Kék rozsdamentes éthordó termosz kanállal

3 899 Ft
Kaposvár
1 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12449207
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A kék rozsdamentes éthordó termosz kanállal tökéletes választás minden ételrajongónak, aki szeretné bárhol, bármikor élvezni a kedvenc ételeit. Ez az innovatív ételtároló termosz nemcsak praktikus és stílusos, hanem rendkívül hasznos is a mindennapokban. Az éthordó termosz fókusz kulcsszóval és a termék neve kék rozsdamentes éthordó termosz kanállal, egyaránt magában foglalja mindazt a kényelmet és funkcionalitást, amit egy modern ételtárolótól elvárhatsz.




Ez a kék rozsdamentes éthordó termosz kanállal kiváló minőségű 304 rozsdamentes acélból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális hőszigetelést. Akár forró levesről, akár hideg italról van szó, ez az ételhordó termosz garantáltan megtartja az ételeid hőmérsékletét, hogy mindig frissen és ízletesen fogyaszthasd őket. A 530 ml-es űrtartalom elegendő helyet biztosít egy bőséges adaghoz, legyen az leves, kávé vagy más finomság.




A kék rozsdamentes éthordó termosz kanállal könnyen hordozható és kis helyet foglal, így ideális társ a munkahelyen, az iskolában vagy akár egy kiránduláson. Az oldalán található praktikus akasztó lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vihesd, anélkül hogy sok helyet foglalna a táskádban. A lecsavarható kupakban egy összeszerelhető kanál található, így bárhol, bármikor kényelmesen elfogyaszthatod az ételedet, és még helyet is spórolsz.




Ez a termék nemcsak funkcionális, hanem stílusos is. A kék szín modern és vonzó, így bármilyen környezetben jól mutat. Emellett a rozsdamentes acél anyaga rendkívül strapabíró, így hosszú távon is megbízható társ lesz a mindennapokban. A hőtartó kialakításnak köszönhetően az ételeid mindig a megfelelő hőmérsékleten maradnak, így frissen és ízletesen fogyaszthatod őket, amikor csak szeretnéd.




A kék rozsdamentes éthordó termosz kanállal a tökéletes megoldás minden ételrajongónak, aki szeretné élvezni a kedvenc ételeit bárhol, bármikor. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus terméket, amely megkönnyíti a mindennapokat és élvezetesebbé teszi az étkezéseket. Szerezd be most, és tapasztald meg a kényelem és a praktikum új szintjét ezzel a csodálatos éthordó termosz kanállal!




Engedd meg, hogy a kék rozsdamentes éthordó termosz kanállal segítse a mindennapjaidat és élvezetesebbé tegye az étkezéseidet. Rendeld meg most, és élvezd a kedvenc ételeidet mindig és mindenhol frissen és ízletesen!




Miért pont ez a termék?





Hőtartó kialakítás, amely biztosítja az ételek frissességét


Strapabíró rozsdamentes acél anyag


Praktikus, összeszerelhető kanál a kupakban


Könnyen hordozható és kis helyet foglal


Modern és vonzó kék dizájn





Felhasználási tippek:





Forró levesek tárolása és szállítása


Hideg italok, például kávé vagy smoothie tárolása


Piknikezéshez vagy kirándulásokhoz


Munkahelyi vagy iskolai ebédekhez


Utazás közben friss ételek fogyasztása





Felhasználási alkalmak:





Munkahelyi ebédszünet


Iskolai tízórai vagy ebéd


Kirándulások és piknikek


Hosszú utazások


Edzés utáni frissítő étkezés





Csomag tartalma:





1 db kék rozsdamentes éthordó termosz


1 db összeszerelhető kanál





Vegyél egy csomagot, és élvezd a kedvenc ételeidet mindig frissen és ízletesen a kék rozsdamentes éthordó termosz kanállal, amely garantáltan megkönnyíti a mindennapjaidat!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Kaposvár
    Eladó egy jó állapotban levő Ravak sarokkád. 104cm x 150cm...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    10 órája, 49 perce
  • elegáns  régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db
    Kaposvár, Kaposhomok,Taszár, Kaposhomok,Taszár
    elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db egyben üdv a lapja 40*30cm , és 60 cm magas a réz csúcs tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 6 perce
    12 000 Ft
  • faragott fa  vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    faragott fa monolit vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, kezeletlen ,natúr. 3 darab fotel és egy asztal. szálitásban nem tudok segteni tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 6 perce
    1 250 000 Ft
  • konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca egyben posta megoldható tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 6 perce
    6 000 Ft
  • antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban, javított, lásd a fotókon tel 06301236830 szélesség 53magasság36 nélység17...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 6 perce
    50 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár