Automata habverő

1 719 Ft
Kaposvár
1 napja, 10 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12449205
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szeretnéd gyorsabban és egyszerűbben elvégezni a konyhai teendőket? Az automata habverő megoldást kínál minden problémádra! Ez a lenyűgöző eszköz könnyedén használható és hatékony, így minden konyhai műveletet élvezetessé tesz. Az automata habverő, a fókusz kulcsszó és a termék neve garantáltan elnyeri a tetszésedet.



Az automata habverő segítségével pillanatok alatt elkészítheted a legfinomabb rántottát, piskótát vagy süteményt. Nem kell többé elektromos áramra vagy vezetékekre hagyatkoznod, hiszen ez az eszköz teljesen kézi működtetésű. Nyomás hatására azonnal gyors forgó mozgásba kezd, amely olyan erővel keveri meg a hozzávalókat, mintha elektromos géppel dolgoznál.



Ez a figyelemre méltó habverő tökéletes választás minden háziasszonynak és hobbi szakácsnak. Könnyedén felverheted vele a tojásfehérjét, készíthetsz krémeket, dresszingeket, és még a rántást is egyszerűen elkészítheted vele. Az automata habverő használata nemcsak időt takarít meg, hanem izgalmas és örömteli élménnyé is varázsolja a főzést.



Az automata habverő kompakt és könnyű, így bárhol könnyedén használhatod. Rozsdamentes acélból készült, ami tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. Emellett rendkívül könnyen tisztítható, így a konyhai műveletek után sem kell sok időt töltened a rendrakással.



Az automata habverő nemcsak praktikus, hanem igazán csodálatos kiegészítője lesz a konyhádnak. Használata során boldogságot és elégedettséget érezhetsz, hiszen gyorsan és hatékonyan végezheted el a konyhai teendőket. Ez a fantasztikus eszköz minden háziasszony és hobbi szakács számára nélkülözhetetlen kiegészítővé válik.



Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Az automata habverő segítségével a konyhai teendők elvégzése sosem volt ilyen egyszerű és kényelmes. Szerezd be még ma, és tapasztald meg a különbséget! Az automata habverővel minden nap egy kicsit könnyebbé és boldogabbá válik.



Miért pont ez a termék?





Környezetbarát, nincs szükség elektromos áramra


Gyors és hatékony működés


Egyszerűen tisztítható, rozsdamentes acél anyag


Kompakt méret, bárhol használható


Tökéletes tojásfehérje felveréséhez és krémek készítéséhez





Felhasználási tippek:





Készíts finom rántottát pillanatok alatt


Verj fel tojásfehérjét habcsókhoz vagy süteményekhez


Keverj össze krémeket és dresszingeket könnyedén


Használd rántás elkészítéséhez


Készíts piskótát vagy egyéb süteményeket gyorsan és egyszerűen





Felhasználási alkalmak:





Családi reggelik


Ünnepi sütés-főzés


Hétvégi piknikezések


Gyors vacsorák készítése


Konyhai kísérletezések





Ne várj tovább! Szerezd be az automata habverőt, és tedd egyszerűbbé és kényelmesebbé a konyhai teendőidet. Készítsd el a legfinomabb ételeket és varázsold el családodat és barátaidat a gyors és hatékony konyhai megoldásokkal. Vásárold meg még ma, és tapasztald meg a különbséget!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Dryvit háló, vakolaterősítő glettelő ,üvegszövet  rabicháló hőszigetelés hez glettelő háló (5*5 mm e
    Kaposvár
    Dryvit háló, vakolaterősítő glettelő ,üvegszövet rabicháló hőszigetelés hez glettelő háló (5*5 mm es lyuk)100gramm/négyzetméter Dryvit háló (5*5mm es lyuk) 190ft/négyzetméter rabic háló (10*10mm lyuk) 190 ft négyzetméterenként dryvit háló hőszigetelé...
    • Egyéb eladó - Kaposvár
    13 órája, 43 perce
    190 Ft
  • 1 kg Zöld Brando szemes kávé - Caffe Brando
    Kaposvár
    1 kg Zöld Brando szemes kávé Frissen pörkölt szemes kávé. Kellemesen lágy, krémes, 100% arabica kávékeverék Közép- Amerika legjobb kávéültetvényeiről. A lágy ízvilág az ellenállhatatlan aroma és krémesség jellemzi, mely a Brando termékek között méltá...
    • Egyéb eladó - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    9 765 Ft
  • 1 kg chai latte italpor - Caffe Brando
    Kaposvár
    1 kg chai latte italpor A Chai Latte forróital a téli hideg ellensúlyaként, melegséggel tölt el. Fekete tea alapon a tél jellegzetes fűszerei  -gyömbér, fahéj, szegfűszeg, vanília- adják a Chai Latte aromáját. Kávét nem tartalmaz, a Chai latte forrói...
    • Egyéb eladó - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    4 345 Ft
  • 1 kg jegeskávé por - Miogelatto
    Kaposvár
    1 kg jegeskávé por. Kb 50 adag jegeskávé elkészítéséhez elegendő mennyiség. Otthoni felhasználás esetén a jegeskávét készíthetjük turmixgépben úgy, hogy 1 adag jegeskávéhoz 40-50g port, 4-5 jégkockát és 1,2 dl tejet keverünk össze. Viszonteladóknak 1...
    • Egyéb eladó - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    7 975 Ft
  • Eper ízű bázis jégkása alapanyag - Caffe Brando
    Kaposvár
    Eper ízű bázis alappor jégkásához Az eper ízű jégkása bázis elkészítése: A tasak tartalmát keverjük el 4 liter szobahőmérsékletű vízzel, adjuk hozzá az ízesítőt, majd öntsük a jégkása gépbe. Kb. 45 perc után készül el a jégkása. A sima vízzel kevert ...
    • Egyéb eladó - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    3 120 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár