USB-C USB-C kábel Baseus Tungsten Gold 240W 2 m (fekete)

4 100 Ft
Jánkmajtis
2 hete


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11802416
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Baseus Tungsten Gold 240W USB-C USB-C kábel 2m (fekete).Élvezze eszközeinek gyors töltését és a fájlok átvitelét pillanatok alatt.
A Baseus Tungsten Gold kábel akár 240 watt teljesítményt is biztosít, az általa kínált átviteli sebesség pedig eléri a 480 Mbps-ot.
Ugyanakkor a termék rendkívül tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben.
Széles körű kompatibilitása is megkülönbözteti - a legtöbb USB-C porttal ellátott eszközt könnyedén feltölti.Gyors töltésFelejtse el a hosszas várakozást, amíg eszközei készen állnak a használatra.
A Baseus kábel akár 240 wattos teljesítményt biztosít, és támogatja a legújabb PD3.1 gyorstöltési protokollt, így okostelefonod feltöltése csak egy pillanatig tart! A biztonság kedvéértA Baseus Tungsten Gold kábel segítségével nemcsak gyorsan, hanem biztonságosan is töltheti a kiválasztott készülékeket.
Amikor visszaadja a hozzá csatlakoztatott készülékek energiájának nagy részét, automatikusan tartalék töltésre vált.
Ez megvédi az akkumulátorát a károsodástól és meghosszabbítja az élettartamát! Ráadásul beépített chipje intelligens módon felismeri a csatlakoztatott eszközöket, és hozzájuk igazítja a töltési paramétereket.Azonnali fájlátvitelA Baseus segítségével gyors fájlátvitelt is élvezhet.
A Tungsten Gold kábel akár 480 Mbps átviteli sebességet kínál.
Ez lehetővé teszi, hogy a kiválasztott fényképeket, dokumentumokat vagy videókat pillanatok alatt másolja.
Nincs többé végtelen várakozás - továbbítsa a fájlokat pillanatok alatt, és takarítson meg időt!Továbbfejlesztett kialakításA kábel csatlakozóit a kopás- és korrózióállóság jellemzi, a tartós ónozott rézhuzalok pedig stabil és megbízható jelátvitelt biztosítanak.
A termék nejlonfonattal is fel van szerelve, amely védi a sérülésektől és tartósabbá teszi.
Nem ijed meg a hajlítástól és a húzástól sem! Mi több, a kábel legérzékenyebb területei további, kiváló minőségű TPE műanyagból készült védelmet kaptak.
Gyártó
Baseus
Név
Tungsten Gold gyors töltő adatkábel
Modell
CAWJ040101
Szín
Fekete
Típus
USB-C-ről USB-C-re
Teljesítmény
240 W max.
Átviteli sebesség
Akár 480 Mbps
Anyag
Cinkötvözet + nejlonfonat
Hosszúság
2 m

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    MOSÓSZÁRÍTÓ RUHASZÁRÍTÓ 3 SZINTES FÜGGŐLEGES SÖTÉTSZÜRKE Mosószárító: a háromszintes kialakítás rengeteg helyet biztosít a szennyesnek, függőleges felépítésének köszönhetően kevesebb helyet foglal, mint a hagyományos szárítógépek, kerekekkel rendelke...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 14 órája
    9 600 Ft
  • Jánkmajtis
    FÜRDŐSZOBA SAROKPOLC ZUHANYZÓHOZ TELESZKÓPOS ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ 260CM Fürdőszobai sarokpolc: Teljes magassága 260 centiméter, Négy polc a kedvenc piperecikkeinek, Lyukak a polcokon a víz összegyűlésének megakadályozására, Szerszámmentes összeszerelé...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 14 órája
    4 800 Ft
  • Jánkmajtis
    FÜRDŐSZOBA SAROKPOLC ZUHANYZÓHOZ TELESZKÓPOS ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁG 320CM Fürdőszobai sarokpolc: Teljes magassága 260 centiméter, Négy polc a kedvenc piperecikkeinek, Lyukak a polcokon a víz összegyűlésének megakadályozására, Szerszámmentes összeszerelés...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 14 órája
    5 600 Ft
  • Jánkmajtis
    JÁTÉKKOSÁR RUHÁSKOSÁR DUPLA KEREKES SZERVEZŐ Dupla szervező kerekeken: tágas - a két kosár rengeteg helyet kínál a holmiknak, így könnyebben tarthat rendet. mobil - kerekekkel felszerelve könnyen áthelyezhető egy másik helyre. praktikus - a kosarak k...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 14 órája
    14 300 Ft
  • Jánkmajtis
    TRICIKLI TRIKE FIX V4 SÁRGA-SZÜRKE, MOTORHÁZTETŐVEL TRIKE FIX V4 tricikli: funkcionális - a kerékpár a gyermekkel együtt változik, alkalmazkodik a gyermek új igényeihez strapabíró - tartós anyagokból készült, garantálja a megbízhatóságot sok kalandho...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 14 órája
    27 400 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis