2 db állítható mérőkanál

2 979 Ft
Kaposvár
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12517119
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A 2 db állítható mérőkanál szett a konyhai munkák elengedhetetlen kelléke, különösen azok számára, akik szeretnek külföldi recepteket kipróbálni. Ezek a mérőkanalak pontosan azt nyújtják, amire szükséged van: egyszerűséget, pontosságot és praktikusságot.



A mérőkanál szett két darab különböző méretű mérőeszközt tartalmaz, amelyekkel minden mértékegységet könnyedén kimérhetsz. Nem kell többé azon gondolkodnod, hogy az evőkanál, csésze vagy teáskanálnyi mennyiség mit jelent, mert ezek a mérőkanalak minden mértékegységet lefednek. A mérőkanalak skálázottak, így pontosan tudod, mennyi alapanyagot használsz fel.



A mérőkanalak anyaga tartós és könnyen tisztítható, így a karbantartásuk sem jelent problémát. Egy gyors öblítés vagy mosogatógépes tisztítás után máris újra használatra készek. A felakasztható kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyenek, anélkül, hogy sok helyet foglalnának el a konyhádban. Akaszd fel őket a konyhai szekrénybe vagy a falra, így mindig rendezetten tarthatod a konyhádat.



A 2 db állítható mérőkanál szett különösen hasznos, ha gyakran használsz különböző mértékegységeket. Akár süteményeket, akár főételeket készítesz, ezek a mérőkanalak mindig pontos méréseket biztosítanak. Nincs többé tévedés, nincs többé felesleges méricskélés. Csak a pontos, precíz mérések.



Ez a szett tökéletes választás mindenkinek, aki szeretné egyszerűbbé és pontosabbá tenni a konyhai munkát. Használhatod őket minden nap, minden étel elkészítésekor, és meglátod, mennyivel könnyebb lesz a főzés és a sütés. A mérőkanalak segítségével minden receptet pontosan követhetsz, így garantáltan sikeres lesz minden étel.



A 2 db állítható mérőkanál szett nem csak praktikus, hanem esztétikus is. Modern kialakításuk illeszkedik bármilyen konyhai stílushoz, és biztosan örömet szerez minden konyhai eszköz kedvelőnek. Ez a szett kiváló ajándék is lehet, hiszen minden konyhában hasznos és nélkülözhetetlen eszköz.



Ne habozz, szerezd be most a 2 db állítható mérőkanál szettet, és tapasztald meg a konyhai mérések új dimenzióját. Legyen szó akár hétköznapi főzésről, akár különleges alkalmakról, ezek a mérőkanalak mindig pontos méréseket és egyszerű használatot biztosítanak. Tedd egyszerűbbé és élvezetesebbé a főzést ezzel a csodálatos eszközzel!



Miért pont ez a termék?





Két darab mérőkanál, minden szükséges mérettel


Könnyű tisztítás, egyszerű karbantartás


Pontos mérések, nincs szükség átváltásokra


Felakasztható kialakítás, helytakarékos tárolás


Tartós anyagok, hosszú élettartam





Felhasználási tippek:





Minden típusú mértékegység pontos kimérése


Fűszerek pontos adagolása


Cukor, liszt és más alapanyagok mérésére


Olaj vagy más folyadékok pontos kimérése


Mértékegységek átváltásának elkerülése





Felhasználási alkalmak:





Külföldi receptek pontos követése


Hétvégi sütögetés a családdal


Különleges alkalmak, amikor pontos mérésekre van szükség


Mindennapi főzés és sütés


Diétás ételek készítése pontos adagokkal





Csomag tartalma:





2 db állítható mérőkanál





Szerezd be most a 2 db állítható mérőkanál szettet, és tedd egyszerűbbé a konyhai méréseket! Élvezd a pontos és precíz mérések előnyeit minden nap. Ne várj tovább, rendeld meg most, és tapasztald meg a konyhai munkák új dimenzióját ezzel a praktikus és esztétikus eszközzel!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Antik retro vintage hordozható kemping tűzhely petróleumfőző
    Kaposvár
    szép állapotú petroleum főző, kép szerint posta megoldható tel:06203745745...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 5 órája
    25 000 Ft
  • réz asztal retro dohányzó aszta
    Kaposvár
    réz asztal retro dohányzó asztal az üveglap tappancsok sajnos nincsenek meg tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 5 órája
    12 000 Ft
  • faragott ,vájt fa kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár
    faragott ,vájt fa kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, barna lazúrral lefestve. Az asztalon javitva vannka a lyukak, faforgács és ragasztó keverékkel...mivel egy 600 éves fa , 2 méter átmérőjű törzséről beszél...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 5 órája
    600 000 Ft
  • Kaposvár
    Eladó egy 200x105x63 méretű acél páncélszekrény. A szekrénynek egy belső zárható tartódoboza is van. Irányár: 80 000 Ft A szállítást a vevőnek kell megoldania. Érdeklődők ezen a címen írhatnak: zardedit@gmail.com...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    80 000 Ft
  • 6 adagos szilikonos muffin sütőforma - Family
    Kaposvár
    A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    2 329 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár