FISKARS Functional Form bambusz vágódeszka kenyérszeleteléshez

16 779 Ft
Kaposvár
1 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12512461
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A FISKARS Functional Form bambusz vágódeszka kenyérszeleteléshez egy igazi kincs a konyhában. Képzeld el, hogy minden reggel tökéletes kenyérszeleteket vágsz anélkül, hogy a morzsák ellepnék a konyhapultot. Ez a vágódeszka nemcsak praktikus, de környezetbarát is, hiszen bambuszból készült, amely gyorsan megújuló erőforrás.



A vágódeszka felülete lenmagolajjal kezelt, ami nemcsak természetes védelem a baktériumok ellen, hanem megőrzi a bambusz szépségét és tartósságát is. A morzsagyűjtő barázdák megkönnyítik a tisztítást, így többé nem kell fölösleges időt töltened a konyhapult takarításával. A morzsák szépen összegyűlnek a barázdákban, és egyszerűen kiüríthetők.



A csúszásmentes szilikonlábak biztosítják, hogy a vágódeszka stabilan álljon, miközben szeleteled a kenyeret. Nincs többé bosszantó csúszkálás, ami nemcsak idegesítő, hanem veszélyes is lehet. A szilikonlábak ráadásul nem karcolják meg a konyhapultot, így bármilyen felületen biztonságosan használhatod.



Ez a vágódeszka tökéletesen illik a modern és hagyományos konyhákba egyaránt. Az egyszerű, letisztult design és a természetes anyagok kombinációja eleganciát és funkcionalitást sugároz. A FISKARS márka pedig garancia a minőségre és a megbízhatóságra.



A FISKARS Functional Form bambusz vágódeszka kenyérszeleteléshez nemcsak otthonra ideális, hanem ajándéknak is tökéletes választás. Lepd meg vele szeretteidet, akik értékelik a praktikus és környezetbarát megoldásokat. Biztosan örömmel fogják használni nap mint nap.



A termék használata egyszerű és intuitív. Csak helyezd a kenyeret a deszkára, és vágd le a szeleteket a kedvenc késsel. A morzsák szépen összegyűlnek a barázdákban, és a deszka stabil marad a szilikonlábaknak köszönhetően. A tisztítása is gyerekjáték: csak töröld le egy nedves ruhával, és hagyd megszáradni.



A FISKARS Functional Form bambusz vágódeszka kenyérszeleteléshez minden szempontból figyelemre méltó választás. Környezetbarát, praktikus, esztétikus és könnyen használható. Ha szeretnél egy megbízható és stílusos kiegészítőt a konyhádba, ne habozz tovább!



Összefoglalva, ez a vágódeszka minden kenyérszeleteléshez szükséges tulajdonsággal rendelkezik. Morzsagyűjtő barázdák, csúszásmentes szilikonlábak, természetes lenmagolajjal kezelt felület és környezetbarát bambusz anyag. Ne várj tovább, tedd kosárba még ma, és élvezd a tisztább és rendezettebb konyhát minden nap!



Miért pont ez a termék?





Környezetbarát bambuszból készült


Lenmagolajjal kezelt felület


Csúszásmentes szilikonlábak


Morzsagyűjtő barázdák


Praktikus és esztétikus design





Felhasználási tippek:





Használd sajtvágó deszkaként


Vágj rajta zöldségeket és gyümölcsöket


Tálalj rajta hidegtálakat


Készíts rajta szendvicseket


Használd dekoratív tálalódeszkaként





Felhasználási alkalmak:





Reggeli készítés


Vendégfogadás


Kerti partyk


Ünnepi étkezések


Piknikek





Csomag tartalma:





1 db FISKARS Functional Form bambusz vágódeszka kenyérszeleteléshez





Vegyél egy FISKARS Functional Form bambusz vágódeszkát kenyérszeleteléshez, és tapasztald meg a tisztább, rendezettebb konyhát minden nap! Ez a praktikus és stílusos kiegészítő garantáltan megkönnyíti a kenyérszeletelést, és eleganciát visz a konyhádba!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Kaposvár
    Eladó egy jó állapotban levő Ravak sarokkád. 104cm x 150cm...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 10 perce
  • elegáns  régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db
    Kaposvár, Kaposhomok,Taszár, Kaposhomok,Taszár
    elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db egyben üdv a lapja 40*30cm , és 60 cm magas a réz csúcs tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    13 órája, 27 perce
    12 000 Ft
  • faragott fa  vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    faragott fa monolit vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, kezeletlen ,natúr. 3 darab fotel és egy asztal. szálitásban nem tudok segteni tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    13 órája, 27 perce
    1 250 000 Ft
  • konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca egyben posta megoldható tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    13 órája, 27 perce
    6 000 Ft
  • antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban, javított, lásd a fotókon tel 06301236830 szélesség 53magasság36 nélység17...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    13 órája, 27 perce
    50 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár