Saska garden 10m kerti vízfüggöny pvc fejekkel

5 000 Ft
Jánkmajtis
2 hete, 2 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12459423
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szereted a nyári időt a kertben vagy a teraszon tölteni, és álmodozol egy hűvös, nedves szellőről? Vagy szükséged van egy permetezőre az üvegházi növényeid számára? A Saska Garden 10 m-es PVC fejű KERTI VÍZFÜGGÖNY enyhülést hoz neked, családodnak és növényeidnek!



HŰSÍTŐ MEGOLDÁS



A vízfüggönyünk a kerti medence mellett ideális megoldás a test hűtésére forró napokon a kertben, a telken vagy a teraszon.



VÍZFAL VAGY SZÖKŐKÚT



A függönyt bármilyen módon használhatod, bármilyen keretre szerelve a speciális rögzítők segítségével, vagy a földre helyezve, 10 szökőkútból álló falat alkotva.



SEGÍTSÉG AZ ALLERGIÁSOKNAK



A vízfüggöny segít megtisztítani a felmelegedett és pollennel telített levegőt, így az allergiások sokkal jobban érzik magukat a közelében.



PERMETEZŐ



Permetezőként is használható a növények öntözésére az üvegházakban vagy fóliasátrakban, a házi kertben vagy a telken.



NAGYSZERŰ SZÓRAKOZÁS



A kerti csaphoz csatlakoztatva nemcsak csökkenti a hőmérsékletet és elriasztja a rovarokat, hanem nagyszerű szórakozást is nyújt a gyermekeidnek, akik imádnak a permetező víz alatt vagy felett futkározni.



KÖNNYŰ TELEPÍTÉS



A függönyünk egyszerűen telepíthető, egy csőből és 10 PVC permetezőfejből áll, amelyhez csak vizet kell csatlakoztatni egy gyorscsatlakozó segítségével. A telepítéshez nincs szükség speciális eszközökre, mivel a csövet rögzítő bilincsekkel rögzítik, és a keret lehet az erkély szerkezete, a terasz tetőzete, a kerti pavilon, a kerti napernyő vagy a focikapu.



IGÉNYEKHEZ IGAZÍTVA



A függöny minden elemét az igényeidhez igazíthatod, a fúvókák elrendezése és száma tetszőleges hosszúságú és mennyiségű lehet.



A Saska Garden vízfüggönye számos különböző felhasználási lehetőséggel rendelkezik, és mindegyikben kiválóan teljesít. Telepítsd a függönyünket, és győződj meg róla, hogy kellemesen töltheted az időt a kertben még forró napokon is, és milyen könnyű gondoskodni a növények megfelelő öntözéséről.



ELŐNYÖK





tetszőleges hosszúságú és mennyiségű fúvóka szabályozása


tartós anyagokból készült


1/2 és 3/4 colos csapcsatlakozó


a készletben 10 m tömlő és 10 PVC fejű fúvóka található


univerzális felhasználás


frissítést biztosít forró napokon, nagyszerű szórakozást nyújt, elriasztja a rovarokat, öntözi a növényeket és enyhülést nyújt az allergiásoknak





MŰSZAKI ADATOK:





tömlő hossza: 10 m, átmérője 0,5 cm


Szín: fekete


Anyag: PVC, POM, ABS, PP


Nettó súly: 0,280 kg


Bruttó súly: 0,357 kg


Csomagolás méretei (karton): 21 x 21 x 5 cm


A készlet tartalma: 10 méter tömlő, amelyet saját magad vághatsz és szerelhetsz fel fúvókákkal, 10 PVC fejű fúvóka, 20 rögzítő bilincs, univerzális gyorscsatlakozó adapterrel (1/2 és 3/4 col)


Márka: Saska Garden





A Saska Garden egy márka, amely kiváló minőségű kerti, túrázási és háztartási felszereléseket kínál. Minden termékük megfelel a magas minőségi és biztonsági előírásoknak.



Fontos: a bemutatott színeket tájékoztató jellegűnek kell tekinteni - eltérhetnek a valóságtól a különböző monitorbeállítások és a képfeldolgozási folyamat miatt.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    ???? "Kettő az Egyben" Macskaágy Kaparófával: Az Abszolút Kényelem és Szórakozás Egyben ????️+???? ???? Tökéletes Választás Minden Macskának Az ágy nemcsak kényelmes pihenőhelyet kínál, hanem lehetőséget is teremt a macskádnak, hogy megélezze a karmait. B
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 1 órája
    5 300 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? Stílusos és Kényelmes Hordozó Táska Kedvenceid Számára, Méret: 40.5cm x 23.5cm x 22.5cm ???? Az utazás sosem volt még ilyen egyszerű és divatos a kedvenced számára! Ez a hordozó táska ideális megoldás kisállatok kényelmes szállítására buszon, vonaton
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 1 órája
    6 600 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? Luxus Hordozható Torba Kisállatoknak - Elegáns, Kényelmes és Funkcionális ???? ???? Tökéletes választás a kis kedvencek szállításához! ???? Elegáns, funkcionális és kényelmes - ezek a szavak tökéletesen leírják ezt a prémium kategóriás hordozható tás
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 1 órája
    6 500 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? Magas minőségű Hordozótáska Kutyák, Macskák, Nyulak és Kisállatok számára ???? ???? Kifinomult stílus és praktikum egy elegáns hordozótáskában ???? Ez a hordozótáska minden háziállat-szerető számára ideális választás. Minőségi anyagból készült, könny
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 1 órája
    6 500 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? XL méretű Kennel Ház Kutya és Macska számára, Kerék színű, Fekete középponttal ???? Ez a kennel típusú ház ideális fekhely a nyugalmat és a privát szférát kedvelő háziállatok számára. Gondoskodik kedvencünk kényelmes pihenéséről, így ő is élvezheti a
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 1 órája
    7 200 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis