbelül 27 fokra emelkedik, 2 óra után - 40 fokra, és 3 óra után - körülbelül 45 fokra. A víz melegítéséhez szükséges idő függ a levegő hőmérsékletétől és a nap intenzitásától. A maximális hőmérséklet 53 fok.






KÖNNYŰ TELEPÍTÉS – A napelemes zuhany telepítése egyszerű és nem igényel speciális szerszámokat. A zuhany hordozható, így egyszerűen felakaszthatja egy sínre vagy ágra. A napelemes zuhany hasznos lesz bárhol, ahol nincs hozzáférés vízhez és áramhoz: kempingben, telken, sátorban, zarándoklaton, kiránduláson, kerékpártúrán vagy a tengerparton, hogy leöblítse a sós vizet fürdés után.






GYAKORLATI – Kettős zsebbel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fürdéshez szükséges apró tárgyak, például sampon, gél tárolását. Az oldalakon tépőzáras rögzítők találhatók. A csapot felfelé fordítva egyszerűen rögzítheti. A csap zuhanyfejjel és egy 40 centiméteres csővel rendelkezik, amelyet csak ki kell húzni, hogy a víz elkezdjen folyni, és használat után egyszerűen zárja el a vízellátást. A felső részen gumifogantyú található a kényelmes hordozáshoz és felfüggesztéshez, az alsó részen mindkét oldalon 2 fogantyú található, amelyek segítségével szorosabban rögzíthetjük a felfüggesztést, például egy fa ághoz kötve; Ezeket kozmetikai táskák vagy más eszközök rögzítésére is használhatjuk.






MŰSZAKI ADATOK – kapacitás: 20 l; anyag: PVC, poliészter, ABS, POM, PET, nejlon; maximális terhelés: 20 kg; cső hossza: 40 cm; méretek: 46 x 50 cm; készlet súlya: 0,433 kg; csomag súlya: 0,522 kg



ZUHANY MŰSZAKI ADATAI:



kapacitás: 20 l


anyag: PVC, poliészter, ABS, POM, PET, nejlon


maximális terhelés: 20 kg


cső hossza: 40 cm


méretek: 46 x 50 cm


készlet súlya: 0,433 kg


csomag súlya: 0,522 kg



TARTALMAZZA



napelemes zuhany


cső véggel



A napelemes zuhany tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik az ökológiai és gazdaságos megoldásokat. Könnyű telepítés, üzemeltetési költségek nélkül és a használat kényelme teszi ideális választássá kertbe, telekre vagy kempingezéshez. A napenergia felhasználásával a napelemes zuhany környezetbarát és gazdaságos módon biztosít meleg vizet.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    SZOLÁR ZUHANY HŐMÉRŐVEL 20L XXL Mi mindenki álma egy hosszú nyári nap után a kertben? Egy zuhanyzó! És mit tegyünk, ha éppen kempingen vagyunk, sátorban alszunk, vagy egy telken tartózkodunk, és csak maga a természet van a közelben? Használjon túrazu...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    5 napja, 4 órája
    5 700 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis