3 részes geometrikus körök fondant kiszúró készlet

1 551 Ft
Kaposvár
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12453495
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fedezd fel az új Tortadíszítő formákat, amikkel egyszerűen és gyorsan varázsolhatsz lélegzetelállító tortákat minden alkalomra! Nem csak finomak lesznek, de igazán gyönyörűek is, hogy mindenki elámult tekintettel nézze majd az asztalodon.




A 3 részes geometrikus körök fondant kiszúró készlet segítségével végre te is könnyedén és egyszerűen készíthetsz díszes süteményeket, akár kezdő vagy, akár türelmetlen a tortadíszítéssel. Csak nyújtsd ki a kiválasztott színű fondantot vagy marcipánt, és vágd ki őket - pár perc alatt elkészülnek a díszek. A kivágott formákat helyezd fel a tortára, ha burkolt tortával dolgozol, akkor használj ehető ragasztót.  Az eredmény páratlan lesz, és senki sem fogja hinni, hogy te készítetted!




A csomagban nem csak egy, hanem három különböző méretű dekoráló forma található, így minden méretű tortát könnyedén díszíthetsz. A kiszúrók anyaga ABS műanyag, ami biztonságos és kényelmes használatot biztosít, valamint könnyen tisztítható is.




Ne habozz tovább, tedd kosárba ezeket az egyedülálló tortadíszítőket, és készíts valami igazán különlegeset a következő ünnepi alkalomra vagy családi összejövetelre!




Miért pont ez a termék?






Egyszerű és gyors tortadíszítés


Gyönyörű és lélegzetelállító eredmények


Ideális megoldás kezdőknek és türelmetleneknek





Felhasználási tippek:






Születésnapi torták díszítése


Ünnepi desszertek elkészítése


Családi összejövetelek megkoronázása


Baráti találkozók emlékezetessé tétele


Mindennapi sütik feldobása





Felhasználási alkalmak:






Gyermekzsúrok


Karácsonyi ünnepek


Esküvők és keresztelők


Baráti vacsorák


Hétköznapi desszertek










A készletben 3 különböző méretű kiszúrót találsz, amikkel 10, illetve 12 db formát szúrhatsz ki egyszerre, az elkészült körök mérete:






1,7 cm


2,4 cm


3 cm





Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezekkel a tortadíszítő formákkal, amik garantáltan felhőtlen vidámságot hoznak minden korosztály számára!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • 3 részes geometrikus négyzet alakú fondant kiszúró készlet
    Kaposvár
    Fedezd fel az új Tortadíszítő formákat, amikkel egyszerűen és gyorsan varázsolhatsz lélegzetelállító tortákat minden alkalomra! Nem csak finomak lesznek, de igazán gyönyörűek is, hogy mindenki elámult tekintettel nézze majd az asztalodon. A 3 részes ...
    • Egyéb eladó - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    1 551 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár