STIGA robotfűnyíró STIG G 600 - Stiga

649 900 Ft
Kápolnásnyék
3 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10853901
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ismerje meg a Stiga G600 robotfűnyírót, amely korszakalkotó innovációval és kifinomult technológiával viszi a kertgondozást egy teljesen új szintre. A Stiga, mint a kertápolási megoldások terén évtizedes tapasztalattal rendelkező márka, most egy olyan robotfűnyíróval áll elő, amely nem csupán megkönnyíti, de teljesen átalakítja az otthoni gyepgondozást. A G600 modell olyan felhasználók számára lett kifejlesztve, akik a legmodernebb technológia segítségével szeretnék tökéletesre formálni és fenntartani kertjük zöld területeit.

Kifinomult Design és Erőteljes Teljesítmény

A Stiga G600 nem csak külsejében mutatja meg a modern technológia és az elegáns design tökéletes ötvözetét, hanem teljesítményében is. Erőteljes motorjával és különleges vágórendszerével garantálja, hogy a gyep mindig egyenletesen és precízen legyen nyírva, függetlenül attól, hogy sík vagy dombos, szabályos vagy bonyolult alakú területről van-e szó.

Intelligens Navigáció

A Stiga G600 fejlett navigációs rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi számára, hogy akár komplex kertekben is hatékonyan és önállóan dolgozzon. Az intelligens algoritmusok biztosítják, hogy a robotfűnyíró optimális útvonalon haladjon, minimalizálva a átfedések és kimaradások számát, így az eredmény egy tökéletesen nyírt gyep minden alkalommal.

Felhasználóbarát Kezelhetőség

A G600 rendkívül felhasználóbarát, könnyen kezelhető eszköz. Egy intuitív kijelző és a Stiga mobilalkalmazás segítségével a nyírási programok beállítása, a robotfűnyíró állapotának nyomon követése és az esetleges hibaelhárítás egyszerűen és gyorsan, akár távolról is elvégezhető.

Környezetbarát Működés

A Stiga G600-ra jellemző, hogy környezettudatos megoldást kínál a gyepgondozásra. Akkumulátoros működése miatt a robotfűnyíró csendes és károsanyag-kibocsátás mentes, így Ön és környezete is élvezheti a tiszta és nyugodt kertet.

Maximális Biztonság

A Stiga nagy hangsúlyt fektet a felhasználók és az állatok biztonságára, ezért a G600 számos biztonsági funkcióval rendelkezik. Ezek közé tartozik az ütközésérzékelő, a felborulás elleni védelem és a lopásgátló rendszer, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a robotfűnyíró használata teljesen biztonságos legyen.

Tartós és Megbízható

A G600 modell kivételesen tartós anyagok felhasználásával készült, így garantáltan hosszú élettartamot nyújt, még a legkeményebb kerti feltételek között is. A Stiga minőségi elkötelezettsége biztosítja, hogy a G600 robotfűnyíró megbízható társ lesz a kert ápolásában éveken át.

Válassza a Stiga G600 robotfűnyírót, ha olyan megoldást keres, amely innovatív technológiával, kivételes teljesítménnyel és egyszerű kezelhetőséggel teszi tökéletessé kertjét. Bízza a gyepgondozást a Stiga G600-ra, és élvezze a több szabadidőt és a mindig tökéletesen ápolt zöld területeket.

A gép doboza a telepítéshez szükséges kábelt és cölöpöket nem tartalmazza,ezt a rendeléskor írja meg,mekkora területre szeretné telepíteni,és kollégáink egyeztetnek Önnel!

 

Cikkszám 2R3101018/ST2

Motor Szénkefe nélküli

Munkamagasság 20-60 mm

Munkaszélesség 18 cm

Vágás módja Random

Vágásmagasság állítás Manuális

Ajánlott munkaterület 600 m²

Kés 4

Akkumulátor száma 1

Akkumulátor típusa Lítium-Ion akkumulátor

Vezérlés Huzalvezetésű, APP kontroll

Akkumulátorkapacitás 2.5 Ah

Bluetooth Igen

Töltési rendszer Dokkoló, automatikus töltéshez visszatérés vezetéken, RBW

Max. munkaidő 90 perc

Max. dőlés/hajlásszög 45%

Érzékelők Emelésérzékelő, akadályérzékelő, esőérzékelő, lopásriasztás

Kapcsolat a hirdetővel
  • emaki webáruház

  • +36 21-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kápolnásnyék


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • emaki webáruház

  • +36 21-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kápolnásnyék