Velcro-s Fából Készült Pizza és Vágókés Szett

4 600 Ft
Jánkmajtis
3 napja, 12 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11833593
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
???? Velcro-s Fából Készült Pizza és Vágókés Szett - Tökéletes Kiegészítő a Kismesterek Konyhájához


A kreativitás és a szerepjáték soha nem volt még ilyen izgalmas! Ismerd meg a Velcro-s Fából Készült Pizzát és Vágókés Szettet, amely egy igazi csemege a kis séfek számára. Legyen szó egy képzeletbeli szülinapi partiról vagy egy saját vezetésű étteremről, ez a játékkészlet minden alkalomra tökéletes választás.



???? Komplett Készlet a Kulináris Kalandokhoz


A játékkészlet 27 elemet tartalmaz, így minden szükséges eszköz a kezedben van a pizza elkészítéséhez. A csomagolás magában foglalja:




Tartóállványt


6 darab pizzát


Lapátkát


Tészta vágó kést


3-3 darab ananászt, hagymát, paradicsomot, brokkolit, olívabogyót és szalámit




Az összes elem magas minőségű fából készült, speciális, egészségre ártalmatlan festékkel bevonva, és Velcro (tépőzár) segítségével "felvágva" és újra összeállítva tartható a játék után.



???? A Fa Játékok Időtlen Szépsége


Az időtálló faanyag klasszikus szépsége és tartóssága révén kiemelkedő helyet foglal el a játékok világában. A természetes faanyag gyermekeid biztonságát is szolgálja, így akkor sem kell aggódnod, ha gyermeked véletlenül szájába venné a játékokat.



???? Gyermekbarát és Biztonságos


A fajátékok nem tartalmaznak kiálló, éles elemeket, így nem okoznak sérülést. A Velcro-s kapcsolatoknak köszönhetően a pizza és a feltétek könnyedén "felszeletelhetők" és újra összeállíthatók, így serkentve a gyermekek kézügyességét és finommotorikus koordinációját.



???? Specifikációk Részletesen





Anyaga:


Fa




Méretek:


21 x 2,5 cm




Súly (készlet):


0,62 kg




Súly (csomagolással):


0,64 kg






???? Mit Tartalmaz a Csomag?


A készlet része egy állvány, egy kés a tészta szétosztásához, és a pizzához kínálható 18 különféle zöldség és feltét, mindegyik tökéletesen illeszkedik a Velcro-s kapcsolódási pontokhoz.



???? Miért Egyedülálló Ez a Játék?


A Velcro-s Fából Készült Pizza nem csupán egy játék, hanem egy olyan kreatív eszköz, amely segítségével gyermeked fejlesztheti logikai képességeit, kézügyességét és finommotoros koordinációját. A gazdag és élénk színvilág pedig garantáltan leköt minden kisgyermek figyelmét, és hosszantartó szórakozást nyújt.



A készlet tökéletes kiegészítője a fából készült konyhánknak, mely szintén megtalálható kínálatunkban. Minden kisfiúnak és kislánynak örömöt szerez, miközben a kreatív játék révén a szociális készségeket is fejleszti.



Ne várj tovább, tedd a kosárba és hozd el a konyhai kreativitás varázslatát otthonodba!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    ???? "Kettő az Egyben" Macskaágy Kaparófával: Az Abszolút Kényelem és Szórakozás Egyben ????️+???? ???? Tökéletes Választás Minden Macskának Az ágy nemcsak kényelmes pihenőhelyet kínál, hanem lehetőséget is teremt a macskádnak, hogy megélezze a karmait. B
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    5 300 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? Stílusos és Kényelmes Hordozó Táska Kedvenceid Számára, Méret: 40.5cm x 23.5cm x 22.5cm ???? Az utazás sosem volt még ilyen egyszerű és divatos a kedvenced számára! Ez a hordozó táska ideális megoldás kisállatok kényelmes szállítására buszon, vonaton
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    6 600 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? Luxus Hordozható Torba Kisállatoknak - Elegáns, Kényelmes és Funkcionális ???? ???? Tökéletes választás a kis kedvencek szállításához! ???? Elegáns, funkcionális és kényelmes - ezek a szavak tökéletesen leírják ezt a prémium kategóriás hordozható tás
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    6 500 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? Magas minőségű Hordozótáska Kutyák, Macskák, Nyulak és Kisállatok számára ???? ???? Kifinomult stílus és praktikum egy elegáns hordozótáskában ???? Ez a hordozótáska minden háziállat-szerető számára ideális választás. Minőségi anyagból készült, könny
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    6 500 Ft
  • Jánkmajtis
    ???? XL méretű Kennel Ház Kutya és Macska számára, Kerék színű, Fekete középponttal ???? Ez a kennel típusú ház ideális fekhely a nyugalmat és a privát szférát kedvelő háziállatok számára. Gondoskodik kedvencünk kényelmes pihenéséről, így ő is élvezheti a
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 2 órája
    7 200 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis