Ezt a hirdetést archiválták.

Turista sátor 2-4 fő részére. Montana 23481

Jánkmajtis
1 hete, 4 napja

Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    FOGANTYÚVAL ELLÁTOTT UTAZÁSI SZERVEZŐ KÁBELEKNEK ÉS TÖLTŐKNEK VÍZÁLLÓANYAG - az anyag, amelyből a szervező készült, vízálló. Véd a víz véletlen behatolása ellen, védi a kábeleket, töltőket és egyéb kis elektronikai kütyüket . Ezenkívül a könnyen tisz...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    1 600 Ft
  • Jánkmajtis
    FAFA DECKCHAIR BEACH CHAIR FOLDING GARDEN CUSHION BEACH CHAIR A kerti/strandfotel ideális a kertbe, a teraszra, a strandra vagy az erkélyre. Nagyon szép, kényelmes és masszívan készült, kiváló pihenést biztosít. A váz fából készült, nagyon erős anyag...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    20 200 Ft
  • Jánkmajtis
    KERTÉSZETI SZÉKEK Tökéletes egy otthoni kertbe, erkélyre vagy teraszra Fém, stabil váz -rozsdamentes A burkolat ellenáll az időjárási körülményeknek és átengedi a vizet A háttámla és az ülés textilhálóból készült Kényelmes kontúros karfák Biztonsági ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    19 500 Ft
  • Jánkmajtis
    2 db kerti szék készlet teraszra erkélyre fekete | SC-092KD BLACK...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    19 500 Ft
  • Jánkmajtis
    Kompakt, falra szerelhető polc egy Wi-Fi router vagy switch számára. Rendkívül kényelmes és helytakarékos megoldás. Robusztus és nem invazív telepítés kétoldalas ragasztószalaggal. Dedikált lyukak az alján a hálózati kábelek egyszerű csatlakoztatásáh...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    3 300 Ft


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12353977
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
4 SZEMÉLYES TÚRASÁLLÓ "MONTANA"

IDEÁLIS GYORSTÚRÁKHOZ - MONTANA egy egyszobás, akár négyszemélyes iglu sátor, amelyet rendkívül könnyű összeszerelni. Ideális sátor gyors kirándulásokhoz vagy a nap, eső vagy szél elől való menedékként. Ez a sátor tökéletes horgászáshoz, kajakozáshoz, túrázáshoz vagy kerékpáros kirándulásokhoz . Könnyű súlya és összecsukott állapotban kompakt méretei miatt minden utazás nélkülözhetetlen eleme.




4 SZEMÉLYES - a sátor tökéletes családi kirándulásokhoz vagy kempingezéshez. Tágas, könnyű és kompakt, ami megkönnyíti a szállítást és kényelmes szálláskörülményeket biztosít. Hossza és szélessége akár 200 cm is lehet! A MONTANA iglo sátor kényelmes szálláskörülményeket biztosít nem csak a kempingben. Az erdőben, a réten és a tengerparton is remekül fog működni.



TETŐ - a sátor praktikus előtetővel rendelkezik, amely megvédheti a sátor előtt tárolt ruhákat és cipőket, vagy a "konyhát". Hála neki, nem kell aggódnia, hogy esőben eláznak a dolgai. Ez megoldja az utazók gyakori problémáját: rendetlenség a sátorban.



FEDÉL - a készlethez tartozik egy kényelmes és ergonomikus fedél, amely praktikus fogantyúval lehetővé teszi, hogy kényelmesen hordozhassa és tárolhassa az összehajtogatott sátrat.




MŰSZAKI ADATOK - Személyek száma: 4; anyag: poliészter + nejlon + vas: padló: PE; váz: üvegszál + vas; rögzítőkészlet: vas + nejlon + PP; fedél: poliészter; egyéb: polipropilén + nejlon + vas; vízállóság: 1000 mm vízoszlop; méretek: 200 x 200 x 110 cm; súly: 2,48 kg; súly csomagban: 2,5 kg.


SÁTOR TULAJDONSÁGI ADATOK:


Személyek száma: 4

Anyag: poliészter + nejlon + vas

padló: 200 x 200 x 110 cm

súly: 2,48 kg

súly a csomagban: 2,5 kg.


MAGÁBANHELYEZETT


sátor baldachinnal

egy heringkészlet

összekötők

tok


A természet kebelében való pihenés a szabadidő eltöltésének egyik legkellemesebb módja. A kényelmes, négyszemélyes turistasátor minden típusú turistaútra tökéletesen alkalmas. Magával viheti kempingezés, kajakozás, kerékpározás vagy túrázás közben. A négyzet alakú hálószobában akár négy személy is elfér, a cipzáras bejárat pedig biztosítja a magánéletet. A sátor szúnyoghálóval is rendelkezik, amely szigetelést biztosít a rovarok ellen, és friss levegővel látja el, ami különösen fontos a forró nyári napokon és éjszakákon. A megfelelő szellőzést a szúnyoghálóval ellátott felső szellőzőnyílás is lehetővé teszi, amely a készlethez tartozó speciális huzattal könnyen védhető az esőtől. Az időjárási viszonyoktól függően tetszés szerint levehető vagy feltehető. A sátor falai és padlója vízálló anyagból készült.

Elhelyezkedés
Jánkmajtis

 
Elhelyezkedés
Jánkmajtis