Csokoládé fagyipor házi fagylalt készítéséhez. Egy tasakból 4x150 ml fagylalt készíthető, vagy egy átlagos fagyikanállal (ø50 mm) 12 gombóc.
Csokoládés fagyipor elkészítése:
200 ml hideg tejet egy magasfalú edénybe öntünk és hozzáadjuk a csokoládés fagyiport. Kézi robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton keverjük a krémállag eléréséig (kb. 3 perc). A felvert fagylaltot poharakba vagy tálkákba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. A fagylaltot egy adagban is lefagyaszthatjuk, ebben az esetben 4 óra hűtési idő szükséges.
Ezzel a Qlux műanyag habverővel pillanatok alatt elkészítheted kedvenceid. A habverő segítségével hatékonyan felverheted a habokat, kikeverheted a krémeket, csomómentessé varázsolhatod a keverékeket. Tartós, jó minőségű, rugalmas műanyagból készült. ...
A simítózáras tasak minden háztartás alapvető kelléke! Ez a Perfect Home 50 db 1,2 l-es műanyag visszazárható tasak nagyon jó szolgálatot tesz majd számodra! A műanyag tasak tulajdonságai: Légmentesen záródó Egy mozdulattal könnyen nyitható és zárhat...
Ha komolyan érdekel a sütés, akkor biztosan szükséged lesz egy habnyomó szettre. Ebben a 9 részes műanyag krémnyomó készletben 1 db műanyag habnyomó tubust és 9 db műanyag díszítő csövet találsz. A műanyag habtubus méretei: hossza: 10 cm átmérő: 4,5 ...
Ezzel az Angyalka fuvolával szilikon fondant formával gyönyörű díszeket készíthetsz tortáidra! Hőálló, ezért süthető és fagyasztható. Rugalmas szilikon anyagának köszönhetően könnyen kifordítható belőle az elkészült dísz. Az elkészült dísz mérete 6*7...