Al-ko BC 223 L-S II Classic benzinmotoros fűkasza - Alko

59 900 Ft
Kápolnásnyék
2 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8392813
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
  Erőteljes vágás biztonságos használat és csekély súly mellett. Ezt nyújtják az AL-KO benzinmotoros fűkaszák alapmodelljei, ezek a kézreálló, kompakt gépek a „fűnyírás” kategóriában.     AL-KO BC 223 L-S benzinmotoros kasza – Kompakt megoldás a mobil használathoz   Független munkavégzés, ahol csak akarja: az AL-KO BC 223 L-S hatékony vágási eredményt garantál a megszokott AL-KO minőségben. Ideális a bozót és a fű kitisztításához , továbbá a falak, kerítések és más akadályok mentén történő kaszáláshoz. A benzinmotoros fűkaszáknak ez az alapmodellje kábel és akkumulátor-töltésre fordított idő nélkül, 41 cm-es (damil) vágási szélességgel végzi munkáját a nagyobb kertekben, mezőn és a hegyoldalon is. Használja ezt a fűkaszát ott, ahol fűnyírója már nem boldogul. A csekély súly, az állítható, kényelmes kialakítású, ívelt kiegészítő fogantyú (L-fogantyú/Loop) és a kényelmes, mindig optimális szálhosszt biztosító koppintós száladagolás biztosítja a fűkasza biztonságos és egyszerű kezelését. Egy további plusz a szétszerelhető szár, ami egyszerűvé teszi a gép tárolását és a szállítást.     AL-KO BC 223 L-S benzines kasza technikai adatai   A könnyen induló, 0,7 kW-os, legújabb generációs 2 ütemű motorral ez a motoros fűkasza egy erős segítőtárs, mely kezdők és hobbi kertészek számára is könnyen és biztonságosan kezelhető. Súlyoptimalizált, osztott alumínium szárral. A 41 cm vágási szélességű damilfej, a csekély, csupán 5 kg-os súly és a könnyű használatot biztosító, ergonomikus kialakítású, kellemesen puha fogantyú hatékony munkavégzést és gyors haladást garantál nagy felületeken, de kerítések és falak mentén is. A koppintós száladagolással vágás közben könnyedén beállítható az optimális szálhossz: koppintsa a damilfejet a talajhoz. Független az akku töltési idejétől és az áramtól. A gép jól szállítható személyautóval- a szétszerelhető alumínium szárnak köszönhetően.   AL-KO BC 223 L-S benzines kasza vásárlása és alternatívák   Az AL-KO BC 223 L-S benzines kaszát megvásárolhatja webshopunkban vagy szakkereskedőinknél. Ez egy tökéletes termék, ha egy könnyű, kézreálló és szétszerelhető, damilos benzinmotoros kaszát szeretne kertjéhez vagy nagyobb területekhez. A benzinkeverék elkészítéséhez a füstszegény, jól keveredő AL-KO univerzális kétütemű motorolajat (cikksz. 112896) ajánljuk. Ha fém vágókéses motoros kaszát keres a nehezen hozzáférhető területeken történő pontos munkavégzéshez, akkor Önnek az AL-KO BC 223 B típust ajánljuk. Ha nagyobb területeken és nehezebb terepen nagyobb teljesítmény szükséges, akkor erre az AL-KO benzinmotoros fűkaszák Comfort és Premium termékei a legalkalmasabbak.  

Kapcsolat a hirdetővel
  • emaki webáruház

  • +36 21-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kápolnásnyék


Hasonló hirdetések

  • Al-Ko BC 223 B II Classic fűkasza - AL-KO
    Kápolnásnyék
      Erőteljes vágás biztonságos használat és csekély súly mellett. Ezt nyújtják az AL-KO benzinmotoros fűkaszák alapmodelljei, ezek a kézreálló, kompakt gépek a „fűnyírás” kategóriában.     AL-KO BC 223 B benzinmotoros kasza – Rugalmas, kompakt megoldá...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kápolnásnyék
    2 hete, 2 napja
    69 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • emaki webáruház

  • +36 21-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kápolnásnyék