Játék ló alakú kekszforma

2 999 Ft
Kaposvár
1 napja, 17 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12453507
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A játék ló alakú kekszforma egy csodálatos kiegészítője lehet a konyhádnak, amely nemcsak praktikus, de izgalmas is. Ezzel a különleges formával egyszerűen varázsolhatsz egyedi, ló alakú kekszeket, amelyek garantáltan lenyűgözik majd a családodat és vendégeidet. A kekszformát használni gyerekjáték, így akár a legkisebbek is részt vehetnek a sütés örömeiben.



A kekszforma fa anyaga nemcsak tartósságot, hanem egy természetes és autentikus érzést is biztosít a sütési folyamat során. A játék ló alakú forma különlegessége, hogy minden egyes darab egyedi lesz, hiszen te magad készíted el őket. A tészta kiszaggatása előtt mindenképpen lisztezd be a formát, hogy a kekszek könnyedén kijöjjenek belőle.



Az otthoni sütés egy igazán boldog és felemelő tevékenység, különösen, ha ilyen izgalmas eszközökkel dolgozhatsz. A kekszformával készült sütemények nemcsak finomak, de látványosak is lesznek. Az ilyen egyedi kekszekkel minden alkalom különlegessé válik, legyen szó egy családi ünnepről, születésnapról, vagy egy egyszerű hétvégi sütögetésről.



A játék ló alakú kekszforma használatával szabadjára engedheted a kreativitásodat. Díszítheted a kekszeket különböző cukormázakkal, szórócukrokkal vagy akár csokoládéval is. A végeredmény mindig lenyűgöző lesz, és mindenki elismerését kivívja majd.



Ne feledd, hogy a házi sütemények nemcsak finomabbak, hanem egészségesebbek is lehetnek, hiszen te magad válogathatod meg az alapanyagokat. A kekszforma használatával pedig minden sütemény egyedi és különleges lesz, ami még több örömöt hoz a konyhádba.



Képzeld el, ahogy a frissen sült, ló alakú kekszek illata betölti az otthonodat. Az ilyen élmények teszik igazán meghitté és boldoggá a családi együttléteket. A játék ló alakú kekszforma segítségével minden sütés egy új kaland, tele örömmel és kreativitással. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy valami igazán különlegeset hozz létre a konyhádban!



Miért pont ez a termék?





Egyedi és különleges ló alakú kekszeket készíthetsz


Könnyen használható és tisztítható


Tartós és természetes fa anyagból készült


Ideális családi és ünnepi alkalmakra


Fejleszti a gyerekek kreativitását és kézügyességét





Felhasználási tippek:





Díszítsd a kekszeket színes cukormázakkal


Használj különböző tészta ízeket, például csokoládé vagy vanília


Készíts mini szendvicseket a kekszekből különböző krémekkel


Adj hozzá aprított diót vagy csokoládédarabokat a tésztához


Készíts különböző méretű kekszeket a változatosság kedvéért





Felhasználási alkalmak:





Születésnapi partik


Családi összejövetelek


Ünnepi alkalmak, például karácsony vagy húsvét


Gyerekzsúrok


Baráti sütögetések





Csomag tartalma:





1 db játék ló alakú kekszforma





Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a következő sütögetést ezekkel a különleges kekszformákkal, amelyek garantáltan örömet hoznak minden korosztály számára!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • ÁRCSÖKKENTÉS: KÖRMÖS KERÉK Eladó
    Kaposvár
    Külméretek kerékátmérõ kicsi: : 330 mm szélesség : 80 mm körömméret : 30 mm körmös kerék tengely átmérõje: 26 mm, körmös kerék külsõ átmérõje: 28 cm. Súlya: ~7 kg (9kg)/pár Az ár egy pár (2 db) kerékre vonatkozik....
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 21 perce
    6 500 Ft
  • Új féltetős garázs eladó
    Kaposvár
    3x7 méteres legyártott, épülethez rögzíthető féltetős garázs cserepes lindab lemez fedéssel eladó. Megrendelésből visszamaradt, új. Szerelés nélkül 890e ft, szerel~ssel 1.030.000-ft 70/60 90 779...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    890 000 Ft
  • 4250 ml-es, csavaros, dunsztos, Limpex üveg, kupak nélkül, 2 db eladó
    Kaposvár
    4250 ml-es , csavaros tetejű, Limpex gyártmányú, dunsztos üveg, tetőkupak nélkül, 2 db eladó. Méretek: átmérő a tetején: 9,5 cm, alul 13 cm, középen 15,5 cm. Magassága: 29 cm. Alkalmas befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készíté...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    1 000 Ft
  • Kb. 5 literes dunsztos nagy üveg, nem csavaros tetejű, 1 db eladó
    Kaposvár
    Kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó. Méretek: átmérő a tetején: 10 cm, az alján: 16-17 cm. Magassága: 28-29 cm. Alkalmas befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készítésére. Szállítás vevő feladata és költsé...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    500 Ft
  • 3 db, kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó
    Kaposvár
    3 db, kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó. Méretek: átmérő a tetején: 10-11 cm, az alján: 16 cm. Magassága: 30 cm. Az egyik üveg magassága 28-29 cm. Alkalmasak befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készíté...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    1 500 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár