Kaposváron, a Léva közben, 2. emeleti, 3 szobás, 66.33 m2-es téglalakás eladó

35 500 000 Ft
Kaposvár Északnyugati városrész Léva köz
5 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11453992
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 66
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Ingatlanközvetítők segítségét, köszönjük szépen, nem kérjük!

Szeretett lakásunk, Kaposváron, a kedvelt Északnyugati városrészben, a Léva köz, Kisfaludy utcához közelebb eső szakaszán található.

Lépjünk be hát! :)

A lépcsőház rendezett, műanyag kapus és nyílászárós, kódos beléptetős kaputelefonnal. A lakók összetétele vegyes korosztályú, nagyon kedves és csendes szomszédokra találhat itt.

A bejárati ajtó az eredeti, amely új kitekintővel és három zárral, köztük hevederzárral is ellátott. Belül, egy résnyire nyitást engedő lánc-zár is felszerelésre került.

Tájolás, Adottság, Állapot
A lakás Kelet-Nyugati tájolású, mindkét oldalon madárcsicsergős. Állapota jó, szép, beköltözhető. Felújításkor, csak a fürdőszobai csempét tartottuk meg, a többi fal és padló hidegburkolatát minden helyiségben újakra cseréltük.
Egy tisztasági festést, illetve néhány kis javítgatást mindenképpen meg fog hálálni új otthona. :)
A fehér redőnnyel felszerelt, fakeretes, dupla-üveges ablakok még az eredetiek, de karbantartottak és szakember által szigeteltek.
A lakás, szomszédok által körbefűtött; nyáron pedig, a mindkét oldalon árnyat adó fák és redőnyök biztosítják a kellemes hőmérsékletet. Na meg, a kiválóan produkálható huzat. :)

Helyiségei

A lakásba érkezve, az előszobából balra nyílik az ajtóval elkülönített és ablakos KONYHA, méretre készült, beépített konyhabútorral, amelynek mindkét oldalán sok-sok, rakodásra alkalmas szekrény, illetve fiók található, valamint egy tejüveges, kétajtós vitrin is szépíti az összhatást. Asztal helyett, egy 3 személy egymás mellett valló étkezését biztosító pult húzódik végig a konyha bal oldalán; amelyen, emellett, praktikusan, a mindennap használatos háztartási eszközök és gépek is kényelmesen elhelyezhetők. A 4 lángos "Mora" gáztűzhely 4 éves.
A konyhával szemben, az előszobából jobbra nyílik a KAMRA: 7 polcán, 3 sor mélységben felsorakozhatnak a télre eltett befőttek, szörpök.
Az "éléstár" mellett, szintén a jobb oldalon található egy nagyon kellemes, 3 ablakszárnyas, rendkívül világos, Keletre néző, (1) KÜLÖNÁLLÓ elhelyezkedésű SZOBA, amelyet az előszoba hossza választ el a másik KÉT, EGYMÁSBÓL NYÍLÓ SZOBÁTÓL, vagyis: (2) a szintén keleti tájolású, erkélyes nappalitól és (3) a fürdőszobai ajtókapcsolattal is rendelkező, nyugatra, valamint, a pár napja átadott, új játszótérre tekintő hálószobától. A nappaliba, egy háromrészes ülőgarnitúra mellé is kényelmesen berendezhető egy étkezősarok.
A FÜRDŐBEN a toalett, szükség esetén a harmonikaajtó elhúzásával leválasztható.

Az ELŐSZOBA tágas. A beépített szekrénygarnitúra része egy nagy méretű, világos faanyaggal keretezett, hatalmas ovális tükör; két, több polcos cipőszekrény, akasztós- és rakodószekrények.
A fotón látható, hogy az egyik felső szekrény egyik oldala kicsit csálé :) .... azért, mert az igényes fém talpazata alól (amúgy, a falra, illetve a másik szekrényhez is rögzítve van) kivettük a 6 fiókos fagyasztószekrényt. Mivel, a bútor tervezetten így készült, ha Ön szeretné, akár, visszahelyezhet alá egy új fagyasztót és a szekrény máris újra támogatóra talál.


TÁROLÓ: Földszinti, közös

PARKOLNI a ház előtt és környezetében ingyenesen lehet.

KÖZÖS KÖLTSÉG: 12010 Ft/hó, amely tartalmazza a biztosítást és a felújítási alapot is.

Jelenlegi Internetszolgáltató a Digi, de más szolgáltatók is elérhetők.

Az ÚJ, modern JÁTSZÓTÉREN játszó apró-nagy családtagjaira kitekinthet főzés közben is.

KÖRNYÉK:
Gyalogosan, 3-8 perc alatt elérhetőek: Orvosi rendelők, Gyógyszertárak, Mentőállomás, Gyógynövénybolt, Írószer, kettő Posta, OTP, Spar, Aldi, Éjjel-nappali, Zöldséges, Pepco, Rossmann, Kínai üzlet, Cukrászda, Étterem, Fodrászatok, Sportlétesítmények. Helyi buszmegállók 3 perc sétára.
Balaton: 43-50 perc.
Több tó is övezi a várost: autóval 10 perc.


Kiköltözés: rugalmas

Kisebb, illetve hasonló méretű, újszerű állapotú lakás, esetleg különálló családi ház esetén, CSERE Is érdekel (ár-érték egyeztetéssel): Budapest, Balaton, Veszprém és Észak-Nyugat Magyarország- országhatár.

A kapcsolatot felvehetjük e-mailben, kérdéseire szívesen válaszolunk. lakoingatlanok@gmail.hu (Igen, a cím vége "hu" :)

Irányár: 35.500.000

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kaposvár

Északnyugati városrész
Léva köz


Hasonló hirdetések

  • Kaposvár legnívósabb város részében eladó kertkapcsolatos tégla lakás! Ide csak költözni kell!
    Kaposvár
    A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínál KAPOSVÁRI TÉGLA LAKÁSÁT. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KAPOSVÁRI TÉGLA LAKÁSÁT jellemzői: Kaposvár legnívósabb város részében eladó kertkapcsolatos tégla lakása a Kisgáti városrészben található! Ide csak költöz...
    • Eladó ház, Lakás - Kaposvár
    1 napja, 14 órája
    58 500 000 Ft
  • Belvárosi erkélyes földszinti téglalakás eladó!
    Kaposvár
    A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínál egy földszinti erkélyes téglalakást, Kaposváron a belvárosban. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált Kaposvár, belvárosában található ingatlan jellemzői: Az 53 m2-es erkélyes lakás, Kaposvár belvárosában egy 4 emeletes...
    • Eladó ház, Lakás - Kaposvár
    1 napja, 14 órája
    25 990 000 Ft
  • Kaposvár Toldi-lakótelepen, két és fél szobás lakás
    Kaposvár
    KIZÁRÓLAG NÁLUNK ! A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a Kaposvár Toldi-lakótepen levő 57 m2-es 4. emeleti panel lakást. A LIDO HOME Kaposvár által kínált lakás jellemzői: - A társasház parkokkal tarkított, csendes helyen helyezkedik el, a közelben...
    • Eladó ház, Lakás - Kaposvár
    1 napja, 14 órája
    27 000 000 Ft
  • Első emeleti felújított tégla lakás eladó az északnyugati városrészben Kaposváron.
    Kaposvár
    A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínál egy felújított téglalakást, Kaposváron az északnyugati városrészben. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált Kaposvár, északnyugati városrészben található ingatlan jellemzői: A 43 m2-es kiváló állapotú, felújított lakás ...
    • Eladó ház, Lakás - Kaposvár
    1 napja, 14 órája
    26 500 000 Ft
  • Felújított második emeleti téglalakás eladó, Kaposváron az északnyugati városrészben.
    Kaposvár
    A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínál egy felújított téglalakást, Kaposváron az északnyugati városrészben. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált Kaposvár, északnyugati városrészben található ingatlan jellemzői: A 43 m2-es kiváló állapotú, felújított lakás,...
    • Eladó ház, Lakás - Kaposvár
    1 napja, 14 órája
    25 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár

Északnyugati városrész
Léva köz