Őrző és Gondozás ED-57868: Ablak Szúnyogháló & Rovarvédelmi Szűrő – 130x150cm

1 500 Ft
Jánkmajtis
1 napja, 10 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12217206
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Alakítsa otthonát békés menedékké az Őrző és Gondozás Ablak Szúnyoghálóval & Rovarvédelmi Szűrővel. Mondjon búcsút a bosszantó légynek, darazsaknak, lódarazsaknak és más rovaroknak, amelyek betörnek terébe, lehetővé téve, hogy friss levegőt és hűs szellőket élvezzen a rovarok kellemetlensége nélkül. Ennek a hálónak a könnyen használható tervezése és ragasztócsíkjai révén, ez a háló zökkenőmentesen záródik mögötted, biztosítva a problémamentes hozzáférést kívülről belülre, miközben távol tartja a rovarokat.

Erős poliészterből készült, ez az ablakháló megbízható védelmet nyújt a nemkívánatos kártevőkkel szemben, miközben optimális légáramlást biztosít. Sokoldalú tervezése lehetővé teszi a szabad összeillesztést bármely ablakmérethez, így alkalmas használatra konyhákban, hálószobákban, nappalikban és télikertekben. Ráadásul a kényelmes tépőzáras funkció lehetővé teszi a problémamentes szétszerelést a mosáshoz és újratelepítéshez, biztosítva a zökkenőmentes karbantartást és a hosszú távú hatékonyságot.

Élvezze a rovarmentes környezet előnyeit az Őrző és Gondozás Ablak Szúnyoghálóval. Élvezze a nyugalmat, ami azzal jár, hogy tudja, otthona védve van a rovarokkal szemben, lehetővé téve, hogy zavartalanul pihenjen és lazítson. Könnyű telepítésével, kényelmes tisztításával és hatékony rovarakadályával ez a háló elengedhetetlen kiegészítője bármely otthonnak, amely kényelmet, kényelmet és zavartalan légáramlást keres.



✅ Hatékony Rovarvédelem: Az Őrző és Gondozás Ablak Szúnyogháló & Rovarvédelmi Szűrő megbízható védelmet nyújt a bosszantó rovarok, mint a légy, darazsak, méhek és szúnyogok ellen. Ez a funkció biztosítja a kényelmes és rovarmentes környezetet otthonában.


✅ Könnyű Telepítés: Ragasztócsíkokkal és szabad összeillesztési tervezéssel a telepítés könnyű és alkalmazkodó bármely ablakmérethez. Ez a kényelem időt és erőfeszítést takarít meg, lehetővé téve a gyors beállítást különleges eszközök vagy szaktudás nélkül.


✅ Kényelmes Karbantartás: A tépőzáras funkció lehetővé teszi a könnyű szétszerelést és mosást, biztosítva a zökkenőmentes tisztítást és hosszú távú hatékonyságot. Ez egyszerűvé teszi a tiszta és higiénikus környezet fenntartását, elősegítve az Ön és családja egészségét és jólétét.


✅ Optimális Légáramlás: Az erős poliészter hálóból készült ablakháló lehetővé teszi a friss levegő és hűvös szellők beáramlását otthonába, miközben hatékonyan kizárja a rovarokat. Ez a funkció elősegíti a szellőzést és a kényelmet, fokozva a beltéri levegő minőségét és kényelmi szintjét.


✅ Sokoldalú Használat: Alkalmas különböző területekre, beleértve a konyhákat, hálószobákat, nappalikat és télikerteket, az ablakháló sokoldalú rovarvédelmet kínál anélkül, hogy akadályozná a kilátást vagy a légáramlást. Ez a sokoldalúság biztosítja a teljes körű rovarvédelmet lakóterületein.


✅ Tartós Szerkezet: Magas minőségű poliészter anyagból készült, az ablakháló úgy van kialakítva, hogy ellenálljon a mindennapi használatnak és hosszú távú rovarvédelmet biztosítson. Ez a tartósság biztosítja a megbízható teljesítményt az idő múlásával, megtakarítva a pénzt a cseréken és javításokon.


✅ Zökkenőmentes Integráció: Visszafogott fekete színével és diszkrét tervezésével az ablakháló zökkenőmentesen illeszkedik bármely ablakhoz, növelve otthona esztétikáját. Ez a funkció stílusos érintést ad lakóterületeihez, miközben hatékonyan tartja távol a rovarokat.


✅ Többcélú Tervezés: A rovarvédelem mellett az ablakháló friss levegőt enged otthonába, kellemes és rovarmentes környezetet teremtve családja számára. Ez a többcélú funkcionalitás maximalizálja az ablakháló hasznosságát, többletértéket és kényelmet kínálva.


✅ Fokozott Magánélet: A rovarvédelem mellett az ablakháló további magánéleti réteget biztosít, megakadályozva a külső személyek betekintését otthonába. Ez a funkció biztonságérzetet és titoktartást elősegítő, lehetővé téve, hogy zavartalanul pihenjen és lazítson a kíváncsi szemek nélkül.


✅ DIY Személyre Szabás: Az ablakháló szabad összeillesztést kínál az Ön szükségletei szerinti méretre, lehetővé téve a DIY személyre szabást és kényelmes alkalmazkodást a különböző ablakméretekhez. Ez a rugalmasság biztosítja a különböző ablakdimenziókkal való összeegyeztethetőséget, kielégítve otthona egyedi igényeit.




Műszaki adatok:




Márkanév: Őrző és Gondozás


Szín: Fekete


Anyagok: Poliészter


Méretek: Magasság 130 x Szélesség 150cm


Terméksúly: 65g


Termékszín: fekete


Tépőzár hossza: 5M

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    ULTRAHANGOS HÁLÓ/MEMBRÁN INHALÁTOR HÁLÓ/MEMBRÁN INHALÁTOR - a hálós inhalátor légzőszervi betegségek kezelésére szolgál. Köszönhetően annak a képességnek, hogy a gyógyszereket nagyon apró részecskékbe permetezi, az inhalátor lehetővé teszi, hogy a gy...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    9 800 Ft
  • Jánkmajtis
    HINTÁZÁS OTTHONRA ÉS KERTRE GYEREKEKNEK 3in1 3 az 1-ben hinta - ez a hinta növekszik a gyermekeddel ! Ahogy gyermeke növekszik, az első és a hátsó korlát eltávolítható. A termék biztosan több szezonon át tart. Lehetővé teszi a gondtalan szórakozást, ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    10 300 Ft
  • Jánkmajtis
    Vonuljon el a bosszantó kártevőktől a Cenocco CC-0046 kártevőriasztóval, amely egy sokoldalú repellens, amelyet arra terveztek, hogy megszabadítsa otthonát az egerektől, patkányoktól, pókoktól, hangyáktól, legyektől, csótányoktól és még sok mástól! A...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    3 400 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP túradeszka - a vízi sportok szerelmeseinek slágere! Tartalmazza a következőket: evező állítható hosszúságú és ergonomikus fogantyúval, biztonsági zsinór, pumpa nyomásmérővel, valamint javítókészlet ragasztóval, két javítótapasszal és egy műanyag ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    88 300 Ft
  • Jánkmajtis
    SUP deszka tartozékokkal - ideális amatőröknek és profi paddleboardosoknak egyaránt. A deszka elején kötelek találhatók, amelyek vízi expedíciók során hordozóként szolgálnak. Minden szükséges tartozékot tartalmaz: állítható hosszúságú evező, biztonsá...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 10 órája
    74 600 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis