LAMAX eRacer SC50 akkumulátoros roller 14.5Ah

429 990 Ft
Kápolnásnyék
2 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12300297
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
LAMAX eRacer SC50

A legjobb roller

Gyorsabb, erősebb és ami a legfontosabb - szórakoztatóbb! A LAMAX rollerek új generációja teljesen máshol van. És te is máshol leszel! Csak pattanj fel, nyomd a gázt, és a bivalyerős 1000 W-os motor bearanyozza a napodat. Akár két megbeszélés között ingázol, akár késésben vagy a következő előadásról, vagy csak szórakozni szeretnél, az akár 70 km-es hatótávolság korlátlan lehetőségeket kínál. A városban a szabályok szerint 25 km/h-val haladhatsz, de magánutakon akár 60-nal is! Küzdd le a dombokat, a macskaköveket és a göröngyöst utakat, a rugózott 10´´-os levegővel töltött kerekekkel, és a mechanikus, illetve az elektronikus fékkel tartsd mindig ellenőrzés alatt a gépedet. Készen állsz a felszállásra?





Safe & sound az utakon is

A LAMAX eRacer SC50 a legjobb biztonsági felszereléssel rendelkezik, hogy mindig biztonságban érkezhess meg a célba. Ez a teljes világítással kezdődik - az erős fényű első, hátsó és oldalsó LED-ek gondoskodnak arról, hogy senki ne mondhassa, hogy nem vett észre az útin, még éjszaka sem. Ráadásul biztosan látni fogod, hogy merre mész. Sötétben vagy alagútban a lámpák automatikusan bekapcsolnak, így nem is kell velük foglalkoznod. Kanyarodáskor sem kell integetned, az irányjelző jelez a többieknek. A nagy fellépőlap és a széles kormány magabiztosságot és stabilitást kölcsönöz. A tárcsa-, a dob- és elektronikus fékek kombinációja biztonságosan megállít az akadály előtt, úgyhogy hurrá, indulás!





Egy jobb út a cél felé

Kockakő vagy tökéletes aszfalt? Nem tapasztalsz semmilyen különbséget! Az első és hátsó rugózott 10´´-os, levegővel töltött kerekek minden bukkanót elsimítanak, és még a könnyebb tereppel is megbirkóznak. Az erős motor minden emelkedőn felhúz, az óriási akkumulátor és az energia-visszatáplálás pedig akár 70 kilométerre is megnöveli a hatótávolságot, így energiát takaríthatsz meg, szívességet tehetsz a bolygónak, és nem kell többé a tömegközlekedned. Válassza a minden helyzetben jó négy vezetési mód közül, és élvezd a sportos vagy nyugodt vezetést.





Okos megoldások a könnyebb élet érdekében

Egy pillantás, és máris tisztán látsz - az óriási színes kijelzőn minden szükséges információt megtalálsz, amire csak szükséged lehet. A nagy fényerőnek köszönhetően még a napon sem lesz gond. Szeretnél autóval utazni, vagy nem akarsz a munkahelyi kollégáid útjában lenni? Az eRacer három másodperc alatt összecsukható és könnyen hordozható. Szeretsz játszani a beállításokkal? A mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy a roller funkcióit pontosan a saját igényeidhez igazítsd. A mozgásérzékelő és a telefonkapcsolat egyúttal meg is véd - a rollert néhány kattintással lezárod, és a riasztó elriasztja a tolvajokat.







Hatótáv 70 km

Ne aggódj a kilométerek miatt, és élvezz ki minden utat. A hatalmas, akár 70 kilométeres hatótávolságnak köszönhetően egész nap szórakozhatsz anélkül, hogy töltőt kellene keresned.









1000 W-os motor

Még egy meredek domb sem megállíthat meg. A wattokban gazdag motor akár 120 kg-ot is elbír, és nem hagy cserben. 1000 wattot sehol sem találsz a konkurenciánál. Négy vezetési mód minden helyzetbe.









Maximális sebesség akár 60 km/h

Akár 25 km/h sebességgel is száguldhatsz az utcákon. A közutakon kívül kikapcsolhatja a korlátozót, és akár 60-ig kihúzathatod! Vagy menj pályára vagy a versenypályára, és élvezd ki maradéktalanul a legnagyobb sebességet. 









Nagy, 18 cm-es színes kijelző

Sebesség, megtett távolság, akku töltöttségi szint, vezetési mód, bekapcsolt lámpák és irányjelzők - a nagy kijelzőn egy szempillantás alatt láthatod az összes fontos információt. Éjszaka és erős napfényben is nyomon követhetsz mindent - a nagy fényerőnek köszönhetően ez nem lehet gond.









Állítható első és hátsó felfüggesztés

A kátyúk, a macskakövek és más zökkenők nem zavarják meg a fantasztikus vezetési élményt. Az első és hátsó rugózott kerekek legmagasabb szintű vezetési kényelmet biztosítanak.









10´´-os, extra tartós kerekek

Defekt? Mostantól elfelejtheted! A gumiabroncsokat extra defektálló köpennyel erősítettük meg. A hátsó sárvédő is megerősített, hogy semmi ne zörögjön útközben, és évekig kitartson.









Nagy 14 500 mAh-es akku energia-visszatáplálással

Hosszabbíts meg minden utat az energia-visszatáplálásnak köszönhetően. Fékezéskor és lejtőn lefelé haladva az energia egy része automatikusan visszakerül a nagy kapacitású, 14 500 mAh kapacitású akkumulátorba. Ezenkívül az akku intelligens BMS-rendszerrel van felszerelve, amely megvédi a rövidzárlattól vagy a túltöltéstől.









Egyszerű vezérlés mobilalkalmazással

A mobilalkalmazásnak köszönhetően lezárhatja rollerét a tolvajok ellen, beállíthatja a maximális sebességet, a vezetési módokat vagy akár a sebességtartó automatikát. Az alkalmazás segítségével nyomon követheti a vezetések történetét, a végsebességet, az átlagsebességet, tetszés szerint állíthatod be a színes oldalsó LED-világítást, és bármikor ellenőrizheted távolról, hogy mennyi energia áll még a rendelkezésedre.









Automatikus sebességtartó automatika

Hosszú egyenes áll előtted? Szeretnéd ugyanúgy élvezni a sebességtartó automatika kényelmét, mint a modern autók? Néhány másodperccel az általad beállított sebességhatár felett bekapcsol a roller automatikus sebességszabályozó- és korlátozó funkciója, így elengedheted a kart. Hát nem szuper?









Tripla fékrendszer

Gyorsan megy, de még gyorsabban fékez. Az első dobfék és a hátsó tárcsafék kombinációja rövid fékutat biztosít. A mechanikus fékeket elektronikus fékek egészítik ki, amelyek segítik az energia-visszatáplálást.









Intelligens Walking mode

A gyalogos üzemmód a négy sebességfokozat egyike. Nagy emelkedőn haladva megragadhatod a kormányt, és felhúzathatod magad, mintha csak drótkötélpályát használnál. Akkor is beállíthatod, ha gyalogló haverjaiddal tartasz.









Tökéletes stabilitás

A nagy, 25 cm széles és 62 cm hosszú fellépőlap biztosítja, hogy talpon maradj. Ráadásul a speciális csúszásmentes gumifelületnek köszönhetően soha nem csúszik meg a lábad. Add hozzá a robusztus, széles kormányt, és máris nem kell aggódnod a vezetésbiztonság miatt.









Automatikus LED lámpák a biztonságod érdekében

Erős első és hátsó lámpák és színes LED-ek az oldalakon. Ennek a lámpaszettnek köszönhetően nagyszerűen fogsz látni, és mások is látni fognak téged. A lámpák maguktól bekapcsolnak a sötétben, vagy amikor behajtasz egy alagútba, így nem is kell gondolnod rájuk.









Irányjelzők és féklámpák

A roller irányjelzőkkeli fel van szerelve, így integetés nélkül is tudsz irányt váltani. Mindenesetre a kormányon egy duda is található, és az automatikus féklámpa tudatja a mögötted haladókkal, hogy megállsz.









Lopásvédelem

A rollert könnyen lezárhatod a telefonoddal, és rövid időre akár felügyelet nélkül is hagyhatod. A mozgásérzékelő hangosan riaszt, és blokkolja a kerekeket, ha valaki megpróbálná elvinni.









Villámgyors összecsukás

Ha nagyobb távolságot szeretnék megtenni vagy helyet akasz megtakarítani, értékelni fogod az egyszerű összecsukást. Az okos mechanizmus 3 másodperc alatt összecsukja az egész rollert, királyság.









Nemkívánatos elindulás elleni biztosíték

Biztonsági okokból a roller kikapcsolt ún. zéró-start funkcióval rendelkezik, azaz csak a gázkar meghúzásával nem indul el. A villanymotor csak az elrugaszkodás után kapcsol be.









Szerviz és pótalkatrészek

Szeretnél egy alkatrészt kicserélni a rolleren? Semmi gond, komplex szervizszolgáltatást biztosítunk, a webáruházunkban pedig megrendelheted az egyes alkatrészeket is, amelyeket ezután saját magad is kicserélhetsz. Ne vesztegesd feleslegesen az idődet.







Műszaki adatok LAMAX eRacer SC50





Teljesítmény

1000 W



Akku kapacitás

60 V / 14,54 Ah (870 Wh)



Akku típusa

Lítium-ion



Maximális sebesség

60 km/h**



4 sebesség mód

P: 6 km/h (gyalogos üzemmód)E: 15 km/hD: 20 km/hS: 25 km/h



Maximális hatótáv

70 km*



Kerekek

10˝ (levegővel töltött gumiabroncsok)



Fékrendszer

Első dob, hátsó tárcsafék + elektronikus fékrendszer



Szín

Fekete



Tömeg

25 kg



Maximális teherbírás

120 kg



Méretek (összecsukva)

127 × 65 × 60 cm (hosszúság, szélesség, magasság)



Méretek (kinyitott állapotban)

127 × 65 × 126 cm (hosszúság, szélesség, magasság)



Kormány-magasság

124 cm



Fellépőlap méretek

62 × 25 cm (hosszúság, szélesség)



Hasmagasság (az alváz legalacsonyabbpontjának távolsága a talajtól)

15 cm



Felhasználóval szemben támasztott elvárások

Magasság 130 – 190 cm, súly

Kapcsolat a hirdetővel
  • emaki webáruház

  • +36 21-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kápolnásnyék


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • emaki webáruház

  • +36 21-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kápolnásnyék