Kálci receptjei: Egyszerű kelt tészták

8 750 Ft
Kaposvár
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11591912
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ismerd meg a kelt tészták varázsát a "Kálci receptjei: Egyszerű Kelt Tészták" című szakácskönyv által! Ez a könyv nemcsak egy egyszerű receptgyűjtemény, hanem egy valódi sütési kalauz, amely segít neked maximálni az értékesítési árbevételedet. Tekintsük meg, miért érdemes beszerezni ezt a fantasztikus szakácskönyvet!




Terméktulajdonságok:






Receptek gazdagsága: A könyvben 75 egyszerű fehérlisztes kelt tésztás recept található, amelyeket könnyedén elkészíthetsz a saját konyhádban.


Képekkel illusztrált: Az 200 oldalon több mint 80 gyönyörű fotóval illusztrált szakácskönyv segít vizuálisan is megérteni a receptek lépéseit, így még könnyebb lesz a sütés.


Szaktanácsok: A könyv nemcsak receptekkel szolgál, hanem a tészta kelesztésének fortélyaival és sütési tanácsokkal is gazdagítja tudásodat.


Univerzális használat: Akár kezdő vagy a konyhában, akár haladó, ez a könyv segít neked új szintre emelni a sütés művészetét.





Hasznos tippek a felhasználáshoz:






Az "Egyszerű Kelt Tészták" könyv ideális ajándék bármely korosztálynak, legyen az háziasszony, cukrász vagy valaki, aki érdeklődik a sütés iránt.


A bevált, többször kipróbált receptekkel megtapasztalhatod, hogy a kelt tészták készítése soha többé nem lesz problémás számodra.


A könyv tele van ötletekkel és jó tanácsokkal, amelyek segítségével a sütés valódi élménnyé válik.





Nem kell többé aggódnod a tészta kelesztése miatt vagy azért, hogy az eredmény ne legyen tökéletes. A "Kálci receptjei: Egyszerű Kelt Tészták" segítségével te is kelt tésztás mesterműveket alkothatsz, amelyek lenyűgözik a családodat és vendégeidet. Hozd létre a saját kelt tésztás remekeidet és tedd különlegessé az étkezéseket ezzel a fantasztikus szakácskönyvvel!




Lapozz bele most: Kálci receptjei: Egyszerű Kelt Tészták és merülj el a kelt tészták varázslatos világában!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Kálci receptjei: Egyszerű kelt tészták - Cukor és finomliszt mentesen
    Kaposvár
    Cukorbeteg vagy, vagy egyszerűen csak szeretnél egészségesebben táplálkozni, miközben még mindig élvezheted a kelt tészták ízletes világát? Ebben a könyvben 80 egyszerűen elkészíthető receptet találsz, amelyek nem tartalmaznak cukrot és finomlisztet....
    • Egyéb eladó - Kaposvár
    1 napja, 2 órája
    9 700 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár