Fehér konyhai játékok gyerekeknek

12 199 Ft
Kaposvár
1 napja, 17 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12461539
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A "Fehér konyhai játékok gyerekeknek" tökéletes választás minden kis szakácsnak, aki szeretne részt venni a konyhai kalandokban. Ez a 15 darabos készlet minden fontos eszközt tartalmaz, amire szükség lehet egy izgalmas játék főzéshez. A készlet darabjai ABS műanyagból készültek, amely tartós és biztonságos a gyermekek számára.



A készlet nem csupán játék, hanem egy fejlesztő eszköz is, amely segíti a gyerekek kreativitását és kézügyességét. A gyerekek úgy érezhetik, hogy ők is részt vesznek a főzésben, akárcsak a felnőttek. A vízforralóval teát főzhetnek, a serpenyőben palacsintát süthetnek, és a sütőlapon süteményeket készíthetnek, miközben szórakoznak és tanulnak.



Képzeld el, hogy a konyhában dolgozol, miközben gyermeked melletted van és ugyanazokat a tevékenységeket végzi. Ez a készlet lehetővé teszi, hogy minőségi időt tölts vele, miközben biztonságban és boldogan játszik. A gyerekek elragadtatva lesznek attól, hogy saját konyhai eszközeik vannak, és örömmel fognak részt venni a közös tevékenységekben.



A termék minden egyes darabja gondosan lett megtervezve, hogy megfeleljen a gyermekek igényeinek és képességeinek. A készletben található vízforraló, edény, serpenyő, só- és borsszóró, kukta, bárdkés, tojás, sütőlap és hat különböző konyhai eszköz (például pizzavágó és merőkanál) mind valósághű, mégis biztonságos verziói a valódi konyhai eszközöknek.



Ez a termék nem csak szórakozást nyújt, hanem tanít is. A gyerekek megtanulják a különböző konyhai eszközök használatát, és fejlődik a motoros képességük, amikor kevernek, vágnak és sütnek a saját kis konyhájukban. A készlet kiváló ajándék bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, karácsony vagy csak egy meglepetés, amivel örömet okozhatsz.



Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! A "Fehér konyhai játékok gyerekeknek" készlet garantáltan mosolyt csal a gyermeked arcára, és órákon át tartó szórakozást nyújt. Vásárold meg most, és élvezd a közös főzés örömét!



3. blokk: Felhasználás



Miért pont ez a termék?





Fejleszti a kreativitást és kézügyességet


Biztonságos és tartós ABS műanyagból készült


15 különböző izgalmas konyhai eszköz


Ideális ajándék bármilyen alkalomra


Valósághű, de gyerekbarát design





Felhasználási tippek:





Használjátok közösen főzés közben


Szervezzetek játékos főzőversenyeket


Tanítsd meg a gyerekeknek a konyhai alapokat


Készítsetek együtt képzeletbeli ételeket


Használjátok szerepjátékhoz és történetmeséléshez





Felhasználási alkalmak:





Születésnapi zsúrokon


Családi összejöveteleken


Baráti látogatások alkalmával


Óvodai foglalkozásokon


Játék délutánokon otthon





Csomag tartalma:





1 db vízforraló


1 db edény


1-1 db só-, és borsszóró


1 db kukta


1 db serpenyő


1 db bárdkés


1 db tojás


1 db sütőlap


6 db konyhai eszköz (pizzavágó, merőkanál stb.)





Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a közös időtöltést gyermekeddel! Ez a készlet garantáltan felhőtlen vidámságot és tanulást hoz minden korosztály számára!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Gorenje hűtő zöldség, gyümölcstartó fiókja eladó
    Kaposvár
    Gorenje modell NRK6191 CW 158952 (típus. HZF3369A) alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény felső hűtőrészében, alul található crisp zone felirattal ellátott zöldség, gyümölcstartó fiók eladó. CrispZone: zöldségtároló rekesz páratartalom szabályozással....
    • Egyéb eladó - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    17 000 Ft
  • Gorenje NRK6191 hűtő belső tartozékai eladóak
    Kaposvár
    Gorenje modell NRK6191 CW 158952 (típus. HZF3369A) alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény belső tartozékai egyben vagy darabonként egyenként eladóak. Szállítás vevő feladata és költsége. Az ár a tartozékok együttes összege az összes megvásárlása eseté...
    • Egyéb eladó - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    123 500 Ft
  • Gorenje hűtő palacktartó ajtópolca eladó
    Kaposvár
    Gorenje modell NRK6191 CW 158952 (típus. HZF3369A) alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény legalsó ajtópolca, a palacktartó polc eladó. Palacktartó/italtartó, a legalsó ajtópolc: 1 db. Méretek: szélesség: 44,5 cm elől, 41 cm hátul. hosszúság:10,5 cm. m...
    • Egyéb eladó - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    7 000 Ft
  • Gorenje hűtő állítható helyzetű ajtópolca eladó
    Kaposvár
    Gorenje modell NRK6191 CW 158952 (típus. HZF3369A) alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény felső hűtőrészének ajtó polca 2 db eladó. Simple slide, állítható helyzetű ajtópolc. 2 db. Méretek: szélesség:: 44,5 cm elől, 40,5 cm hátul. hosszúság: 10.5 cm, ...
    • Egyéb eladó - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    6 000 Ft
  • Gorenje hűtő palacktartó, italtartó rácsa eladó
    Kaposvár
    Gorenje modell NRK6191 CW 158952 (típus. HZF3369A) alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény italtartó rácsa eladó. Palacktartó, italtartó rács. 1 db. Ezüst színű. Méretek: szélesség: 43 cm x hosszúság: 31 cm Ár: 8000 HUF. Szállítás vevő feladata és költ...
    • Egyéb eladó - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    8 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár