Gyümölcsfacsaró

4 329 Ft
Kaposvár
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12449184
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szereted a frissen facsart gyümölcsleveket, és minden nap élvezed a frissítő, vitaminokban gazdag dzsúzokat? A gyümölcsfacsaró segítségével mostantól otthon is elkészítheted ezeket a finomságokat, méghozzá egyszerűen és gyorsan. Ez a fantasztikus eszköz lehetővé teszi, hogy a boltinál sokkal jobb és egészségesebb gyümölcsleveket készíts, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal.




A gyümölcsfacsaró használata pofonegyszerű. Csak pakold bele a gyümölcsöt, nyomd le a kart, és már élvezheted is a frissen facsart gyümölcslevet. Az eszköz alumínium ötvözetből készült, így tartós és hosszú élettartamú. Mérete 227x105x130 mm, így kompakt és könnyen tárolható a konyhában. A gyümölcsfacsaró szűrőbetéttel van ellátva, amely megakadályozza, hogy a magok belekerüljenek a gyümölcslébe, így minden pohár dzsúsz tiszta és finom lesz.




A gyümölcsfacsaró tökéletes választás mindenkinek, aki szeretne egészségesebben élni és több vitamint bevinni a mindennapi étrendjébe. Használata gyors és egyszerű, így akár reggelente is könnyedén elkészítheted a friss gyümölcslevet, ami garantáltan energiával tölti fel a napod. Az eszköz minden típusú gyümölcshöz használható, így bármilyen gyümölcsöt könnyedén kifacsarhatsz vele.




Képzeld el, hogy a frissen facsart narancslé, alma- vagy grapefruitlé minden nap része lehet az étrendednek. A gyümölcsfacsaróval ez most valósággá válhat. Nincs többé szükség a boltban kapható, gyakran cukrozott és adalékanyagokkal teli gyümölcslevek fogyasztására. A saját magad által készített dzsúz mindig friss, természetes és vitaminokban gazdag lesz.




A gyümölcsfacsaró ergonomikus kialakítása kényelmes használatot biztosít, így nem kell nagy erőt kifejtened ahhoz, hogy kifacsard a gyümölcsöket. Az eszköz tisztítása is rendkívül egyszerű, így nem kell aggódnod a hosszas takarítás miatt. Használat után csak öblítsd le meleg vízzel, és már kész is a következő használatra.




Ez az eszköz nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is lehet a konyhádnak. Az alumínium ötvözet elegáns megjelenést kölcsönöz a gyümölcsfacsarónak, így bármilyen konyhai környezetbe tökéletesen illeszkedik. A gyümölcsfacsaróval minden nap új és izgalmas gyümölcslevek készítésére inspirálhatod magad és családodat.




Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egészségesebb és ízletesebb gyümölcsleveket készíts otthon! Szerezd be most a gyümölcsfacsarót, és élvezd a friss, vitaminokban gazdag dzsúzokat minden nap. Ezzel az eszközzel minden gyümölcsfacsarás öröm lesz, és garantáltan mosolyt csal az arcodra.




Miért pont ez a termék?





Egyszerű és gyors gyümölcsfacsarás


Tapadásmentes és könnyen tisztítható


Kompakt méret a könnyű tárolásért


Tartós alumínium ötvözet


Szűrőbetéttel a tiszta gyümölcsléért





Felhasználási tippek:





Készíts friss narancslevet reggelire


Facsarj almát és körtét egyedi keverékhez


Készíts grapefruitlevet a vitaminokban gazdag frissítőhöz


Használj bogyós gyümölcsöket a különleges ízekért


Készíts friss zöldségleveket is





Felhasználási alkalmak:





Reggeli frissítő italok


Edzés utáni vitaminpótlás


Gyerekek számára egészséges italok készítése


Vendégek lenyűgözése friss gyümölcslevekkel


Diétás étrend kiegészítése





Csomag tartalma:





1 db gyümölcsfacsaró





Ne várj tovább! Szerezd be a gyümölcsfacsarót, és tedd egészségesebbé és ízletesebbé a mindennapjaidat! Lepd meg magad és szeretteidet friss, vitaminokban gazdag gyümölcslevekkel, amelyek garantáltan lenyűgözik őket!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Antik retro vintage hordozható kemping tűzhely petróleumfőző
    Kaposvár
    szép állapotú petroleum főző, kép szerint posta megoldható tel:06203745745...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    25 000 Ft
  • réz asztal retro dohányzó aszta
    Kaposvár
    réz asztal retro dohányzó asztal az üveglap tappancsok sajnos nincsenek meg tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    12 000 Ft
  • faragott ,vájt fa kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár
    faragott ,vájt fa kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, barna lazúrral lefestve. Az asztalon javitva vannka a lyukak, faforgács és ragasztó keverékkel...mivel egy 600 éves fa , 2 méter átmérőjű törzséről beszél...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    600 000 Ft
  • Kaposvár
    Eladó egy 200x105x63 méretű acél páncélszekrény. A szekrénynek egy belső zárható tartódoboza is van. Irányár: 80 000 Ft A szállítást a vevőnek kell megoldania. Érdeklődők ezen a címen írhatnak: zardedit@gmail.com...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    80 000 Ft
  • 6 adagos szilikonos muffin sütőforma - Family
    Kaposvár
    A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    2 329 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár