Görgős pizzavágó

3 299 Ft
Kaposvár
1 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12488562
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A görgős pizzavágó nem csupán egy átlagos konyhai eszköz, hanem egy igazi mindenes, ami minden pizzakedvelő álma. Képzeld el, hogy a frissen sült pizza illata betölti a konyhát, és te könnyedén, elegáns mozdulatokkal szeleteled fel a pizzát ezzel az izgalmas, többfunkciós görgős pizzavágóval. Már a kézben tartani is öröm ezt az eszközt, hiszen modern és stílusos dizájnja azonnal magával ragad.



Ez a görgős pizzavágó két különböző vágó oldallal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy minden alkalommal tökéletes szeleteket vághass. Az egyik oldalon található a klasszikus pizzavágó kés, amely gyors és precíz vágásokat biztosít. A másik oldalon pedig egy praktikus csipesz található, amellyel könnyedén mozgathatod a szeleteket, anélkül hogy hozzáérnél vagy összepiszkolnád a kezed.



A görgős pizzavágó használata gyerekjáték. Nincs többé szükség bonyolult manőverekre, hogy a pizzát egyenlő szeletekre oszd, hiszen ez az eszköz minden lépést leegyszerűsít. Csak gurítsd végig a vágót a pizzán, és a szeletek azonnal készen állnak arra, hogy a tányérodra kerüljenek. A csipesz segítségével pedig könnyedén áthelyezheted a szeleteket, így a tálalás is egyszerű és higiénikus.



A görgős pizzavágó nemcsak funkcionális, hanem figyelemre méltóan tartós is. Minőségi anyagokból készült, így hosszú élettartamot garantál, még a leggyakrabban használt konyhai eszközök között is. A modern dizájn és a praktikus kialakítás mellett ez az eszköz könnyen tisztítható, így nem kell aggódnod a mosogatás miatt sem.



Ez a lenyűgöző görgős pizzavágó minden konyha elengedhetetlen kelléke. Legyen szó egy baráti pizzapartiról, családi vacsoráról vagy egy romantikus estéről, ez az eszköz mindig készen áll, hogy megkönnyítse a dolgod és felejthetetlenné tegye az étkezéseket. Az elegáns és stílusos kialakításának köszönhetően pedig bármelyik konyhapult éke lehet.



Engedd, hogy a görgős pizzavágó varázsa meghódítsa a konyhádat és emelje az étkezéseidet egy új szintre. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy ilyen izgalmas és praktikus eszközzel gazdagítsd a mindennapjaidat!



Miért pont ez a termék?





Könnyű használat: Gyors és precíz szeletelés.


Többfunkciós: Vágásra és szeletek mozgatására is alkalmas.


Stílusos dizájn: Modern megjelenés minden konyhában.


Tartós anyagok: Hosszú élettartamú és megbízható.


Higiénikus: Könnyen tisztítható, biztonságos használat.





Felhasználási tippek:





Használd pizzavágáshoz, hogy tökéletes szeleteket kapj.


Mozgasd a szeleteket a csipesszel anélkül, hogy megégetnéd magad.


Vágj vele lepényeket, quiche-eket és más tésztákat is.


Ideális eszköz sütemények felvágására és tálalására.


Tökéletes grillezett ételek szeleteléséhez és tálalásához is.





Felhasználási alkalmak:





Baráti pizzaparti: Egyszerű és gyors szeletelés mindenki örömére.


Családi vacsorák: Higiénikus és praktikus használat.


Romantikus esték: Elegáns és stílusos tálalás.


Ünnepi alkalmak: Tökéletes szeletelés és tálalás különleges eseményekre.


Hétköznapi étkezések: Mindennapi használatra is ideális.





Csomag tartalma:





1 db görgős pizzavágó





Vásárold meg a görgős pizzavágót, és tedd emlékezetessé minden pizzázás élményét ezzel a lenyűgöző és praktikus eszközzel, amely garantáltan megkönnyíti az étkezéseidet!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • ÁRCSÖKKENTÉS: KÖRMÖS KERÉK Eladó
    Kaposvár
    Külméretek kerékátmérõ kicsi: : 330 mm szélesség : 80 mm körömméret : 30 mm körmös kerék tengely átmérõje: 26 mm, körmös kerék külsõ átmérõje: 28 cm. Súlya: ~7 kg (9kg)/pár Az ár egy pár (2 db) kerékre vonatkozik....
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    9 órája, 51 perce
    6 500 Ft
  • Új féltetős garázs eladó
    Kaposvár
    3x7 méteres legyártott, épülethez rögzíthető féltetős garázs cserepes lindab lemez fedéssel eladó. Megrendelésből visszamaradt, új. Szerelés nélkül 890e ft, szerel~ssel 1.030.000-ft 70/60 90 779...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 1 órája
    890 000 Ft
  • 4250 ml-es, csavaros, dunsztos, Limpex üveg, kupak nélkül, 2 db eladó
    Kaposvár
    4250 ml-es , csavaros tetejű, Limpex gyártmányú, dunsztos üveg, tetőkupak nélkül, 2 db eladó. Méretek: átmérő a tetején: 9,5 cm, alul 13 cm, középen 15,5 cm. Magassága: 29 cm. Alkalmas befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készíté...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 2 órája
    1 000 Ft
  • Kb. 5 literes dunsztos nagy üveg, nem csavaros tetejű, 1 db eladó
    Kaposvár
    Kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó. Méretek: átmérő a tetején: 10 cm, az alján: 16-17 cm. Magassága: 28-29 cm. Alkalmas befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készítésére. Szállítás vevő feladata és költsé...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 2 órája
    500 Ft
  • 3 db, kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó
    Kaposvár
    3 db, kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó. Méretek: átmérő a tetején: 10-11 cm, az alján: 16 cm. Magassága: 30 cm. Az egyik üveg magassága 28-29 cm. Alkalmasak befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készíté...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 2 órája
    1 500 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár