Fehér fiókvédő fólia

3 529 Ft
Kaposvár
1 napja, 13 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12503068
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Te is unod már, hogy a fiókjaid és polcaid tele vannak karcolásokkal és szennyeződésekkel? A fehér fiókvédő fólia a megoldás, amit keresel! Ez a csodálatos termék megóvja bútorodat a mindennapi használat során fellépő kopástól és sérülésektől. A fólia nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, így tökéletesen illeszkedik minden otthonba.



A fehér fiókvédő fólia csúszásgátló anyagból készült, így garantáltan nem fog elmozdulni a fiókban vagy a polcon. Akár tálakat, tányérokat, fém lábasokat vagy egyéb konyhai eszközöket tárolsz, a fólia megvédi a felületeket a karcolásoktól. Képzeld el, hogy minden alkalommal, amikor kinyitod a fiókot, a benne lévő edények nem okoznak kárt a bútorodban. Ez a termék tökéletes megoldás minden háztartás számára, ahol fontos a bútorok hosszú távú megőrzése és esztétikai állapota.



A fólia egyszerűen méretre szabható, így bármilyen fiók vagy polc méretéhez igazíthatod. Ezáltal könnyedén használhatod különböző bútordarabokon, legyen szó konyhai szekrényekről, komódokról vagy akár fürdőszobai tárolókról. A vízálló felületnek köszönhetően a fólia könnyen tisztítható, így a higiénia fenntartása sem jelent problémát.



A fehér fiókvédő fólia használata egyszerű és gyors. Csak vágd le a kívánt méretre, helyezd el a fiókban vagy polcon, és már készen is vagy! Nincs szükség bonyolult felszerelésre vagy speciális eszközökre. A termék minőségi anyagból készült, így hosszú élettartamot biztosít, és ellenáll a mindennapi igénybevételnek.



Ez a fólia nemcsak praktikus, hanem esztétikus is. A fehér szín eleganciát és tisztaságot sugároz, így bármilyen bútorhoz illik. Használatával fiókjaid és polcaid mindig rendezettek és ápoltak lesznek. Az egyszerű dizájn és a kiváló funkcionalitás kombinációja miatt a fehér fiókvédő fólia nélkülözhetetlen kiegészítő minden otthonban.



Válaszd a fehér fiókvédő fóliát, és élvezd a bútorok védelmét és a rendezett környezetet! Ne hagyd, hogy a mindennapi használat tönkretegye a fiókjaidat és polcaidat. A fóliával garantáltan megőrizheted bútorod szépségét és épségét hosszú éveken át. A fehér fiókvédő fólia nemcsak hasznos, hanem örömteli választás is, ami megkönnyíti és feldobja a mindennapokat.



Ne habozz, szerezd be még ma a fehér fiókvédő fóliát, és tapasztald meg a különbséget! Ezek a praktikus fóliák minden háztartásban megállják a helyüket, és garantáltan megóvják fiókjaidat és polcaidat a sérülésektől. Az egyszerű használat és a kiváló minőség miatt a fehér fiókvédő fólia tökéletes választás minden otthon számára.



Miért pont ez a termék?





Megóvja fiókjaidat és polcaidat a karcolásoktól


Csúszásgátló anyagból készült


Könnyen méretre szabható


Vízálló és könnyen tisztítható


Praktikus és esztétikus megoldás





Felhasználási tippek:





Használd konyhai fiókokban az evőeszközök alatt


Védelmet nyújt a fürdőszobai polcokon a piperecikkeknek


Tárolj rajta nehéz edényeket a kamrában


Használd irodai fiókokban az íróeszközök alatt


Védelmet nyújt a gyerekszobai fiókokban a játékoknak





Felhasználási alkalmak:





Új bútorok védelme költözés után


Konyhai átrendezés során


Felújítás után a bútorok megóvására


Ünnepi készülődéskor a konyha rendezetté tételére


Napi takarítás és rendezés során





Csomag tartalma:



A csomagban 1 tekercs fehér fiókvédő fólia található.




Szerezd be most a fehér fiókvédő fóliát, és tedd még tartósabbá és szebbé a bútoraidat! Védd meg fiókjaidat és polcaidat ezzel a praktikus és esztétikus fóliával, amely garantáltan megóvja őket a mindennapi sérülésektől és szennyeződésektől.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • ÁRCSÖKKENTÉS: KÖRMÖS KERÉK Eladó
    Kaposvár
    Külméretek kerékátmérõ kicsi: : 330 mm szélesség : 80 mm körömméret : 30 mm körmös kerék tengely átmérõje: 26 mm, körmös kerék külsõ átmérõje: 28 cm. Súlya: ~7 kg (9kg)/pár Az ár egy pár (2 db) kerékre vonatkozik....
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    8 órája, 43 perce
    6 500 Ft
  • Új féltetős garázs eladó
    Kaposvár
    3x7 méteres legyártott, épülethez rögzíthető féltetős garázs cserepes lindab lemez fedéssel eladó. Megrendelésből visszamaradt, új. Szerelés nélkül 890e ft, szerel~ssel 1.030.000-ft 70/60 90 779...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja
    890 000 Ft
  • 4250 ml-es, csavaros, dunsztos, Limpex üveg, kupak nélkül, 2 db eladó
    Kaposvár
    4250 ml-es , csavaros tetejű, Limpex gyártmányú, dunsztos üveg, tetőkupak nélkül, 2 db eladó. Méretek: átmérő a tetején: 9,5 cm, alul 13 cm, középen 15,5 cm. Magassága: 29 cm. Alkalmas befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készíté...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja
    1 000 Ft
  • Kb. 5 literes dunsztos nagy üveg, nem csavaros tetejű, 1 db eladó
    Kaposvár
    Kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó. Méretek: átmérő a tetején: 10 cm, az alján: 16-17 cm. Magassága: 28-29 cm. Alkalmas befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készítésére. Szállítás vevő feladata és költsé...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja
    500 Ft
  • 3 db, kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó
    Kaposvár
    3 db, kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó. Méretek: átmérő a tetején: 10-11 cm, az alján: 16 cm. Magassága: 30 cm. Az egyik üveg magassága 28-29 cm. Alkalmasak befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készíté...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja
    1 500 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár