Villager benzinmotoros ágaprító VPC 160 L

279 990 Ft
Kápolnásnyék
2 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12300443
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A VPC 160 L ágaprító rendelkezik egy erőteljes benzinmotorral, amely képes kiváló teljesítményt nyújtani a feldolgozás során. Ez lehetővé teszi a gyors és hatékony aprítást, még nagyobb ágak esetén is.

Az ágaprító kiváló minőségű vágótárcsával rendelkezik, amely könnyen és precízen aprítja az ágakat és egyéb növényi hulladékokat. A nagy teljesítményű vágótárcsa biztosítja a hatékony munkavégzést, minimalizálva ezzel a lerakódott hulladék mennyiségét és megkönnyítve a komposztálást vagy az újrafelhasználást.

A VPC 160 L ágaprító kompakt és stabil kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi könnyű szállítását és tárolását. Az ergonomikus fogantyúk és a könnyen hozzáférhető kezelőszervek kényelmes és egyszerű használatot biztosítanak.

Ez az ágaprító a Villager megbízhatóságát és tartósságát képviseli, könnyen karbantartható és tisztítható. Összességében a Villager VPC 160 L benzinmotoros ágaprító ideális választás lehet mindazok számára, akik hatékony és megbízható eszközt keresnek a kerti hulladék kezeléséhez és feldolgozásához.

Kategória Vágók és aprítók

Motor típusa Loncin

Motor munkatérfogata 159 cm³

Motor teljesítménye / fordulatszáma 2.7 kW (3600 rpm)

Központi vágó kapacitása 50 mm

Tartály térfogata 1.2 l

Súly 28 kg

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • emaki webáruház

  • +36 21-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kápolnásnyék


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • emaki webáruház

  • +36 21-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kápolnásnyék