Ezt a hirdetést archiválták.

Esperanza üveg vízforraló LEd világítással

Kaposvár
3 napja, 10 órája

Hasonló hirdetések

  • Kaposvár
    Eladó egy jó állapotban levő Ravak sarokkád. 104cm x 150cm...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    11 órája, 52 perce
  • elegáns  régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db
    Kaposvár, Kaposhomok,Taszár, Kaposhomok,Taszár
    elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db egyben üdv a lapja 40*30cm , és 60 cm magas a réz csúcs tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    13 órája, 9 perce
    12 000 Ft
  • faragott fa  vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    faragott fa monolit vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, kezeletlen ,natúr. 3 darab fotel és egy asztal. szálitásban nem tudok segteni tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    13 órája, 9 perce
    1 250 000 Ft
  • konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca egyben posta megoldható tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    13 órája, 9 perce
    6 000 Ft
  • antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban, javított, lásd a fotókon tel 06301236830 szélesség 53magasság36 nélység17...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    13 órája, 9 perce
    50 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12512463
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az Esperanza üveg vízforraló LED világítással nem csupán egy konyhai eszköz, hanem egy valódi műalkotás. A modern dizájn és az időtlen forma, valamint a forró víz gyönyörű kék fénye minden enteriőrbe és konyhába tökéletesen illeszkedik. Ez a vízforraló nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is kiemelkedő darab, amely garantáltan felkelti a figyelmet.



Az Esperanza üveg vízforraló LED világítással kiváló minőségű hőálló üvegből készült, amely biztosítja a tartósságot és a biztonságot. A beépített fűtőelem révén a víz gyorsan és hatékonyan felmelegszik, így időt és energiát takaríthatsz meg. Az 1,8 literes űrtartalom ideális családi használatra vagy akár egy nagyobb társaság számára is.



A vízforraló használata rendkívül egyszerű és kényelmes. A fedélen lévő gomb megnyomásával a fedél könnyedén kinyitható, így könnyedén hozzáférhetsz a vízhez. Az automatikus kikapcsolás funkció pedig biztosítja, hogy a vízforraló biztonságosan leálljon, amint a víz felforrt, így elkerülheted a túlmelegedést és az esetleges baleseteket.



Az Esperanza üveg vízforraló LED világítással nemcsak praktikus, hanem stílusos választás is. A kék LED háttérvilágítás különleges és elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek, amely biztosan lenyűgözi a vendégeket. Ez a vízforraló nemcsak a mindennapi használatra tökéletes, hanem különleges alkalmakra is ideális, amikor szeretnéd lenyűgözni a vendégeidet.



A vízforraló tervezésekor az Esperanza különös figyelmet fordított a részletekre. A készülék alapjára könnyedén ráhelyezhető, így mindig stabil és biztonságos használatot biztosít. A tápkábel hossza ideális, hogy bármilyen konyhai környezetben kényelmesen elhelyezhető legyen.



Az Esperanza üveg vízforraló LED világítással minden szempontból figyelemre méltó választás. A modern dizájn és az elegáns megjelenés mellett a kiváló minőségű anyagok és a praktikus funkciók biztosítják, hogy hosszú távon is megbízható társad lesz a konyhában. Ne habozz, tedd kosárba még ma, és élvezd a forró víz nyújtotta kényelmet és látványt ezzel a különleges vízforralóval!



Miért pont ez a termék?





Modern és elegáns dizájn


Kék LED háttérvilágítás


Kiváló minőségű hőálló üveg


1,8 literes űrtartalom


Automatikus kikapcsolás





Felhasználási tippek:





Teafőzéshez


Kávéfőzéshez


Instant levesek készítéséhez


Bébiételek melegítéséhez


Konyhai sterilizáláshoz





Felhasználási alkalmak:





Reggeli készítés


Családi összejövetelek


Baráti találkozók


Ünnepi vacsorák


Munkahelyi kávészünetek





Csomag tartalma:





1 db Esperanza üveg vízforraló LED világítással





Vegyél egy Esperanza üveg vízforralót LED világítással, és emeld konyhád stílusát egy új szintre ezzel a modern és elegáns készülékkel! Élvezd a forró víz nyújtotta kényelmet és látványt minden nap!

Elhelyezkedés
Kaposvár

 
Elhelyezkedés
Kaposvár