AL-KO Robolinho E 500 robotfűnyíró

279 900 Ft
Kápolnásnyék
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8400716
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
  Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 500 E teljesen automatikusan ápolja a kertet. Élvezze a szabadidőt, míg a robotfűnyíró hatékonyan levágja a füvet.     A tökéletes megoldás fűnyíráshoz - Robolinho® 500 E robotfűnyíró   Robolinho® 500 E fűnyírót mérnökeink Németországban fejlesztik és szakembereink Ausztriában gyártják. Így biztosítjuk mi az AL-KO Gardentechtől vevőinknek a legjobb minőséget. A tartós alkatrészek és a kifinomult technika megbízhatóvá teszi a Robolinho®-t a mindennapi gyepápolásban. A robotfűnyíró telepítése egyszerű, a bázisállomás felállítása gyors. Kifinomult szoftverünk és az egyszerű kezelés a kijelzőn keresztül megkönnyíti a gyepápolást, amikor és ahol Ön ezt szeretné.   Robolinho® 500 E fűnyírórobot technikai adatai   Robolinho® 500 E-vel az intelligens gyepápolás valósággá válik. A fűnyírórobot halk és károsanyag kibocsátás mentes működést a 60 dB-es csendes motor biztosítja, amely a 2,5 Ah / 20 V-os erős és hosszú élettartamú lítium ion akkumulátor energiáját kapja. Ezáltal az AL-KO fűnyírórobotot gond nélkül lehet működtetni ünnepnapokon vagy éjjel. A 20 cm vágószélességgel párosított saját fejlesztésű mozgástechnológia akár 500 m² terület hatékony vágását biztosítja. Gond nélkül leküzdi az akadályokat mint pl. fákat vagy akár 45% emelkedőt. Fokozat nélkül lehet beállítani a vágási magasságot 25 mm-től 55 mm-ig, így a fű hossza az Ön személyes igényeihez igazodhat. Az AL-KO által kifejlesztett kettős késrendszer - DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló füvet a fűnyíróházban felaprítja és biológiai trágyaként a fűbe visszaszórja. Ezért a Robolinho® 500 E-nél nem kell a levágott füvet eltávolítani . A fűnyírórobot megbízható érzékelő technológiája maximális biztonságot nyújt az embereknek és az állatoknak.   Robolinho® 500 E vásárlás és alternatívák   Vásároljon Robolinho® 500 E fűnyírórobotot egyszerűen a web shopunkból vagy keresse meg az Önhöz eső legközelebbik kereskedőt. Szakkereskedőink segítenek a komplett telepítésben. A Robolinho® 500 E környezetbarát támogatást nyújt a gyep ápolásához. Szeretné fűnyíróját egy Smart Garden, azaz okos kert alkalmazással számítógépes hálózatba kötni? Akkor Önnek az AL-KO Robolinho® 500 I típust javasoljuk.  

Kapcsolat a hirdetővel
  • emaki webáruház

  • +36 21-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kápolnásnyék


Hasonló hirdetések

  • Al-ko Robolinho 300 E - Robotfűnyíró - AL-KO
    Kápolnásnyék
      Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 300 E robotfűnyíró teljesen automatikusan ápolja az Ön kertjét. Élvezze a szabadidőt, mialatt a robotfűnyíró hatékonyan levágja a füvet.     A fűnyíró csoda- Robolinho® 300 E robotfűnyíró     A Robolinho® 3...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kápolnásnyék
    1 hete, 4 napja
    199 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • emaki webáruház

  • +36 21-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kápolnásnyék