Ezt a hirdetést archiválták.

Turista sátor 2-4 fő részére. Nevada 23483

Jánkmajtis
1 hete, 4 napja

Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    Pótfólia a keretek nélküli szondához 4,5 x 3 x 2 m / 13.5 m2 ALkalmazás - a kertészeti fóliát a kertészetben a növények védelmére és a termesztési feltételek javítására használják. Védi a növényeket az alacsony hőmérséklettől, a széltől és a fagytól,...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    24 600 Ft
  • Jánkmajtis
    NAGY VÍZCSÚSZÓ, TRIPLE SLIDE + 3 SLIDING BOADS TRIPLE WATER SLIDE - felfújható deszkákkal kombinálva, ez a szabadtéri nyári játékok egyértelmű kedvence. A csúszda hármas pályával rendelkezik, melynek hossza akár 4 méter is lehet VÍZÖNTŐ+csúszda öntöz...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    12 200 Ft
  • Jánkmajtis
    ATYA - MALATEC ÁLLATKETTYŰ KETTŐS BIZTONSÁG - a járóka kapuja duplán biztosított - nyitható, emelje fel a felső és az alsó fogantyút, és mozgassa őket jobbra. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy véletlenül kinyílik , pl. egy háziállat nyomása miatt. ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    47 500 Ft
  • Jánkmajtis
    Félkör alakú üveg dohányzóasztal erkélyre teraszra teraszra fekete | SC-090...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    10 700 Ft
  • Jánkmajtis
    Egyszerű és kompakt szájharmonika, amely tökéletes kezdő hangszer. Kiválóan alkalmas a szájharmonikázás megtanulására. Elég hangos és kellemes, meleg tónusú hangokat produkál. Robusztus műanyagból és fémből készült. Egy kiegészítő védőtokkal szállítj...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 23 órája
    1 800 Ft


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12353987
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
4 SZEMÉLYES TÚRASÁLLÁS NEVADA

IDEAL FOR QUICK TRIPS - NEVADA egy egyszobás, akár négyszemélyes iglu sátor, amelyet rendkívül könnyű összeszerelni. Ideális sátor gyors kirándulásokhoz vagy a nap, eső vagy szél elől való menedékként. Ez a sátor tökéletes horgászáshoz, kajakozáshoz, túrázáshoz vagy kerékpáros kirándulásokhoz . Könnyű súlya és összecsukott állapotban kompakt méretei miatt minden utazás nélkülözhetetlen eleme.




4 SZEMÉLYES - a sátor tökéletes családi kirándulásokhoz vagy kempingezéshez. Tágas, könnyű és kompakt, ami megkönnyíti a szállítást és kényelmes szálláskörülményeket biztosít. Hossza és szélessége akár 200 cm is lehet! A NEVADA iglo sátor kényelmes szálláskörülményeket biztosít nem csak a kempingben. Az erdőben, a réten és a tengerparton is remekül fog működni.



VESZÉLY - a sátor praktikus előszobával rendelkezik, amely megvédi a sátor előtt tárolt ruhákat és cipőket, vagy a "konyhát". Hála neki, nem kell aggódnia, hogy esőben eláznak a holmijai . Ez megoldja az utazók gyakori problémáját: rendetlenség a sátorban.



FEDÉL - a készlethez tartozik egy kényelmes és ergonomikus fedél, praktikus fogantyúval mely lehetővé teszi, hogy kényelmesen hordozhassa és tárolhassa az összehajtott sátrat.




MŰSZAKI ADATOK - Személyek száma: 4; anyag: poliészter + polipropilén + nylon + vas; alj: PE; váz: üvegszál; rögzítőkészlet: vas + nylon + PP; fedél: poliészter; egyéb: polipropilén + nylon + vas; vízállóság: 1000 mm vízoszlop; hálószoba méretei: 200 x 200 x 140 cm; sátor méretei: 200 x 200 x 140 cm; sátor mérete: 200 x 200 x 140 cm; sátor mérete: 200 x 200 x 140 cm: 320 x 200 x 140 cm; súly: 3,227 kg; súly csomagban: 3,23 kg.


SÁTOR TULAJDONSÁGAI:


Személyek száma: 4

Anyag: poliészter + polipropilén + nejlon + vas

alja: poliészter + polipropilén + nejlon + vas

alja: poliészter + polipropilén + vas: PE

váz: üvegszálas

rögzítőkészlet: vas + nejlon + PP

huzat: poliészter

egyéb: polipropilén + nejlon + vas

vízállóság: 1000 mm vízoszlop

hálószoba méretei: 320 x 200 x 140 cm

súly: 3,227 kg

súly a csomagban: 3,23 kg


MAGÁBANHELYEZETT


sátor baldachinnal

heringkészlet

láncszemek

tok




A természet kebelében való pihenés a szabadidő eltöltésének egyik legkellemesebb módja. A kényelmes, négyszemélyes turistasátor minden típusú turistaútra tökéletesen alkalmas. Magával viheti kempingezés, kajakozás, kerékpározás vagy túrázás közben. A négyzet alakú hálószobában akár négy személy is elfér, a cipzáras bejárat pedig biztosítja a magánéletet. A sátor szúnyoghálóval is rendelkezik, amely szigetelést biztosít a rovarok ellen, és friss levegővel látja el, ami különösen fontos a forró nyári napokon és éjszakákon. A megfelelő szellőzést a szúnyoghálóval ellátott felső szellőzőnyílás is lehetővé teszi, amely a készlethez tartozó speciális huzattal könnyen védhető az esőtől. Az időjárási viszonyoktól függően tetszés szerint levehető vagy feltehető. A sátor falai és padlója vízálló anyagból készült.

Elhelyezkedés
Jánkmajtis

 
Elhelyezkedés
Jánkmajtis