RC Távirányítós Motorcsónak FT007, Sárga, Nagy Sebességű Versenyhajó

17 000 Ft
Jánkmajtis
2 napja, 22 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11885071
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
RC Távirányítós Motorcsónak FT007

Élvezze a sebesség izgalmát a FT007 nagy sebességű távirányítós motorcsónakkal, amely tökéletes választás minden korosztály számára, akik szeretik a vízi sportokat. Ez a könnyen manőverezhető és rendkívül gyors modell strapabíró anyagokból készült, így garantáltan hosszú távon szolgálja a szórakozást.

Sebesség és Manőverezhetőség

A motorcsónak kiválóan használható nyílt vízfelületeken, ahol teljes mértékben kihasználhatja manőverezhetőségét és sebességét. A könnyű kezelhetőség és a látványos megjelenés mellett a csónak akár 20 km/h sebességre is képes, köszönhetően a kiváló minőségű turbínának és erős kormányszerkezetnek.

Fejlett Technológia

A motorcsónak tartós anyagokból és fém hajtómű alkatrészekből készült. A hajótestben helyezkedik el a szervó elektronika, vevőegység, sebességszabályozó és a minőségi motor, melyeket egy zárt fedél védelmez. A modell kiegyensúlyozott kialakítása révén pontosabban és stabilabban lebeg a vízen.

Modern Vezérlőrendszer

A motorcsónak agilitását egy valódi mechanikus kormányszervó biztosítja, amely minden körülmények között lehetővé teszi a gyors és pontos manőverezést. A távirányító 2.4 GHz-es rádiófrekvencián működik, ami akár 150 méteres hatótávot biztosít, így korlátok nélkül hódíthatja meg a vízi területeket.

Tökéletes Vízzárás

Az elektronika biztonságosan el van rejtve a csónak pilótafülkéjében, minden csatlakozás tömítésekkel van ellátva a víz bejutásának megakadályozása érdekében.

Teljes Kontroll

A távirányító pisztoly formájú kialakítása kényelmes és intuitív irányítást tesz lehetővé. A vezérlés egyszerű, így a modell kiválóan ajánlott gyerekek számára is. A csomag tartalmaz egy erős 7.4V-os akkumulátort 700mAh kapacitással, USB kábelt, dokkoló állványt és póthajócsavart.

Karbantartás és Tárolás

Amikor éppen nem használja a csónakot, vagy az időjárás nem kedvező, gondoskodjon róla, hogy megfelelően tárolja. A különleges állványon való elhelyezéssel megóvhatja a hajótestet a sérülésektől, egyben dekoratív kiállítási darabot is kap, amelyre barátai is irigykedhetnek.

Robusztus Készlet

A csomag méretei: 49cm x 27.5cm x 23.5cm. A távirányítós motorcsónak és a távirányító mellett a csomag tartalmaz egy strapabíró akkumulátort, USB kábelt, dokkoló állványt és póthajócsavart.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    Autótükör az úgynevezett "holtteret" megfigyelő tükör - javítja a biztonságot vezetés közben. Lehetővé teszi, hogy könnyedén lássa, mi történik Ön mögött a jármű oldalán. Nélkülözhetetlen előzési manővereknél, sávváltásnál és zsúfolt utakon való közl...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 3 órája
    800 Ft
  • Jánkmajtis
    Összecsukható kerti nyugágy vízálló grafit - könnyen és gyorsan összeszerelhető,- összecsukható szerkezet - stabil és masszív,- kényelmesen szállítható,- két kényelmes pozíció,- puha fejtámla,- kontúros karfák,- kellemes, tartós anyag - könnyen tiszt...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 3 órája
    15 800 Ft
  • Jánkmajtis
    Összecsukható kerti nyugágy vízálló kék + táska Anyag - vízálló, tartós. Kis méretűre összecsukhatóKényelmes hordozhatóságTáska fogantyúvalMaximális terhelés: 100kgMéretek összecsukott állapotban: - Méretek: Szélesség: 50cmHosszúság: 95cmMagasság: 59...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 3 órája
    6 100 Ft
  • Jánkmajtis
    FELFÚJHATÓ ALIGÁTOR A nyári őrület változatossága Kényelmes forma Praktikus és biztonságos - erős fogantyúk Erős PVC anyagból készült Javítófolt mellékelve IDEÁLIS GYEREKEKNEK A felfújható aligátor egy olyan játék, amely tökéletes a vízi látványosság...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 3 órája
    5 000 Ft
  • Jánkmajtis
    MEDENCE BIZTONSÁGI ŐR Különböző márkájú medencékhez tervezve - 305 cm-es bővítőmedencékhez Ellenálló anyagból készült Megvédi a medencét a beleeső szennyeződésektől A fedélen lyukak vannak a felesleges víz elvezetésére Megakadályozza, hogy a gyermek ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 3 órája
    5 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis