TrueLife HeatBlanket 1508 - Fűthető takaró - Truelife

17 990 Ft
Kápolnásnyék
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9554017
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A takaró kellemes tapintású puha és sima mikrofleece anyagból készül. A kivehető huzatnak köszönhetően nem kell tartania a szennyeződésektől - egyszerűen mosógépben mossa ki a huzatot.

A takaró hőfokát a három felkínált fokozat közül saját maga választhatja ki. Az automatikus kikapcsolási funkciónak köszönhetően nem kell félnie a túlmelegedéstől, sem az égési sérüléstől. A HeatBlanket 1508 pénzügyi szempontból is megéri, mivel sokkal olcsóbban varázsol Ön köré meleget, mintha az egész helyiséget kellene kifűtenie.

Egyszerű használat

A termék kezelését bárki könnyedén elsajátítja. A három fokozat közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb hőfokot. A Fast Heat funkcióval a takaró gyorsan és egyenletesen melegszik, így a kellemes és nyugtató hő sokkal gyorsabban érkezik meg, mint amikor az egész szobát ki kell fűteni, főleg hidegebb körülmények között. A takarót gumi rögzítők segítségével a matrachoz is rögzítheti, vagy kényelmesen betakarózhat vele, és a hideg soha többé nem fogja zavarni. A huzatot és a takarót gond nélkül kimoshatja mosógépben.

Praktikus huzat

A HeatBlanket 1508 egyike a kevés levehető huzatú takaróknak a piacon. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia a szennyeződések miatt - ha a takarója bekoszolódik, például a tévé előtt fogyasztott finomságoktól, egyszerűen leveheti róla a huzatot, és kimoshatja mosógépben. Ez jelentősen meghosszabbítja a takaró élettartamát és használata sokoldalúságát. A takarót a teraszra vagy a nyaralójába is magával viheti, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy megsérül.

Kényelem otthon és utazás közben

A TrueLife márka fűthető takarója kellemes és minőségi alvást biztosít az ágyában, de megmelegítheti a tévé előtti kanapén is, vagy ha a kedvenc foteljében olvasgat. Utazáskor vagy a nyaralóban töltött hideg éjszakák alkalmával sem kell lemondania a melegről. A takaró kompakt, praktikus és nem igényel különösebb karbantartást, így gond nélkül magával viheti, ha elutazik.

HeatBlanket 1508 műszaki adatok









Időzítő





Igen









Hőmérsékleti üzemmódok száma





3









Védőhuzat





Igen









Méretek





150 × 80 cm (sz × m)









Kábelhossz





3,3 m









Moshatóság





Igen









Minimális hőmérséklet





25 °C









Maximális hőmérséklet





35 °C









Funkciók





intenzitás-beállítás, időzítő, automatikus kikapcsolás, gyors és egyenletes melegítés, túlmelegedés elleni védelem, mosható kivitel









Tömeg





1200 g









Hálózati adaptert műszaki adatok









Bemenő feszültség





230 V









Bemeneti frekvencia





50 Hz









Kimeneti feszültség





230 V









Kimeneti áramerősség





0,25 A









Kimeneti teljesítmény





60 W









Energiafogyasztás terheletlen állapotban





0 W









A csomagolás tartalma



1× TrueLife HeatBlanket 1508

1× Védőhuzat

1× Kezelőegység

1× Használati útmutató



 

Kapcsolat a hirdetővel
  • emaki webáruház

  • +36 21-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kápolnásnyék


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • emaki webáruház

  • +36 21-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kápolnásnyék