Rugalmas Autópálya + Autó

9 000 Ft
Jánkmajtis
4 napja, 10 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11833504
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
????️ Rugalmas Autópálya + Autó ????️

???? Izgalmas és kreatív játék, amely órákon keresztül lefoglal minden kis autórajongót. A csomag egy világító, elemmel működő autót és egy 4,80 méter hosszú, rugalmas pályát tartalmaz. ????

????️ Rugalmas Pálya ????️

???? A készlet 192 pályaelemet tartalmaz, amelyekből egy 4,80 méter hosszú versenypályát lehet építeni. A speciálisan tervezett, rugalmas struktúra lehetővé teszi, hogy az autó az egyik végén induljon, és a pálya megtartásának köszönhetően fantasztikus dolgokat hajtson végre: hurkokat, lejtőket, spirálokat és kanyarokat. ????

???? Bármilyen Pálya Kombinációk ????

???? A pályaelemek flexibilitása lehetővé teszi, hogy különféle pályakonfigurációkat hozzunk létre, például spirálokat, emelkedőket és kanyarokat. Változtassuk meg a pályák formáit és nézzünk szembe az út során ránk váró akadályokkal! ????

???? Szórakozás és Fejlődés ????

???????? Egy izgalmas játék, amely órákon át leköti a fiúkat és a lányokat egyaránt? A válasz: versenyzés! Főként, ha ez egy házilag épített pályán történik, tele hurkokkal, kanyarokkal és emelkedőkkel. Vigye magával gyermekét egy izgalmas útra, amely fejleszti a kreativitást és az ügyességet. ????????

???? LED-es Autó + Cserélhető Karosszéria ????

???? A készlet egy világító, elemmel működő autót tartalmaz, amelynek cserélhető a karosszériája. Választhat piros és kék között. Tehát rendezzenek ralit. Az kaland vár! ????

???? Specifikációk ????




Anyag: műanyag


Szín: többszínű


Pálya: 192 elem


Elemmel működő autó: igen (3 x AAA elem nem tartozék)


Autó karosszéria: 2 db (piros, kék)


Pálya hossza: 480 cm


Autó méretei: 10x7.5x7 cm


Súly: 1.139 kg


Csomagsúly: 1.373 kg




???? A Csomag Tartalma ????




192 pályaelem


2 autó karosszéria


Autó


Indító elem



???? A rugalmas autópálya órákon át tartó nagyszerű szórakozást nyújt gyermekének. A pályaelemek nagy flexibilitása lehetővé teszi, hogy azokat mozgassuk, forgassuk, emeljük, változtassuk az irányukat és bármilyen kombinációban elrendezzük. Mindegyik pályaelem levehető, így könnyű összeszerelni és szétszerelni. A játék során a gyermek kézügyességét, kon

strukciós és kreatív készségeit is fejleszti. ????

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    ???? Fényes Szerelhető Autóversenypálya 54 Elemmel ???? ???? Negyvennyolc Blokk Fantasztikus Pályát Készít Ezek a blokkok lehetővé teszik, hogy 132 centiméter hosszú pályát építs. De ez még nem minden! A blokkok érdekes összekötése révén az épített pálya
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 2 órája
    4 100 Ft
  • Jánkmajtis
    ????️ Autóversenypálya Autóval, 102 Elemmel ???? Kisautó rajongó a gyermeked? Ha igen, akkor ez az autópálya biztosan tetszeni fog neki! ???? Miért válaszd ezt az autópályát? ???? A szett 96 darabból álló, négy színű blokkot tartalmaz, amelyek összekötve
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 2 órája
    5 800 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? Autópálya 198 Elemmel - Az Utolsó Versenypálya Amire Szükséged Van ???? ???? Az egyedülálló játékélmény Szeretnéd, ha a gyermeked igazi versenyzőnek érezhetné magát, az otthona kényelméből? Ezzel az autópálya készlettel a kicsik bátran megépíthetik s
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 2 órája
    7 200 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis